Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Η κλήρωση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ – Τον Θεσπρωτικό αντιμετωπίζει ο ΠΥΡΣΟΣ την Κυριακή

Αρκετοί τραυματίες στην ομάδα του Πυρσού,  όταν ρωτήσαμε τον τεχνικό Γιώργο Γεωργιάδη για το εν λόγο θέμα μας απάντησε ότι φταίει ο κακός αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ, ο οποίος εγκυμονεί κινδύνους.

 

Σε περίπου ένα μήνα λοιπόν ξεκινάει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, γι΄ αυτό η νέα διοίκηση  του ΔΑΚ πρέπει να φροντίσει για την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του ΔΑΚ και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.

 

Δεν θα μπορούσαν να λείψουν από το προχθεσινό φιλικό του Πυρσού ο πρόεδρος Δημήτρης Πατσιούρης με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Παναγιωτόπουλο οι οποίοι βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου του Φιλώτα.

 

Το σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι επιστράτευσαν οι ποδοσφαιριστές του Φιλώτα ώστε να πετύχουν την νίκη κόντρα στον Πυρσό με τις ευχές πάντα του απαράδεκτου προπονητή Παπανώτα.

 

Λογικές λοιπόν τη ομάδας του Φιλώτα να επιστρατεύσουν το σκληρό παιχνίδι , γυρνούν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.

Προ τιμή του όμως που οι ποδοσφαιριστές του Πυρσού να μην απαντήσουν στο σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Φιλώτα, άλλωστε είναι παιχνίδι προετοιμασίας.

 

Χθες έγινε στα γραφεία της Ένωσης και στην αίθουσα Κώστα Σκέντου η κλήρωση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ παρουσία όλων των εκπροσώπων των ομάδων.

 

Την απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ επιδιώκει η διοίκηση του Πυρσού και έτσι θα κλείσει και το ρόστερ.

Την ήττα γνώρισε προχθές Τετάρτη ο Πυρσός στον  Φιλώτα όπου ηττήθηκε  από την τοπική ομάδα Θύελλα Φιλώτα η οποία αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική στον ίδιο όμιλο με τον Πυρσό.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πυρσός έδειξε πολύ καλά στοιχεία, προηγήθηκε μάλιστα στο σκορ με τον αργεντινό Τότι, στο δεύτερο ημίχρονο ο Γεωργιάδης έκανε αρκετές αλλαγές.

Παρών στις κερκίδες του γηπέδου του Φιλώτα τα νέα αποκτήματα των πρασίνων, ο εικοσάχρονος Καρράς, ο οποίος είδε για πρώτη φορά την ομάδα του Πυρσού αγωνιζόμενη.

Με κολακευτικά σχόλια εκφράστηκε στη στήλη μας, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Φως των Σπορ Γιώργος Ξανθόπουλος για τον 20χρονο σέντερ φορ Καρρά Αναστάσιο.

Πρόκειται τόνισε για έναν προικισμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει άμεση ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Με τα καλύτερα λόγια επίσης αναφέρθηκε και ο Γιώργος Κοσματόπουλος για τον Καρρά, δεινός σκόρερ και άριστος τρίπλερ.

Ένα παλιό γνώριμο συνάντησα προχθές στην ομάδα του Φιλώτα, πρόκειται για τον Πασχάλη Έλκα, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα του Πυρσού, όταν ανέβηκε στη Γ’ Εθνική.

Ένας ποδοσφαιριστής που διακρινότανε για το πάθος και τη δυναμικότητα του, με πολύπλευρη προσφορά στην ιστορική άνοδο των πρασίνων στη Γ’ Εθνική επί Δημήτρη ΠαπαΪωάννου.

 

 

Πυρσός Θεσπρωτικό την Κυριακή στις 6.00

Το πρώτο σοβαρό τεστ για την αμάδα του Πυρσού παρουσία των φιλάθλων αναμένεται να διεξαχθεί την Κυριακή στο ΔΑΚ όπου οι πράσινοι θα τεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα του Θεσπρωτικού, μία δυνατή και αξιόλογη ομάδα η οποία έχει μεγαλεπήβολους στόχους για την νέα χρονιά όπως και ο Πυρσός ο οποίος θα παρουσιαστεί στους φιλάθλους  με όλους  του νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, τους Αργεντίνους Τσαπέτα, Τότι, τον Καρρά επιθετικό ,που απέκτησε προχθές η ομάδα από τον Ατρόμητο Αθηνών δανικό.

Κ.Μ

 

 

Σε  ένα δυνατό παιχνίδι με ‘’άρωμα’’ Γ΄ Εθνικής, η Θύελλα Φιλώτα επικράτησε του Πυρσού Γρεβενών με 2-1

Οι δύο ομάδος οι οποίες θα τεθούν αντιμέτωπες στον δεύτερο όμιλο της Γ Έθνικής κατηγορίας έδειξαν να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχοντας από ένα καλό ημίχρονο. ΤΟ πρώτο 45λεπτο ανήκε στους ‘’πράσινους’’ οι οποίοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 18΄με ένα ακόμη γκολ του Αργεντίνου Τότι.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπανώτα ανέβασαν την απόδοση τους και αφού είχαν δοκάρι σε σουτ  του Στασινόπουλου στο 50΄, έφτασαν στην ισοφάριση με τον ίδιο ποδοσφαιριστή  στο 80΄. Δύο λεπτά αργότερα ο Ζηνίοβιος πέτυχε το δεύτερο γκολ της Θύελλας, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Θύελλα Φιλώτα: Στόικος, Κοσκερίδης , Κόλα, Γετίνης Καλζόγλου, Έλκας Ζηνόβιος, Θεοδωρίδης, Μαρκόπουλος, Βελλίδης, Ανδρεάδης.

Έπαιξαν και οι: Κοντογουλίδης, Πεκάκης Μπάρμπας, Σιδηρόπουλος Χ,  Σιδηρόπουλος Γ, Στασινόπουλος,  Πασχαλίδης.

Πυρσός Γρεβενών: Κοσμίδης, Τζερεμές, Κυριακίδης, Λάλος, Τσιάτσιος, Χαραλαμπίδης, Τότι, Κιοσέογλου, Γκέτσιος, Αποστολίδης, Ιωαννίδης.

Έπαιξαν και οι Κοτσαντίσογλου, Τσιαρσιώτης, Δημητριάδης και Αλεξίου.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ