Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Η διαμάχη για το ταρτάν, τα παράπονα των προπονητών και η ΄΄παρατημένη΄΄ γέφυρα τρουμπέτα

Σημαντικές επιτυχίες σημείωσαν οι αθλητές στίβου του γυμναστικού Συλλόγου στους Αγώνες Λασσάνεια που διεξήχθησαν στην Κοζάνη.

Όπως όλα δείχνουν ο Άρης Μηλιάς ετοιμάζεται να δηλώσει συμμετοχή στην νέα αγωνιστική περίοδο μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω διάλυσης της ομάδας. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή παίζει ο παλιός τερματοφύλακας Φάνης Γιαγκόζογλου.

Καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση της πρώτης θέσης με την ομάδα των παλαιμάχων του Πυρσού έπαιξαν ο Γιώργος Μπακαίμης και ο Κώστας Βλάχος , ο πρώτος με τις φανταστικές αποκρούσεις και ο δεύτερος με τα καθοριστικά γκολ που σημείωσε  έκαναν την διαφορά.

Πολύπλευρη και πολύτιμη η προσφορά τουστον νομό μας, και φυσικά στην ομάδα του χωριού του την Αμυγδαλιά,  του συνταξιούχου εκπαιδευτικού Λιάκα Χρήστου, ο οποίος για πολλά χρόνια ήταν δίπλα στην ομάδα.

Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται το ποδόσφαιρο με μεράκι, διάθεση και όρεξη , δυστυχώς όμως σήμερα μετρούνται στα δάκτυλα παράγοντες όπως ο Λιάκας Χρήστος.

Κινδύνους εγκυμονεί στους οδηγούς , η γέφυρα τρουμπέτα στο ρεύμα προς τα Γρεβενά συγκεκριμένα έφυγε το στηθαίο και κανείς δεν νοιάζεται , δηλαδή πρέπει να γίνει κάποιο ατύχημα και μετά να ενδιαφερθούν οι υπεύθυνοι .

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Ολυμπιακός Βόλου να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ , ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό με 2-1 και έτσι ο Παναιτωλικός ανέβηκε στην Σούπερ Λιγκ , εκεί όπου ήταν πριν ένα χρόνο.

Νίκη με μεγάλο σκορ σημείωσε ο Ηρακλής όπου επικράτησε με 4-0 της Νίκης Βόλου για τους αγώνες πλει οφ.

Στην πόλη μας βρέθηκε προχθές Τετάρτη ο διεθνής μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Κώστας Παπανικολάου όπου τιμήθηκε από τον Δήμαρχο για την προσφορά του.

Ο Κώστας Παπανικολάου συναντήθηκε με φίλους του, μοίρασε αφειδώς αυτόγραφα στους θαυμαστές του και όπως τόνισε τα Γρεβενά είναι η δεύτερη πατρίδα του.

Ο Κώστας Παπανικολάου παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Super 28, όπου αναφέρθηκε για τους στόχους του, όπου τόνισε ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμη ώστε να φτάσει ακόμη ψηλότερα.

Όταν τον ρωτήσαμε αν είναι έτοιμος να κάνει το επαγγελματικό άλμα στην Αμερική μας τόνισε ότι αυτό είναι το όνειρο του.

Επίσης ο Παπανικολάου αναφέρθηκε στον Πρόεδρο του Πρωτέα Χαράλαμπο Πενλίδη όπου τον αποκάλεσε δεύτερο του πατέρα , τέλος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους αγαπημένους του γονείς για την βοήθεια που του προσέφεραν ώστε να κάνει  αυτήν την αξιόλογη καριέρα.

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό το κολυμβητήριο εκεί όπου ο Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος με τους έμπειρους και εξειδικευμένους προπονητές μαθαίνουν στα μικρά παιδιά κολύμπι και φυσικά συνεχίζοντας με αμείωτους ρυθμούς τις προπονήσεις των αθλητών με πανελλήνιες νίκες.

Τα παράπονα όμως των προπονητών είναι ότι αρκετά παιδιά με ταλέντο , έμειναν πίσω ή τα παράτησαν λόγω ότι το κολυμβητήριο δεν λειτουργούσε εξαιτίας του γνωστού προβλήματος.

Εμείς πάντως από την πλευρά μας θέλουμε να επισημάνουμε ότι δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση ώστε να μην σπαταλούνται άσκοπα χρήματα διότι κάποια στιγμή το κολυμβητήριο με τα σημερινά δεδομένα πάλι θα βάλει λουκέτο.

Ακούσαμε για ενεργειακή αναβάθμιση , για λέβητα ξύλου και πολλά άλλα , αλλά ως εδώ.

Όλοι παρακολουθούνε την διαμάχη Δημάρχου – Αντιπεριφερειάρχη , για το θέμα του ταρτάν , το μόνο όμως που τους ενδιαφέρει τους Γρεβενιώτες είναι επιτέλους να τοποθετηθεί ταρτάν στο ΔΑΚ, ώστε οι αθλητές , αθλήτριες να διεξάγουν τις προπονήσεις όπως οι υπόλοιποι συνάδελφοι τους , δηλαδή σε φυσιολογικές συνθήκες.

Τα εύσημα πρέπει να απονείμουμε στον Πρόεδρο του κολυμβητικού Συλλόγου Μέγα Αλέξανδρο και επιτυχημένο επιχειρηματία Θανάση Παπανικολάου , για την προσωπική εργασία  μαζί φυσικά και το Διοικητικό Συμβούλιο ώστε ο εσωτερικός χώρος να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Καλοί οι εμπειρικοί προπονητές αλλά μέχρι ενός σημείου , μπορεί να έχουν την  διάθεση να προσφέρουν στους αθλητές χρειάζονται όμως εφόδια και γνώση.

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές Τετάρτη στο Super 28 η γραμματέας τομεακή επιτροπής Παναγιώτα Ντάγκα , όπου αναφέρθηκε για τα προβλήματα του νομού και όχι μόνο.

Εκπαιδευτικός στο επάγγελμα η Παναγιώτα Ντάγκα , μόνο καλά λόγια θα ακούσεις από όλους για την εκπαιδευτική της συνείδηση.

Κ.Μ.

 

Πυρσός

Θολό παραμένει το τοπίο στην ομάδα των πρασίνων , δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το τι θα γίνει , αν θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση ή όχι, υπάρχουν επενδυτές ή όπως πέρυσι που οι διοικούντες διέδιδαν ότι υπάρχουν, και στο φινάλε όλα αποδείχθηκαν μάταια; Η ανησυχία πάντως είναι έκδηλη και στους φιλάθλους και στους ποδοσφαιριστές για το τι μέλει γενέσθαι για την αγαπημένη τους ομάδα. Χρήματα δεν υπάρχουν, ελπίζουμε όμως οι νυν διοικούντες να βρούνε λύσεις ώστε οι πολυπληθείς φίλαθλοι των πρασίνων να δούνε την ομάδα να ευημερεί.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ