Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Η δημοπράτηση του ταρτάν, η αγορά των Γρεβενών και οι μεταγραφές των Ενωσιακών Σωματείων

Οικονομική τόνωση για την αγορά των Γρεβενών τονίζουν ότι ήταν τα πανελλήνια πρωταθλήματα μπάσκετ παίδων και κορασίδων.

 

Από όσα γνωρίζουμε ότι αρκετές ομάδες έμειναν στην μαθητική εστία.

 

Στον Ολυμπιακό Βόλου όπως όλα δείχνουν θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο ο 17χρονος ποδοσφαιριστές των Γρεβενά ΑΕΡΑΤΑ Νίκος Ντινόπουλος.

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργος Βαζάκας εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια για τα προσόντα του 17χρονού Ντινόπουλου.

 

Στην πανέμορφη Χαλκιδική απολαμβάνει τις ετήσιες διακοπές του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος. Την χρειάζεται την ξεκούραση ο πρόεδρος διότι ο χειμώνας αναμένεται να  είναι δύσκολος.

 

Προχθές ξεκίνησαν οι μεταγραφές των Ενωσιακών Σωματείων. Πρωταθλητής μεταγραφών μέχρι στιγμής όχι επίσημα όλων είναι η ομάδα του Νεοχωρίου.

 

Φτωχό όμως αναμένεται να είναι φέτος το μεταγραφικό παζάρι στις ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών.

 

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών της ΕΠΣ Γρεβενών παίρνει μεταγραφή για επαγγελματική ομάδα. Πρόκειται για τον Ντινόπουλο Νίκο.

 

Ο οποίος πήρε τα πρώτα μαθήματα ποδοσφαίρου στις Ακαδημίες της ΕΠΣ. Ετσι μετά τον Καραγιάννη Αρη, Ζουπουνίδη (   Ξάνθη), Κουρρέλα (ΑΕΚ), Παπακώστα (Αρη) σειρά έχει τώρα ο Ντινόπουλος.

 

Αυτό δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών όπου έμπειροι και εξειδικευμένοι προπονητές όλοι απόφοιτοι των ΤΕΦΑ και με ειδικότητα ποδοσφαίρου δίνουν τα πρώτα βήματα ποδοσφαίρου στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές.

 

Προχθές στο ΔΑΚ έγινε η απονομή κυπέλου από τον υπεύθυνο οργάνωσης του πρωταθλήματος παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας Εμμανουηλίδη στην πρωταθλήτρια ομάδα παλαιμάχων του ΠΥΡΣΟΥ. Το κύπελλο παρέλαβε ο Γιάννης Τσιουπλής.

 

Η όλη οργάνωση δεν ήταν καλά στημένη. Ελπίζουμε του χρόνου οι υπεύθυνοι οργανωτές να έχουν πιο φαντασία και δημιουργικότητα.

 

Στις 8 Ιούλη θα γίνει η δημοπράτηση του ταρτάν και στο τέλος Οκτωβρίου θα είναι έτοιμο για χρήση για την νεολαία μας, αυτά όλα σύμφωνα με την δημοτική αρχή.

 

Όσο για την λειτουργία του κολυμβητηρίου και τον χειμώνα, οι υπέυθυνοι του Δήμου ψάχνουν εναλλακτικές λύσεις ελπίζουμε όμως να υλοποιηθούν όλα αυτά όχι όπως πέρσυ που είχαμε τις άσχημες εικόνες του κλειστού κολυμβητηρίου.

 

Όπως όλα δείχνουν ο Σωτήρης Μαυροδήμος θα συνεχίσει στον ΠΥΡΣΟ και την νέα αγωνιστική περίοδο σε όποια διοίκηση και αν προκύψει.

 

Ο Σωτήρης Μαυροδήμος είναι ένας έμπειρος προπονητής και άριστος γνώστης της κατηγορίας και το κυριότερο είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους του Νομού μας.

 

Στον δρόμο που βάδιζε στην επαγγελματική του σταδιοδρομία βασίζει και ως αυτοδιοικητικός παράγοντας ο Μάνθος Αδάμος με εντιμότητα, ήθος, εργατικότητα και αξιοπρέπεια μόνο θετικά σχόλια θα ακούσει από τους συμπολίτες μας για τον κ.Αδάμο, εξυπηρετικός και πάντα με το χαμόγελο.

 

Παραμένει το πρόβλημα στην γέφυρα τρουμπέτας, έχει πρόβλημα το στηθαίο και εγκυμονεί κινδύνους στους διερχόμενους οδηγούς

Παρότι στο προηγούμενο φύλλο της ενημέρωσης αναφερθήκαμε για το ακούρευτο χόρτο στην κεντρική πλατεία της Κοκκινιάς και το ότι το σιντριβάνι αποτελεί εστία μόλυνσης, κανενός αυτί δεν ίδρωσε.

Όλοι θα θυμόμαστε τον Ζαρίντα Γιώργο παλαιό προπονητή του Πυρσού ο οποίος προσέφερε πάρα πολλά στην ομάδα των πρασίνων.

Ιδιόρρυθμος προπονητής ο Γιώργος  Ζαρίντας, αγαπητός όμως στους φιλάθλους, τώρα όμως χρειάζεται την βοήθεια όλων μας, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Καλούνται λοιπόν οι παράγοντες του Πυρσού και όχι μόνον να πάρουν πρωτοβουλία και να τον βοηθήσουν διότι  έχει άμεση ανάγκη.

Την Πέμπτη 8 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του ΠΥΡΣΟΥ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών.

 

K.M

 

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών

Προχθές ξεκίνησε η περίοδος μεταγραφών και συγκεκριμένα οι αποδεσμεύσεις  είναι από μία Ιουλίου μέχρι τέλος Ιουλίου ενώ οι μεταγραφές είναι από 1 Ιουλίου έως τέλος Αυγούστου. Όπως όλα δείχνουν φτωχό αναμένεται να είναι το μεταγραφικό παζάρι στις ομάδες της Ένωσης ασορτί με το οικονομικό πρόβλημα που ταλανίζει τη χώρα μας. Ομάδες που θα παρουσιαστούν δυνατές τη νέα αγωνιστική περίοδο αναμένεται να είναι τα Γρεβενά Αεράτα, άλλωστε διαθέτουν μία ποιοτική ομάδα. Καμβουνιακός Δεσκάτης όπου προπονητής παραμένει ο Άρης Πιτιλάκος ενώ θα προωθηθούν ποδοσφαιριστές από την παιδική ομάδα. Πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να παίξει και η ομάδα της Δήμητρας. Νέο προεδρείο αναδείχθηκε προχθές στην ομάδα της Κιβωτού, πρόεδρος  εκλέχθηκε ο Θανάσης Καραμιχαηλιδης, ταμίας ο Βασιλειάδης Αλέξης, μέλη Ανθιμίδης Χ.,  Πελιετσίδης Ε, Σταμπουλίδης Σ.

Κ.Μ

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ