Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Η ήττα του Πυρσού στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας, οι μίζες και ο πρόεδρος των εσωτερικών φρουρών των φυλακών Γρεβενών

Στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης επεκτείνεται επαγγελματικά ο Δημήτρης Παπαϊωάννου , έναν χώρο στον οποίο δεν είχε εμπλακεί μέχρι τώρα.

Αν κρίνουμε όμως από τις μέχρι τώρα επιτυχίες στις άλλες  επαγγελματικές  δραστηριότητες , τότε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η επιτυχία στην νέα δραστηριότητα.

Έφυγε από την ζωή προχθές το Σάββατο η μητέρα του Παλπάνη Ηλία σε ηλικία 77 ετών προδομένη από την καρδιά της . Η στήλη εύχεται συλλυπητήρια στους οικείους.

Στην ρώσικη ρουλέτα οδηγήθηκε το προχθεσινό παιχνίδι για το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας ανάμεσα στον Πυρσό και την Ανατολή .Νικήτρια η ομάδα των Ιωαννίνων με 3-2 που φάνηκε πιο τυχερή.

Άθλιες οι συνθήκες διαμονής στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα , όπου διέμειναν οι αθλήτριες του νομού μας που συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.

Πρόκειται για τις αθλήτριες Βασιλική Ζωγράφου και Κυριακή Μάρκου του Γυμναστικού Συλλόγου , Ζιάκα Ιωάννα της Γυμναστικής Ένωσης και Κοτίτσα του συλλόγου Δεσκάτης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κοτίτσας τερμάτισε πρώτος στα 800 μέτρα με πολύ καλό χρόνο , δεύτερη κατετάγη στο ύψος η Ζιάκα, τρίτη η Ζωγράφου  στα 800 και όγδοη η Κυριακή Μάρκου στα 1500 μέτρα.

Είμαστε σίγουροι ότι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά , δηλαδή η διαμονή αθλητών και αθλητριών σε τριτοκοσμικές συνθήκες , πρέπει να ντρέπονται οι υπεύθυνοι του ΣΕΓΑΣ.

Αυτήν είναι η Ελλάδα μας , αφού σπατάλησαν τα χρήματα σε μίζες και ρεμούλες , τώρα στερούν από τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες τα αυτονόητα, τις άριστες συνθήκες , ώστε να πάνε μπροστά.

Στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα τερμάτισε η ομάδα Ανατολή Ιωαννίνων που απέκλεισε τον Πυρσό για το θεσμό του ερασιτεχνικού κυπέλλου Ελλάδος.

Προπονητής είναι ο Πάνου Ιωάννης , παλιός παίκτης του Πανιωνίου και του ΠΑΣ Γιάννενα , πρόεδρος της Ανατολής είναι  ο Ευθυμιάδης Λεωνίδας παλιός παίκτης του ΠΑΣ και όπως μας έλεγε είναι ο μόνος που βάζει χρήματα ώστε να λειτουργήσει  η ομάδα.

Άριστη η διαιτησία του Φωτιάδη , συνδέσμου Καστοριάς στο προχθεσινό παιχνίδι Πυρσού – Ανατολής 2-3 στα πέναλτι .Παρόλα αυτά στην κερκίδα των επισήμων οι γνωστοί ξεσπούσαν σε ύβρεις εναντίον του διαιτητή.

Εμείς πάντως από την πλευρά μας πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα στους παίκτες του Πυρσού για την υπερπροσπάθεια που έκαναν κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος , ώστε να οδηγήσουν την ομάδα στην ενοποιημένη Γ και Δ Εθνική παρά τις δύσκολες συγκυρίες οικονομικά και διοικητικά.

Αντί να κοιτάζουν να είναι κοντά στην ομάδα και στους παίκτες το έπαιζαν δήθεν αγανακτισμένοι , όλα αυτά προς άγραν ψήφων.

Όπως μας έλεγαν προχθές ποδοσφαιριστές , κανείς από τους διοικούντες δεν βρέθηκε στις προπονήσεις που διεξήγαγε η ομάδα για τον αγώνα με την Ανατολή.

Και στο κάτω – κάτω πρέπει να καταλάβουν εκεί στην διοίκηση του Πυρσού ότι νηστικό αρκούδι δεν χορεύει.

Τέλος πρέπει να τονίσουμε ότι ο τεχνικός Σωτήρης Μαυροδήμος δεν είχε αλλαγές να φρεσκάρει την ομάδα   , διότι οι πιο πολλοί ποδοσφαιριστές ήταν κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια του πρωταθλήματος .

Νέος προπονητής στην ομάδα του Νεοχωρίου είναι ο Δημήτρης Μπόλης , ένας προπονητής εγνωσμένης αξίας , λάτρης της σκληρής δουλειάς και πειθαρχίας.

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές στο σούπερ 28 ο πρόεδρος των εσωτερικών φρουρών των φυλακών Λευτέρης Αράπογλου όπου αναφέρθηκε στα προβλήματα που απασχολούν τις φυλακές και τους εργαζόμενους.

Για το πανελλήνιο προπαιδικό πρωτάθλημα η προπαιδική ομάδα της ΕΠΣ Γρεβενών αντιμετωπίζει  την Κυριακή στις 12 η ώρα στο γήπεδο της ΕΠΣ την αντίστοιχη ομάδα της Φλώρινας.

Βασικός αγωνίστηκε σε ακόμη ένα παιχνίδι του Ηρακλή ο δικός  μας Άκης Γεωργίου ο οποίος είχε μεγάλη συμβολή στην νίκη του Ηρακλή επί την Λάρισας  με 1-0 και την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του γηραιού,  ώστε να ανέβει  στην σούπερ λίγκα.

 

 

Πυρσός – Ανατολή 2-3 στα πέναλτι

1-1   ο κανονικός αγώνας και η παράταση

Δεν τα κατάφερε προχθές η ομάδα του Πυρσού να περάσει στην επόμενη φάση για το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος , αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ανατολή Ιωαννίνων ομάδα της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Ιωαννίνων. Οι πράσινοι μπήκαν στο παιχνίδι νωθροί και κουρασμένοι, ως αποτέλεσμα η Ανατολή να δημιουργήσει ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ , ο Αθανασόπουλος όμως είπε όχι σε δύο περιπτώσεις στο 9΄ και στο 25΄ απέκρουσε εκπληκτικά τα σουτ. Ο Πυρσός ανέβασε στροφές και στο 36΄ευτύχησε να προηγηθεί με πέναλτι του Γκέτσιου 1-0, το οποίο κέρδισε ο Μπόζιαρης . Ο Γκέτσιος στο 45΄είχεο δοκάρι με μακρινό χτύπημα φάουλ. Στην συνέχεια ο Πυρσός είχε μια ανούσια υπεροχή με την Ανατολή με αντεπιθέσεις να προσπαθεί να σκοράρει και τα κατάφερε στο 85΄ , ο Μπούρμπος εκτέλεσε φάουλ στην περιοχή των πρασίνων , ο Θανάσης ανενόχλητος με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1. Στο 90΄οι πράσινοι στάθηκαν άτυχοι όταν καλοχτυπημένο φάουλ του Τσαρτσαρή η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση όπου και οι δύο ομάδες δεν είχαν δυνάμεις για κάτι καλό και κλήθηκαν να λύσουν τις διαφορές στην ρώσικη ρουλέτα όπου η Ανατολή πιο ψύχραιμη πήρε την νίκη με 3-2. Για την ομάδα στα πέναλτι ευστόχησαν οι Κοτσατίσογλου και Σωτήρης ενώ αστόχησαν οι Γκέτσιος , Ρόβας, Κυριακίδης.

DSC00416 DSC00432

 

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Αθανασόπουλος, Καραγιάννης (82’ Ρόβας),Τσαρτσαρής, Κυριακίδης, Κοτσαντίσογλου, Θεοχαράκης (69’ Παπαδόπουλος Θ.), Γκέτσιος, Τσαρτσιώτης (53’ Σωτήρης), Μπόζιαρης, Κουτσομήτρος, Δούμας

ΑΝΑΤΟΛΗ: Γιαννούσης, Αλεξίου (106’ Χριστοφορίδης), Γκαρτζονίκας, Συμεωνίδης (79’ Λώλος), Τσουρής, Ρομπότας, Τότσικας, Μώκος (46’ Σταματελάτος), Κριτσινούρης, Μπούρμπος, Θανάσης

 

 

Βόλεϊ Γυναικών

Πανέτοιμη η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου για το αυριανό παιχνίδι μπαράζ με την Κοζάνη που θα διεξαχθεί στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας στις 6.00. οι προπονητές Χαντές και Τσιμπέρης δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και η ομάδα είναι έτοιμη να ριχτεί στην αυριανή μάχη με την ομάδα της Κοζάνης για την άνοδο στην Α2. Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου   καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το βροντερό παρόν στο κλειστό γυμναστήριο ώστε να βοηθήσουν τις βολλειμπολίστριες  να φτάσουν στην νίκη . Τέλος το Σάββατο στο Αργος θα πραγματοποιηθούν διασυλλογικού αγώνες στίβου όπου θα συμμετάσχουν οι παγκορασίδες Α και παγκορασίδες Β του Γυμναστικού Συλλόγου.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ