Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Εστία μόλυνσης έχουν γίνει οι κάδοι απορριμμάτων στο Καστράκι – Δυσαρεστημένοι οι κάτοικοι του Καλαμιτσίου για το οδικό δίκτυο

Βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος αποτελεί στην ΄Β  ομάδα του Άρη ο Εύθυμης Παπακώστας ο οποίος ομολογουμένως κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα.

 

Ήδη ο προπονητής του Πέτρος Πασιαλής έχει εκφραστεί με κολακευτικά σχόλια για το ταλέντο του Γρεβενιώτη ποδοσφαιριστή του Άρη.

 

Αήττητος είναι μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής  ο Απόλλων Καλαμαριάς όπου τεχνικός είναι ο πρώην προπονητής του Πυρσού Ανδρέας Παντζιαράς.

Σε προγραμματισμένο χειρουργείο αναμένεται να υποβληθεί την επόμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών όπου θα του αφαιρεθούν οι λάμες από το πόδι που του είχαν τοποθετηθεί στο ατύχημα που του συνέβη πριν ενάμισι χρόνο περίπου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας όμιλος επιχειρήσεων ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ομάδα βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου.

 

Είδη ο όμιλος επιχειρηματιών τις επόμενες μέρες αναμένεται να κάνει τις πρώτες του κινήσεις. Άλλωστε γνωρίζουν τα πάντα γύρω από την ιστορία του Γυμναστικού Συλλόγου και το ότι το βόλεϊ έχει τροφοδοτήσει με πολλά ταλέντα  ιστορικές ομάδες της χώρας μας, βλέπε Χαντάβα, Γιώτα κ.α

 

Ανεξάρτητα των ζητημάτων που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ του κυρίου Μπαλοδήμου και της ΕΠΣ Γρεβενών είναι κρίμα  στο μέσο αυτή της υπόθεσης να βρίσκονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Γρεβενά Αεράτα

 

Εντυπωσιακές αποκρούσεις πραγματοποίησε στον προχθεσινό αγώνα ανάμεσα στην μικτή ομάδα νέων τις Καστοριάς και της αντίστοιχη  της ΕΠΣ Γρεβενών ο τερματοφύλακας της ΕΠΣ Γρεβενών Πετκανάς.

 

Για το πρωτάθλημα  των Ενώσεων που ξεκίνησε προχθές οι μικτές ομάδες της Ένωσης που αγωνιζότανε στην Καστοριά η ομάδα νέων κέρδισε με 1-0 ενώ η  ομάδα των παίδων ηττήθηκε με το βαρύ σκορ 7-0.

 

 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ 7
ΓΡΕΒΕΝΑ 0
Σκόρερ: Τρία γκολ πέτυχε ο Μήλιος, δύο γκολ ο Μιχαηλίδης και δύο ο Παπαθανασίου.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Αθανασιάδης, Μπαμπάκος, Καραδήμος, Νικολάου, Πατσίκας, Λουδοβάρης, Καραγιαννίδης, Τσόπρας, Ξανθόπουλος, Μήλιος, Μιχαηλίδης. Ακόμη έπαιξαν: Παπαθανασίου, Ευτιάδης και Βαενάς.
ΓΡΕΒΕΝΑ: Παπανικολάου, Πάτικας, Πιτσιδήμος, Παπαδόπουλος, Κοντογώγος, Τσαπαλιάνας, Βασιλόπουλος, Συμεωνίδης, Τρινίτσιος, Τσακνάκης,  Κουκούλας. Ακόμη έπαιξαν: Κατσάνος, Παυλίδης και Τσιαπίρης.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ 0
ΓΡΕΒΕΝΑ 1
Σκόρερ: Τζάτζος
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Αζέμης, Σιανής, Χριστόπουλος, Μάτσιας, Σίσκος, Μιλιάτης, Κοσμάς, Χρήστου, Γεωργιάδης, Σεργιανίδης, Νικολάου, Ακόμη έπαιξαν: Κέντρας, Τοροσίδης, Ευαγγέλου.
ΓΡΕΒΕΝΑ: Πετκανάς, Σπιλιώτης, Σάλα, Παπακώστας, Τζάτζος, Λάλος, Λιούρας, Πιπέριας, Παπαδόπουλος, Στεργιούλας, Λαβός, Ακόμη έπαιξαν: Τζάτζος, Γραβαλος και Ελευθεριάδης

Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι οι μικτές ομάδες κάθε ένωσης είναι ο καθρέφτης του ποδοσφαίρου εκεί όπου σκάουτερ των ομάδων βρίσκονται στα παιχνίδια και παρακολουθούν τα ταλέντα.

 

Με την ομάδα της Πτολεμαΐδας αγωνίζεται το Σάββατο η ομάδα του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου, ένα αξιόλογο παιχνίδι που αναμένεται να προσελκύσει τους φίλους του μπάσκετ.

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να συνεχιστεί το Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Γρεβενών μετά την διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας λόγου του καιρού.

 

Σε λίγες μέρες μας αποχαιρετά και ο Οκτώβριος και οι εργασίες στο ΔΑΚ για την τοποθέτηση ταρτάν ακόμη να ξεκινήσουν, όπως βλέπουμε οι αθλητές και οι αθλήτριες στίβου θα συνεχίσουν τις προπονήσεις  κάτω από αντίξοες συνθήκες και αυτό τον χειμώνα.

 

Εστία μόλυνσης έχουν γίνει οι κάδοι απορριμμάτων που βρίσκονται πεταμένοι εδώ και μήνες στον όμορφο χώρο στο Κατράκι. Αυτό προκαλεί την δυσφορία στους κατοίκους και  τους επισκέπτες που επισκέπτονται των χώρο για διάφορους λόγους  άθλησης, περίπατο, τζόκιν κ.α

 

Έντονα είναι τα παράπονα που εκφράζουν οι κάτοικοι του Καλαμιτσίου για το οδικό δίκτυο που συνδέει το χωριό με την πόλη των Γρεβενών. Συγκεκριμένα στο ύψος του νέου υδραγωγείου ο δρόμος έχει υποστεί καθίζηση και είναι σε κακή κατάσταση, αυτό εγκυμονεί κινδύνους όσον αφορά την οδική ασφάλεια των οδηγών που διέρχονται από εκεί.

 

Το παζάρι τελείωσε προχθές, ελπίζουμε να γίνει γρήγορα η αποκομιδή των σκουπιδιών, όχι όπως πέρυσι που έγινε σε είκοσι περίπου ημέρες.

 

Ο λόγος που το τονίζουμε είναι ότι δίπλα ακριβώς είναι το ενωσιακό γήπεδο που περίπου εκατό μικρά παιδιά των Ακαδημιών της ΕΠΣ μαθαίνουν τα πρώτα βήματα στο ποδόσφαιρο.

Κ.Μ

 

Μετά το ρεπό της Τετάρτης, οι ποδοσφαιριστές των πράσινων συνέχισαν τις εντατικές προπονήσεις ενόψει του ματς της Κυριακής με τον Καμπανιακό στην Χαλάστρα, υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μαυροδήμου.

Την Κυριακή οι πράσινοι θέλουν να πετύχουν ακόμη μία νίκη, ώστε να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Σωτήρη Μαυροδήμου.

 

 

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Καμπανιακός – Πυρσός Γρεβενών
Όλυμπος Κέρκυρας – Εθνικός Φιλιππιάδας
Καστοριά – Θεσπρωτός
Δόξα Κρανούλας – Οικονόμος Τσαριτσάνης
Οδυσσέας Κορδελιού – Κάστορας
Κεραυνός Θεσπρωτικού – Κοζάνη
Δόξα Πενταλόφου – Πρέβεζα
Τυλικράτης – ΑΕΛ

Μπάσκετ Γ Εθνική

 

Με τους Διόσκουρους Κοζάνης αγωνίζεται την Κυριακή στις 6.00 ο Πρωτέας, ο οποίος είναι πανέτοιμος για ακόμη μία νίκη, άλλωστε στην πρεμιέρα με τη Λάρισα έδειξε δείγματα πειθαρχημένης ομάδας.

Αγωνιστικά προβλήματα ο τεχνικός Γιάννης Χασιώτης δεν αντιμετωπίζει και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση της ομάδας.

Αναμένεται να την ακολουθήσουν και αρκετοί φίλαθλοι άλλωστε η απόσταση είναι μικρή.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Τιτάνες Παλαμά – Μεταμόρφωση Βόλου
Αριστοτέλης Φλώρινας – Βόνιτσα
ΑΕΛ – Φοίνικας Λάρισας
Διόσκουροι Κοζάνης – Πρωτέας Γρεβενών
Μακάμπη – Μελίκη

 

Το πρόγραμμα των αγώνων της ΕΠΣ Γρεβενών

Α Κατηγορία

Σάββατο 19-10-2013

ΑΛ.ΚΙΒΩΤΟΥ

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ

ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ

ΝΕΟΧΩΡΙ

ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ

ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

ΚΑΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ

Δ.Ν.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ

ΚΤΗΝ.ΑΣΤ.ΚΑΛΗΑΧΗΣ

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ