Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα:Το ενδιαφέρον για Γρεβενιώτες ποδοσφαιριστές,οι απειλές και το καστράκι

Καλύτερος νέος παίκτης και καλύτερος σουτέρ τριών πόντων της φετινής ευρωλίγκα με ποσοστό 52,1 % αναδείχτηκε ο Κώστας Παπανικολάου , ο οποίος ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Πρωτέα.

Με επιτυχία συνεχίζεται το τουρνουά ποδοσφαίρου 5 * 5 στο πανέμορφο γήπεδο της ΕΠΣ Γρεβενών.

Στο γήπεδο του Πιερικού βρεθήκαμε προχθές ώστε να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι Β΄Εθνικής με τον Ολυμπιακό Βόλου που έληξε 0-2, και προπονητής είναι ο Γιώργος Βαζάκας και ποδοσφαιριστής ο Δημήτρης Τσιάτσιος.

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές στο mega ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρης , αναφερόμενος στην καθαριότητα της πόλης τόνισε ότι θέλει και την συνεργασία των πολιτών.

Προχθές απολαμβάναμε το τζόκινγκ στο πανέμορφο δάσος στο καστράκι , είδαμε πεταμένους κάδους στο δάσος . Απαράδεκτη η κατάσταση , εδώ πρέπει να τονίσουμε πως είναι ευθύνη και των πολιτών , η καθαριότητα και η συνεργασία με τους υπάλληλους του Δήμου.

Τα πρώτα σημάδια βελτίωσης της υγείας της 16χρονης Μυρτούς  και οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί στις ΗΠΑ, αφήνουν ανοικτό το παράθυρο της ελπίδας , ένα χρόνο σχεδόν μετά την κακοποίηση της στην Πάρο.

Η 16χρονη κακοποιήθηκε από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς, 21 χρονών ο οποίος  εργαζότανε στην Πάρο και τώρα βρίσκεται στις φυλακές Φελλίου.

Άποψη μας είναι στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάμε, δεν υπάρχει αλληλεγγύη , πρέπει να αποβάλλουμε το δόγμα «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα» . Η λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας βρίσκεται αποκλειστικά στην παιδεία. Πρέπει να την οργανώσουμε ξανά από το νηπιαγωγείο.

Την ήττα γνώρισε προχθές  ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τον ΠΑΣ Γιάννενα με 2-1 πραγματοποιώντας ακόμη μια κακή εμφάνιση.

Τους έφταιγε ο Δώνης τον οποίον έδιωξαν κακήν κακώς και μάλιστα χρησιμοποίησαν παλιές μεθόδους ώστε να τον απολύσουν , απειλώντας τον ίδιο και την οικογένεια του , όλα εδώ πληρώνονται.

Ο Δώνης προσέφερε πολλά στο ποδόσφαιρο της χώρας μας, και ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες και ως προπονητής  εργατικός δίκαιος και άνθρωπος χαμηλών τόνων αλλά βλέπεις τα έβαλε με τον 37χρονο Γκαρσία ο οποίος περπατούσε  μέσα στο γήπεδο.

Πρέπει να καταλάβουν εκεί στον ΠΑΟΚ, ότι με τις απειλές και τους εκβιασμούς δεν γίνεται ομάδα, θέλει σκληρή δουλειά και υπομονή από όλους.

Εξαιρετική δουλειά γίνεται όλα τα χρόνια στις ακαδημίες της Ένωσης ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών με αποτέλεσμα να βγούνε πάρα πολύ παίκτες όπως Καραγιάννης Αλέξης, Κουρέλας, Ντινόπουλος, Ζολώτας και πολλοί άλλοι.

Η Ακαδημία της Ένωσης ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών μετρά εννιά χρόνια ζωής . Την πρωτοξεκίνησε το 2004 ο Γιώργος Κοσματόπουλος , έχει στην δύναμη της περίπου 90 παιδιά με εξειδικευμένους προπονητές πάνω στο ποδόσφαιρο.

Έφυγε προχθές από την ζωή σε ηλικία 73 ετών χτυπημένος από την επάρατο νόσο ο Δημήτρης Ρίγγος  , ένας εξαίρετος άνθρωπος και επιστήμων και πάνω από όλα πατριώτης. Η στήλη εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στου οικείους του.

Αρκετές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για τους Μιχάλη Ζολώτα  και Ντινόπουλο , μάλιστα ο Γιώργος Βαζάκας θέλησε να μάθει πιο πολλά και φυσικά τον ενημερώσανε για το ταλέντο και των δύο παιδιών.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ