Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Δύο αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από την ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ – Επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα Γρεβενά

Προχθές έγινε η κλήρωση του κυπέλου της ΕΠΣ. Τα ζευγάρια είναι τα εξής: Νεοχώρι – ΑΕΠ, Μηλιά – Δήμητρα, Καρπερό – Κοκκινιά, Παλαιοχώρι – Δεσκάτη.

 

Όπως γράψαμε αποχώρησε από την πόλη μας ο Γιώργος Γεωργικάδης με απολογισμό τρεις ήττες σε τρεις αγώνες ας το δούνε μερικοί φίλαθλοι αυτό.

Επτασφράγιστο μυστικό κρατούν το όνομα του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα Γρεβενά. Όπως τονίζουν οι υπεύθυνοι πρόκειται για έναν αξιόλογο πολιτικό.

Αλήθεια τη έγιναν τα ταλέντα ο 16χρονος Σπηλιώτης και ο 17χρονος Ραφαήλ Αποστολίδης, δύο παίκτες με πλούσια προσόντα οι οποίοι πρέπει να προσεχθούν από την διοίκηση ως κόρη οφθαλμού.

 

Τραγικές καταστάσεις επικρατούν στο ποδόσφαιρο και πιο πολλοί στη Β και Γ Εθνική όλοι οι παίκτες είναι απλήρωτοι και έπεται συνέχεια.

 

Αναχώρησε τελικά χθες από τα Γρεβενά ο πρώην τεχνικός της ομάδας Γιώργος Γεωργιάδης ο οποίος έλαβε τα δεδουλευμένα σύμφωνα πάντα με την διοίκηση.

 

Πάντως ο νυν τεχνικός Ηλίας Βάλλης τον κατηγόρησε ότι η ομάδα δεν έχει καθόλου φυσική κατάσταση και το έδειξε στον προχθεσινό αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο.

 

Δύο αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από την ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ θα γίνουν τις επόμενες ημέρες τώρα για ποιος χτυπάει η καμπάνα δεν το γνωρίζουμε.

 

Ορισμένοι κάνουν κριτική στην διοίκηση του ΠΥΡΣΟΥ γιατί όμως αφού νοιάζονται για την ομάδα σκαρφαλώνουν από τον τοίχο ώστε να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια του ΠΥΡΣΟΥ.

 

Και το κυριότερο αν έχουν βρεις επενδυτές ας σπεύσουν να αναλάβουν την ομάδα αλλά είναι μόνον για λόγια στα καφενεία και στις πλατείες.

 

Λίγοι έχουν συνηδητοποιήσει ότι χθες 15 Οκτωβρίου αθόρυβα γράφτηκε στην ιστορία ότι στο  ΝΒΑ  αγωνίστηκαν τέσσερις Ελληνες παίκτες αναμέσα τους και ο δικός μας Κώστας Παπανικολάου. Οι υπόλοιποι είναι οι Αντετοκουμπο, Κουφός και Καλάθης.

 

Τελικά σε αναζήτηση γενικού αρχηγού είναι ακόμη η διοίκηση του ΠΥΡΣΟΥ. Ετσι μετά την αποχώρηση του Βασίλη Τσίπη η θέση παραμένει κενή.

 

Στην εκπομπή «Αθλητικοί Παλμοί» μίλησε προχθές ο εξαίρετος καρδιολόγος και πάνω από όλα άνθρωπος Χρήστος Γουδής ο οποίος αναφέρθηκε στις ιατρικές εξετάσεις που πρέπει να υποβληθούν οι αθλητές – αθλήτριες και γενικά όλοι οι αθλούμενοι.

 

Στην πόλη μας βρέθηκε προχθές ο Σκέντος Στέφανος πρώην ποδοσφαριστής του ΠΥΡΣΟΥ και νυν των Τρικάλων. Ο Σκέντος είναι από τους καλύτερους παίκτες σε απόδοση στην ομάδα των Τρικάλων.

 

Μάλιστα με την απόδοσή του στον λίγο αυτό καιρό που βρίσκεται στα Τρίκαλα έχει κερδίσει τους πάντες με την αγωνιστικότητα και τον άριστο χαρακτήρα εντός και εκτός γηπέδου.

 

Ξέρετε πόσα εισητήρια έκοψε προχθές η διοίκηση του ΠΥΡΣΟΥ στον αγώνα με την Ρήγα Φεραίο; Ογδόντα. Τα έξοδα της διαιτησίας και οι παρατηρητές στοίχησαν στην ομαδα 1200 ευρώ.

 

Απορούμε γιατί η ΕΠΟ και η ΚΕΔ στέλνουν διαιτητές από την Κέρκυρα όπου το κόστος είναι δυσβάστακτο γι αυτό το ποδόσφαιρο πάει κατά διαόλου.

 

Αραγε κάτω στην ΕΠΟ σκέφτονται καθόλου τις διοικήσεις των ομάδων για το πώς θα τα βγάλουν πέρα με μηδέν επιχορηγήσεις.

 

Απών από το παιχνίδι του ΠΥΡΣΟΥ με τον Ρήγα Φεραίο οι άρχοντες του Νομού μας πιθανόν να είχανε υποχρεώσεις, έπρεπε όμως να παραβρεθούν διότι ο ΠΥΡΣΟΣ ενώνει και είναι υπόθεση όλων.

 

Αντίθετα το παρών στο παιχνίδι του ΠΥΡΣΟΥ έδωσε ο Χρηστος Τριγώνης αντιδήμαρχος καθαριότητας. Ο κ.Τριγώνης ως γνωστόν κατάγεται από τα Τρίκαλα αλλά είναι πιο Γρεβενιώτης και από τους Γρεβενιώτες.

 

Εδώ και αρκετά χρόνια δίνει πάντα το παρών στο ΔΑΚ και φυσικά σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες της πόλη μας.

 

 

Κ.Μ.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ