Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Δραματική η κατάσταση στην ομάδα του ΠΥΣΡΟΥ- Ελπίδες για το πρώτο τρίποντο – Τον Εδεσαϊκό αντιμετωπίζει την Κυριακή ο ΠΡΩΤΕΑΣ

Πρόβλημα σοβαρό αντιμετωπίζει η ομάδα των πρασίνων, άποψή μας είναι ότι η ομάδα χρειάζεται βοήθεια οικονομική και όχι μόνον, απευχόμαστε να συμβούν και χειρότερα.

 

Η κατάσταση είναι τραγική, οι ποδοσφαιριστές σε δηλώσεις τονίζουν ότι έχουν μείνει μόνοι και ότι από την διοίκηση δεν παρουσιάζεται κανείς στις προπονήσεις.

 

Εμείς από την πλευρά μας τονίζουμε ότι πρέπει επιτέλους οι ποδοσφαιριστές του Πυρσού να πάρουν μία νίκη, όλα τα άλλα ας τα αφήσουν στην άκρη.

 

Ας παίξουν για την φανέλα λοιπόν την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές  του Πυρσού κόντρα στην ομάδα του Δωτιέα Αγιάς.

 

Όσο για ορισμένους  ποδοσφαιριστές  ας δείξουν τον τσαμπουκά τους στο γήπεδο, στο κάτω κάτω έχουν ωφεληθεί από την ομάδα  του Πυρσού.

 

Αποχώρησε όπως μάθαμε ο πρώην προπονητής του Πυρσού Ηλίας Βάλλης από την Καστοριά η οποία έχει πάρει τον κατήφορο όπως και ο Πυρσός.

 

Ο Ηλίας Βάλλης ήταν καλός προπονητής τουλάχιστον αυτό λένε οι πληροφορίες, δεν εφάρμοσε όμως το ρητό τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι.

Φήμες λένε ότι θα αποχωρήσουν ομάδες από την δεύτερο όμιλο, ανάμεσα  τονίζουν ότι θα είναι και η ομάδα του Πυρσού. Εμείς το μόνον που έχουμε να πούμε είναι ότι είναι ηλιθιότητες.

 

Επτά συνεχόμενες ήττες μετράει ο Πυρσός σε ισάριθμους αγώνες εκ των οποίων το ένα παιχνίδι είναι κυπέλου.

 

Με λίγα λόγια η κατάσταση είναι δραματική και έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο με τη την ιστορική ομάδα των πρασίνων να έχει γίνει ο σάκος του μποξ κάθε ομάδας.

 

Υπεράνθρωπες είναι οι προσπάθειες που καταβάλει ο γενικός αρχηγός Γιώργος Κουτσομήτρος  για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.

 

Ο Γιώργος Κουτσομήτρος όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στον Νομό μας και όχι μόνον, όταν έπαιζε ποδόσφαιρο ξεσήκωνε τους φιλάθλους με τις περίτεχνες ενέργειες,  είναι ο άνθρωπος που έχει μόνον φίλους.

 

Όσο για το κολυμβητήριο η λειτουργία πρέπει να αναμένεται  στις αρχές του 2015, αλλα τουλάχιστον θα λειτουργεί σταθερά χωρίς διακοπές όπως παλαιότερα.

Η Περιφέρεια και ο Δήμος πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα του Πυρσού σ΄ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει, άλλωστε ο Πυρσός είναι η πρώτη ομάδα του Νομού μας και χρειάζεται τον ανάλογο σεβασμό έπο όλους.

 

Αλλα ας το βλέπουν μερικοί αυτό, όταν ήταν Πρόεδρος ο Δημήτρης Παπαϊωάννου του ασκούσαν έντονη κριτική και στο τέλος τον διώξανε.

 

Παρόλα αυτά ο Δημήτρης Παπαϊωάννου πέρυσι προσέφερε ένα σεβαστό ποσό στο Νοσοκομείο Γρεβενών για την αγορά εργαλείων για την μαιευτική κλινική και όχι μόνον.

Τόσα χρόνια δεν υπήρξε κάποια πίεση προς τους αρμόδιους ώστε να τοποθετηθεί ταρτάν στο ΔΑΚ. Ο λόγος πιστεύουμε είναι ότι οι εκάστοτε διοικήσεις των συλλόγων δημιούργησαν φιλίες με τις εκάστοτε αρχές.

 

Επανερχόμαστε και πάλι στο θέμα με το κολυμβητήριο εκεί όπου συνεχίζονται οι εργασίες με γοργούς ρυθμούς αλλαγή σωληνώσεων, παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις και όσους χώρους χρειάζονται.

Με λίγα λόγια γίνονται εργασίες ουσίας διότι όλα βρίσκονται σε άθλια και κακή κατάσταση και κανείς δεν νοιαζότανε.

 

Είμαστε σίγουροι ότι η νέα δημοτική αρχή κάνει τιτάνιες προσπάθειες  για παρεμβάσεις στους αθλητικούς χώρους όπου οι πιο πολλοί ήταν παρατημένοι.

 

ΠΥΡΣΟΣ – Δωτιέας Αγιάς την Κυριακή

Ελπίδα για το πρώτο τρίποντο

Σε κανονικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις των πρασίνων ενόψει του κυριακάτικου παιχνίδι με τον Δωριέα Αγιάς στο ΔΑΚ. Ένα παιχνίδι για το οποίο οι πράσινοι επιζητούν το πρώτο τρίποντο, ώστε να αλλάξει η ψυχολογική και βαθμολογική κατάσταση. Τα προβλήματα αρκετά παρόλα αυτά στους παίκτες υπάρχει πίστη για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ώστε να κάνει τους φιλάθλους να χαρούν, οι οποίοι δυστυχώς στα μέχρι τώρα παιχνίδια δεν έχουν γευθεί τη χαρά για κάποια επιτυχία της ομάδας.

Τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας λιγοστεύουν μιλάμε για το αγωνιστικό κομμάτι, επανέρχονται Τραυλός – Λάλλος Θ. ενώ απών θα είναι σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Δημήτρης Τσιάτσιος.

Σε δηλώσεις του στην «Ε» για το ματς με τον Δωτιεά ο αμυντικός Νίκος Τραυλός τόνισε είμαστε πανέτοιμοι για τον εν λόγω παιχνιδι και ελπίζω να σπάσει η γκίνια και να πάρουμε το πρώτο τρίποντο. Είμαστε αποφασισμένοι να ματώσουμε στο γήπεδο και με την βοήθεια των φιλάθλων τους οποίους καλούμε να δώσουν το βροντερό παρών στο ΔΑΚ ελπίζουμε να πετύχουμε το στόχο μας.

 

Μπάσκετ Γ Εθνική

Τον Εδεσαϊκό αντιμετωπίζει την Κυριακή ο Πρωτέας στην Έδεσσα ένα παιχνίδι κομβικό για την ομάδα να θέλει πάση θυσία την νίκη ώστε να αρχίσει την ανοδική πορεία την οποία χρειάζεται άλλωστε η ομάδα. Μετράει μόνον ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του τεχνικού Γιάννη Χασιώτη.

Το παιχνίδι που διεκόπη προχθές με τον Αίολο Αστακού θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 4.00 στο κλειστό γυμναστήριο όπου ελπίζουμε να μην παρουσιαστούν ξανά προβλήματα.

 

Βόλει Γυναικών

Στην Καστοριά αγωνίζεται το Σάββατο οι νεανίδες του Γυμναστικού Συλλόγου ενώ την Κυριακή η ομάδα των κορασίδων αγωνίζεται επίσης στην Καστοριά με την αντίστοιχη ομάδα της  πόλης.

Την Κυριακή η Α παγκορασίδων αγωνίζονται στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας με την Φλώρινα ενώ η Β παγκορασίδων αγωνίζεται με την ομάδα της Κοζάνης στην Κοζάνη.

 

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ