Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι του Καλαμιτσίου – Τον Αστέρα Λάρισας αντιμετωπίζει την Κυριακή ο Πρωτέας

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ο Πυρσός, την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Κάστωρ όπου η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα των πρασίνων, όπως και για τον Κάστωρ που θέλει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις την βαθμολογίας να ψάχνει θετικό αποτέλεσμα.

 

Όπως όλα δείχνουν ο Νίκος Τραυλός θα ενταχθεί στο ρόστερ του Πυρσού τον Δεκέμβριο, αν πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή θα δυναμώσει η άμυνα του Πυρσού.

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Τραυλός είναι μία πολύτιμη μονάδα με πλούσιες εμπειρίες που τις χρειάζεται η ομάδα των πρασίνων.

 

Εδώ επίσης πρέπει να σημειώσουμε ότι οι πράσινοι χρειάζονται άλλες δύο μεταγραφές διότι το πρωτάθλημα είναι πραγματικός μαραθώνιος και αρκετοί ποδοσφαιριστές χρειάζονται ανάσες.

 

Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι υποβιβάζονται οκτώ ομάδες και ελπίζουμε η ομάδα του Πυρσού να μην μπει σε αυτές τις διαδικασίες.

 

Στους μέχρι τώρα αγώνες που έχουν διεξαχθεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής του δεύτερου ομίλου Λάρισα και Τσαριτσάνη ξεχωρίζουν, όλες οι υπόλοιπες ομάδες, αν ξεχωρίσουμε δύο ή τρείς αδύναμες οι άλλες είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο.

 

Τον Αστέρα Λάρισας αντιμετωπίζει την Κυριακή ο Πρωτέας στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, ο Αστέρα θέλει ακόμη μία νίκη που θα τον κάνει να σκαρφαλώσει ακόμη πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

 

Τους πρώτους βαθμούς απώλεσαν προχθές τα Γρεβενά Αεράτα και μάλιστα στο γήπεδό τους από την φιλόδοξη ομάδα του Νεοχωρίου.

Καθημερινές είναι οι προπονήσεις την Ακαδημία  της ΕΠΣ, παρά το κρύο που επικρατεί  οι μικροί ποδοσφαιριστές  δεν το βάζουν κάτω κι συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα των Ακαδημιών.

 

Συνεχές είναι το ενδιαφέρον του πρώην Προέδρου του Πυρσού Δημήτρη Παπαϊωάννου για την ομάδα του Πυρσού όπου ενημερώνεται από τους πρώην συνεργάτες του και από τους φίλους του.

 

Αθώοι κρίθηκαν όσοι συμμετείχαν στα επεισόδια στον αγώνα Πυρσού – Βέροιας πριν τέσσερα χρόνια από το δικαστήριο που έγινε προχθές στο δικαστικό Μέγαρο Γρεβενών.

 

Η οικονομική κρίση που μαστίζει την  χώρα μας, δεν θα μπορούσε να μην αγγίξει και τους  ποδοσφαιριστές, ήδη  οι παίκτες του Πανιωνίου, προχθές έκαναν απεργία, εκεί που υπάρχει έντονο πρόβλημα είναι στην Β΄ Εθνική όπου οι πιο πολλοί ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι και δεν έχουν χρήματα να φροντίσουν τις οικογένειες τους.

 

Στα Γιάννινα θα αγωνιστεί το Σάββατο στις οκτώ η ομάδα βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου, ελπίζουμε η ομάδα βόλεϊ  γυναικών να επανέλθει στις νίκες.

Διαμαρτυρίες δεχθήκαμε από τους κατοίκους του  Καλαμιτσίου για τον δρόμο στην περιοχή όπου κατασκευάστηκε  το νέο υδραγωγείο, εγκυμονεί  κινδύνους για την ασφάλεια των οδηγών

 

Γράψαμε  προχθές και το ξαναγράφουμε, πιστεύει κανείς από τους δικαιούχους  των εργατικών κατοικιών ότι θα τελειοποιηθούν τα σπίτια στον οικισμό της Κυρακαλής, τώρα με την οικονομική κρίση.

 

Να  πούμε δύο λόγια για τον νέο οικισμό που όπως λένε οι υπεύθυνοι θα δημιουργηθεί στα πατώματα, αλήθεια με τα πρωτόκολλα τι θα γίνει; Υπάρχουν οικογένειες που έχουν από τρία ο καθένας, ποιος θα δώσει δάνεια τώρα μεσούσης της οικονομικής κρίσης; Εμείς ρωτάμε μήπως είναι προεκλογικά παιχνίδια, όπως μάθαμε όμως σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη έχουν εγκριθεί 3.000,00 ευρώ.

Κ.Μ

 

Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών

Συνεχίζονται κανονικά οι αγώνες της Α΄ κατηγορίας όπου έχουμε αρκετά αξιόλογα παιχνίδια. Η  πρώτη ομάδα του βαθμολογικού πινάκα Γρεβενά Αεράτα αντιμετωπίζει στην έδρα της το Μέγαρο, η Κιβωτός που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας τίθεται αντιμέτωπη με την Καληράχη που προέρχεται από βαριά ήττα από την Δεσκάτη. Η ΑΕΠ αγωνίζεται στο γήπεδό της  με την Παλιουργιάς, ο ΑΓΟ Δήμητρας αγωνίζεται στο γήπεδο με την Σειρήνα. Τέλος η ομάδα του ΑΣ Νεοχωρίου που εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα αγωνίζεται την Κυριακή με τον Καρπερό στο γήπεδο του.

 

 

 

Πρόγραμμα Α Τοπικό

Σάββατο

ΑΛ.ΚΙΒΩΤΟΥ

ΚΤΗΝ.ΑΣΤ.ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ

Δ.Ν.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ

ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ

ΚΕΡ. ΜΕΓΑΡΟΥ

                                ΚΥΡΙΑΚΗ 

ΝΕΟΧΩΡΙ

ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ

 

Κ.Μ

 

 

Πυρσός – Κάστωρ

 

Με αμείωτους ρυθμούς συνέχονται οι προπονήσεις των πρασίνων υπό την επίβλεψη του Σωτήρη Μαυροδήμου για το Κυριακάτικο παιχνίδι στο ΔΑΚ με τον Κάστωρ, ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας, οι πράσινοι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την προχθεσινή  βαριά ήττα στην Τσαριτσάνη. Αυτό έχει  πεισμώσει τους ποδοσφαιριστές των πρασίνων που την Κυριακή παρουσία των φιλάθλων αναμένεται να ματώσουν στην κυριολεξία στο γήπεδο ώστε να πάρουν τους τρείς βαθμούς. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και έτσι ο Σωτήρης Μαυροδήμος θα έχει την πολυτέλεια να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα.

Πρόγραμμα

Πυρσός Γρεβενών – Κάστορας

Κοζάνη – Οικονόμος Τσαριτσάνης

Πρέβεζα – Θεσπρωτός

Δόξα Πενταλόφου – ΑΕΛ

Κεραυνός Θεσπρωτικού – Εθνικός Φιλιππιάδας

Οδυσσέας Κορδελιού – Καμπανιακός

Δόξα Κρανούλας – Όλυμπος Κέρκυρας

Καστοριά – Τηλυκράτης

 

 

 

Μπάσκετ Γ΄ Εθνική

Με τον Αστέρα Λάρισας αγωνίζεται την Κυριακή ο Πρωτέας στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας όπου η ομάδα προσδοκά ακόμη μία νίκη ώστε να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι μπασκετμπολίστες είναι στην διάθεση του τεχνικού Γιάννη Χασιώτη, εκτός από μερικά προβλήματα μικροτραυματισμών που αντιμετώπιζαν οι Μουράτογλου και Γιαννάκης που αναμένεται όμως  να ξεπεραστούν.

5η Αγωνιστική 24/11/13

ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗ
ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ – ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ
ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡ
ΓΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ – ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Κ.Μ

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ