Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Ατραξιόν του Πυρσού οι Αργεντινοί ποδοσφαιριστές

Γεφύρι της Αρτας τείνει να καταντήσει η τοποθέτηση ταρτάν στο ΔΑΚ, έτσι οι αθλητές και αθλήτριες στίβου βλέπουν να είναι μακρινό όνειρο οι προπονήσεις σε ταρτάν.

 

Ενώ στην Δεσκάτη υπάρχει ταρτάν εδώ και χρόνια εμείς εδώ στα Γρεβενά δεν αξιωθήκαμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρο των αθλητών και αθλητριών στίβου να προπονούνται κάτω από ιδανικές συνθήκες.

 

Στην πόλη μας θα βρίσκεται ο Λουτσιάνο Γκαλέτι παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ και νυν μάναντζερ ο οποίος συνδέεται με φιλία με τον πρόεδρο του ΠΥΡΣΟΥ Δημήτρη Πατσιούρη.

 

Τις επόμενες μέρες σύμφωνα πάντα με τον πρόεδρο του ΠΥΡΣΟΥ Δημήτρη Πατσιούρη τα νέα αποκτήματα του ΠΥΡΣΟΥ οι δύο Αργεντινοί θα βρίσκονται στην πόλη μας.

 

Συζήτηση είχε χθες ο πρόεδρος του ΠΥΡΣΟΥ με τον Στέφανο Σκέντο για την ανανέωση του συμβολαίου του. Το οικονομικό χάσμα πάντως είναι μεγάλο και όλα δείχνουν ότι ο Σκέντος θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα των πρασίνων.

 

Με τον Δημήτρη Τσιάτσιο συνομίλησε χθες ο πρόεδρος του ΠΥΡΣΟΥ με θέμα φυσικά την ένταξη του Τσιάτσιου στην ομάδα των πρασίνων.

 

Αρκετές ομάδες στην Γ Εθνική αναμένεται να μην δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα. Ο λόγος φυσικά οικονομικός, προχθές υποχώρησαν τα Λευκάδια και έπεται συνέχεια.

 

Ιδανική λύση για την τεχνική ηγεσία των πρασίνων είναι ο Ανδρέας Παντζιαράς ένας προπονητής με όλα τα εφόδια που απαιτεί η ΕΠΟ και το κυριότερο είναι ένας προπονητής υψηλής εμβέλειας.

 

Αλλωστε ο Παντζιαράς όπου δούλεψε έβαλε την προσωπική του σφραγίδα, Καλαμαριά  – Πανσεραϊκός – ΠΥΡΣΟΣ. Είναι ο μονος προπονητής που μπορεί να πείσει  τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο.

 

Σε λίγες μέρες τελειώνει το τουρνουά 5χ5 που διοργανώθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Γρεβενών. Ολοι οι αγωνιζόμενοι έμειναν ικανοποιημένοι από την φιλοξενία των ανθρώπων της ΕΠΣ και το κυριότερο εντυπωσιάστηκαν από τον τάπητα του γηπέδου της ΕΠΣ.

 

Τουρνουά 5χ5 επίσης διοργανώνεται στο γήπεδο της Δεσκάτης, πάντα φυσικά με απόλυτη επιτυχία.

 

Πρόταση από την ομάδα της Καστοριάς δέχτηκε ο Ανδρέας Παντζιαράς ο οποίος όμως την απέρριψε.

 

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Ανδρέας Λέτσιος ο οποίος έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις του οποίου ήδη τις μελετάει προσεχτηκά.

 

Πάντως εμείς από την πλευράς πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι δύσκολοι καιροί για προπονητές, άλλωστε η Ελλάδα διαθέτει υπεραρκετούς τώρα όμως με τα κριτήρια που βάζει η ΕΠΟ η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει.

 

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές στο Σούπερ 28 ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ο οποίος αναφέρθηκε ότι η Πυροσβεστική είναι πανέτοιμη για παν ενδεχόμενο, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ο κίνδυνος πυρκαγιάς ελοχεύει.

 

Ακατάλληλο είναι το νερό που πίνουν οι κάτοικοι του Καλαμιτσίου. Ο λόγος είναι ότι οι σωληνώσεις είναι από αμίαντο, πρέπει η Δημοτική Αρχη να αλλάξει επειγόντως το δίκτυο διότι η υγεία είναι πάνω από όλα.

 

Την συνεργασία με τους πολίτες ζήτησε ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για το θέμα των πυρκαγιών άλλωστε όλοι πρέπει να προσέχουμε λόγω της καλοκαιρινής περιόδου.

 

Πυρσός
Στην πόλη μας σήμερα ο Λουτσιάνο Γκαλέτι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής 2 Αργεντίνων ποδοσφαιριστών στον Πυρσό

Παρότι η διοίκηση ανακοίνωσε αρκετές μεταγραφές , αυτές τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν έχουν υλοποιηθεί. Πάντως ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μάνατζερ των δύο Αργεντίνων ποδοσφαιριστών θα βρίσκεται σήμερα στα Γρεβενά ώστε να τελειώσουν και τα τυπικά στο θέμα της μεταγραφής, δηλαδή να πέσουν οι υπογραφές. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες και οι Αργεντινοί ποδοσφαιριστές είναι παίκτες που θα κάνουν την διαφορά, με λίγα λόγια θα είναι η ατραξιόν του Πυρσού και αναμένεται να είναι πόλος έλξης των φιλάθλων. Ένας λόγος παραπάνω να βρεθούν και πάλι στις κερκίδες όπως παλιότερα. Χθες ο Πρόεδρος Δημήτρης Πατσιούρης συναντήθηκε με τον Τσιάτσιο Δημήτρη όπου μίλησαν για συνεργασία όπως και τον Σκέντο, με τον τελευταίο να τους χωρίζει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.
Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ