Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Αποχωρήσεις και μεταγραφές για τον ΠΥΡΣΟ

Τον Γυμναστή Χρήστο Πλίκα προσέλαβαν τα Γρεβενά Αεράτα, έναν επιστήμονα ο οποίος διακρίνεται για τις πλούσιες γνώσεις του πάνω στο ποδόσφαιρο και όχι μόνον.

 

Ο Χρήστος Πλίκας αγωνίστηκε παλιότερα στον Πυρσό, μετέπειτα και για περίπου τρία χρόνια ήταν προπονητής στην Ακαδημία της ΕΠΣ Γρεβενών, δύο χρόνια ήταν στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της Αμυγδαλιάς.

 

Στο γενικό νοσοκομείο Γρεβενών εισήχθη και νοσηλεύεται με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας ο επιθετικός του Πυρσού Παναγιώτης Λάλλος ο οποίος στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Θεσπρωτκό σημείωσε ένα πανέμορφο τέρμα.

 

Παρελθόν αποτελούν από την ομάδα του Πυρσού οι Κοτσατίσογλου- Ρόβας- Γκέτσιος.

 

Έκπληξη αποτέλεσε η αποχώρηση του Δημήτρη Γκέτσιου, σε δηλώσεις του στην «Ε» ο Γκέτσιος τόνισε ότι αποχωρεί διότι δεν ήταν στα πλάνα του τεχνικού Γιώργου Γεωργιάδη.

 

Εμείς από την πλευρά μας τονίζουμε ότι ο Γκέτσιος προσέφερε τα μέγιστα στον Πυρσό όταν έπαιξε  στην Γ΄ Εθνική επι Παπαϊωάννου και μετέπειτα όπως επίσης και ο Κοτσατίσογλου.

 

Πάνω από εκατό φίλαθλοι βρέθηκαν στο προχθεσινό φιλικό του Πυρσού  με τον Θεσπρωτικό, μικρός αριθμός για το αν θέλουμε τον Πυρσό να πρωταγωνιστήσει.

 

Παρών στο παιχνίδι ο Πρόεδρος  του  Πυρσού Δημήτρης Πατσιούρης με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Παπαγιωτόπουλο.

 

Εδώ και δέκα χρόνια παραμένει στο πόστο του Γενικού Αρχηγού στις Εθνικές ομάδες Νέων και Παίδων ο Γιώργος Κοσματόπουλος.

 

Ένας άνθρωπος ο οποίος βοήθησε στην πρόοδο του ποδοσφαίρου στον Νομό μας και όχι μόνον, οργανωτικός, μεθοδικός και παράλληλα δημιουργικός.

 

Είναι ο ιδρυτής των Ακαδημιών της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών όπου τα ταλέντα περισσεύουν, Ντινόπουλος  στον Ολυμπιακό Βόλου, Καραγιάννης Άρης, Παπακώστας, Σπηλιώτης Αλέξανδρος και πολλοί άλλοι.

 

Την παράσταση στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι Πυρσού- Θεσπρωτικού 2-1 έκλεψαν οι 16χρονοι Αλέξανδρος Σπηλιώτης και ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Πυρσού Ραφαήλ Αποστολίδης.

 

Με σκληρή δουλειά και επίπονη προσπάθεια τα μέλλον των δύο μικρών του Πυρσού προβλέπεται λαμπρό.

 

Διαιτητές στο προχθεσινό αγώνα Πυρσού- Θεσπρωτού ήταν ο  Καραλιόλιος με βοηθούς τους Ρίγγο και Στεφούλη οι οποίοι φυσικά αρίστευσαν.

 

Τον 19 χρονο αριστερό εξτρίμ της Δόξας Δράμας Στεριανό Κυριάκο ενέταξε στο ρόστερ η ομάδα του Πυρσού.

 

Την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του  Πυρσού πραγματοποίησε προχθές ο Ευθύμης Παπακώστας όπου η απόδοσή του κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα παρά τις λίγες μέρες που βρίσκεται στην ομάδα του Πυρσού.

Αρκετές διαμαρτυρίες δεχθήκαμε από κατοίκους της Ποντινής και κοντινών χωριών για το ότι δεν υπάρχει διαγράμμιση στο δρόμο.

 

Ελπίζουμε η νέα Δημοτική αρχή να δει το θέμα, με τους σωλήνες αμίαντου στο χωριό Καλαμίτσι, εκεί όπου οι κάτοικοι εδώ και τριάντα χρόνια πίνουν νερό από τις καρκινογόνους  σωλήνες αμίαντου

 

Προχθές ο απερχόμενος Δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης αναφέρθηκε για το ταρτάν όπου τόνισε ότι όλα είναι έτοιμα ώστε να τοποθετηθεί.

 

Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, το ταρτάν παρά τις εξαγγελίες δεν έχει τοποθετηθεί.

Κ.Μ

 

Πυρσός

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο των πρασίνων μετά και την θετική εμφάνιση που  επικράτησε με 2-1 κόντρα στην ομάδα του Θεσπρωτικού, ο τεχνικός Γιώργος Γεωργιάδης έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση, αν  και ζητάει πιο πολλά από τους ποδοσφαιριστές. Χθες η διοίκηση του Πυρσού ανακοινώσε ακόμη ένα ποδοσφαιριστή πρόκειται  για τον 19 χρονο αριστερό εξτρέμ Στεριανό Κυριακίδη που αγωνιζότανε στην Δόξα Δράμας. Επίσης κοντά σε συμφωνία με τον Νίκο Κουρέλα είναι η διοίκηση του Πυρσού. Τέλος οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, την Κυριακή ο Πυρσός αντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι την Καστοριά στην Καστοριά.

Κ.Μ

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ