Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Αλλαγή σελίδας στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των πρασίνων – Κινδύνους εγκυμονεί η ξύλινη γέφυρα στο Καστράκι Γρεβενών

Τον Γιώργο Γεωργιάδη του Σάββα επέλεξε για προπονητή η διοίκηση του πρασίνου, πρόκειται για έναν νέο και φιλόδοξο προπονητή, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής είχε μία πλούσια καριέρα, Παναθηναϊκός – ΟΦΗ – Λάρισα κι άλλες ομάδες. Είμαστε σίγουροι ότι η θητεία του στον Πυρσό θα είναι επιτυχημένη.

Τις προσεχείς  μέρες ο Γεωργιάδης θα βρίσκεται στην πόλη μας, όπου πιθανόν η διοίκηση να τον παρουσιάσει.

Πρέπει λοιπόν να σεβαστούμε την απόφαση της διοίκησης, έτσι ο Γεωργιάδης θα κριθεί στην πορεία. Οι φήμες πάντως λένε ότι είναι ένας προπονητής εργασιομανής και τελειομανής.

Κοντά στο Γασπαράτο επιθετικό της Νάουσας βρίσκεται η διοίκηση του Πυρσού, πρόκειται για έναν ικανό ποδοσφαιριστή με άμεση επαφή με τα δίχτυα.

Ο νέος τεχνικός του Πυρσού Γιώργος Γεωργιάδης προτάθηκε από τον Τσιάτσιο Δημήτρη, ο οποίος ως γνωστόν είναι και μάνατζερ.

Έτσι αναμένεται να υπογράψει στην ομάδα των πρασίνων και ο ίδιος, άλλωστε ο Τσιάτσιος έχει μία πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα και μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα του Πυρσού παρότι είναι 37 χρονών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τσιάτσιος με το Γεωργιάδη συνυπήρξαν συμπαίκτες στην ομάδα της Λάρισας, όταν η Θεσσαλική ομάδα ήταν στην Α’  Εθνική.

Γυμναστής στην ομάδα του Πυρσού θα είναι και πάλι ο Γιάννης Σταμπουλίδης, ο οποίος στα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα προσφέρει σημαντικό έργο.

Καλή μεταγραφή για την ομάδα του Πυρσού είναι ο Ραφαήλ Αποστολίδης, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πλούσια προσόντα.

Όπως όλα δείχνουν η προετοιμασία του Πυρσού θα ξεκινήσει στις 6 Αυγούστου, άλλωστε το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει περίπου στα μέσα Σεπτέμβρη.

Τον Τζανή Καραγιάννη ενέταξε στο δυναμικό του η ομάδα του Νεοχωρίου, η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι δυνατή στο νέο πρωτάθλημα.

Στην ομάδα των Χανίων θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αλέξης Καραγιάννης, ο οποίος πέρυσι ήταν στην ομάδα του Άρη, προπονητής στα Χανιά είναι ο Γούλης Παπαδόπουλος.

Πρώτευσε στα αγωνιστικά τεστ που διεξήχθησαν πριν λίγες μέρες στους διαιτητές της σουπερ λίγκας ο Αρετόπουλος, ο οποίος είναι νυμφευμένος με Γρεβενιώτισσα.

Κινδύνους εγκυμονεί η ξύλινη γέφυρα στο Καστράκι, εκεί όπου καθημερινά οι αθλούμενοι διεξάγουν τις διατατικές ασκήσεις . είναι έτοιμη να καταρρεύσει αλλά κανείς δε νοιάζεται, τέτοια ώρα τέτοια λόγια θα μου πεις.

Παρά τις ανθρώπινες επιθέσεις που δέχονται τα ελληνικά ποτάμια, αντέχουν ακόμη και μάλιστα έχουν να επιδείξουν υγεία πολύ καλύτερη από τα ποτάμια της Ευρώπης.

Στην καρδιά της Πίνδου βρίσκεται ο Αωός όπου κολυμπάνε χέλια που έχουν διανύσει χιλιάδες χιλιόμετρα ερχόμενα από τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Όπως επίσης και ο Γρεβενίτης ο παραπόταμος του Αλιάκμονα, είναι ένα μοναδικό παράδειγμα ορεινών ποταμών, με προβλήματα ρύπανσης εξαιτίας των ελλιπών επεξεργασμένων λυμάτων από τα Γρεβενά που διοχετεύονται σε αυτό.

 

 

Κώστας Μάρκου

Πυρσός : Αλλαγή σελίδας είχαμε στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των πρασίνων, έτσι ο Τσούκλης αποτελεί παρελθόν λόγω ότι δεν είχε τα απαραίτητα εφόδια που απαιτούσε η ΕΠΟ, έτσι όπως όλοι γνωρίζουμε νέος τεχνικός είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης του Σάββα, ο οποίος αναμένεται σήμερα να βρεθεί στην πόλη μας και να παρουσιαστεί στους αθλητικούς συντάκτες και όχι  μόνον. Στο μεταγραφικό κομμάτι τώρα μετά τους δύο Αργεντίνους, τους αδερφούς Γιαννούση και τον 17Χρονο Ραφαήλ Αποστολίδη αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι μεταγραφές του Τραυλού και Κάλφα.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ