Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Αδιαφορία για το κολυμβητήριο Γρεβενών και προβληματισμός για την ομάδα του Πυρσού

Απαράδεκτη η εμφάνιση του Πυρσού στο προχθεσινό παιχνίδι στην Κοζάνη με την ομώνυμη ομάδα. Οι πράσινοι παρουσιάστηκαν χωρίς πάθος, χωρίς τσαμπουκά και το κυριότερο χωρίς αγωνιστικούς προσανατολισμούς.

Μεγάλες οι ευθύνες των ποδοσφαιριστών διότι όταν η διοίκηση είναι εντάξει απέναντι τους οφείλουν και οι ίδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες  τους διότι δεν είναι εικόνα αμάδας αυτή.

 

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο Σωτήρης Μαυροδήμος ο οποίος με τον τέλος του αγώνα παραιτήθηκε και η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

 

Με τις συχνές όμως αλλαγές προπονητών δεν ωφελείται η ομάδα, πρέπει όλοι να το καταλάβουν ότι ο Πυρσός χρειάζεται μεταγραφές, σοβαρότητα και πειθαρχία από όλους.

 

Επίσης εμείς από αυτή εδώ την στήλη το επισημάναμε αρκετές φορές ότι με τα δικά μας παιδιά δεν γίνεται ομάδα, ο Πυρσός μεγαλούργησε όταν είχε αρκετούς παίκτες εκτός Γρεβενών, παίκτες με ταλέντο και  προσωπικότητα που φυσικά να κάνουν την διαφορά.

 

Όσο για τους φιλάθλους που δεν προσέρχονται στο γήπεδο, παλαιότερα στην Γ΄ Εθνική τονίζανε ότι δεν πάνε στο γήπεδο λόγο ότι  υπάρχουν αρκετοί ξένοι παίκτες, τώρα που παίζουν τα δικά μας παιδιά γιατι δεν προσέρχονται στους αγώνες του Πυρσού;

 

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η ομάδα του Νεοχωρίου στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, προχθές επικράτησε στην Δεσκάτη της τοπικής ομάδα με σκορ 2-1.

 

Πρέπει  όμως η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές  και η τεχνική ηγεσία της Δεσκάτης να προβληματιστεί με τις απαράδεκτες εμφανίσεις και την κακή πορεία στο πρωτάθλημα διότι ο Καμβουνιακός έχει μία ιστορία η οποία τώρα αμαυρώνεται.

 

Ασταθής σε ακόμη ένα παιχνίδι του Πυρσού ο τερματοφύλακας Αλεξίου ο οποίος έδειξε ότι θέλει αρκετή δουλειά ακόμη, αλήθεια γιατί η διοίκηση δεν φρόντισε το καλοκαίρι να εντάξει στο ρόστερ της ένα ικανό τερματοφύλακα;

 

Εμείς πάντως από αυτή τη στήλη πρέπει να πούμε ότι ο Σωτήρης Μαυροδήμος  είναι ένας πολύ καλός προπονητής,  για το τι έφταιξε  και τη ομάδα δεν είχε τα απαιτούμενα αποτελέσματα οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι, φυσικά οι ευθύνες  βαραίνουν και τον Μαυροδήμο.

 

Την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Αχαρναϊκού ανέλαβε ο Γιώργος Βαζάκας, ελπίζουμε οι διοικούντες της εν λόγο ομάδας να αφήσουν τον Βαζάκα να δουλέψει διότι όλοι αναγνωρίζουν  τις προπονητικές ικανότητες του Γρεβενιώτη Τεχνικού.

 

Προχθές την Πέμπτη το κολυμβητήριο ήταν κλειστό όπως και προχθές Δευτέρα. Μάταια τα μικρά παιδιά του κολυμβητικού συλλόγου Μέγα Αλέξανδρος περίμεναν  να διεξάγουν την  προπόνησή τους ποιος όμως θα τα ενημερώσει ότι το κολυμβητήριο δεν θα λειτουργήσει λόγω του ότι δεν υπάρχει πετρέλαιο;

 

Δεύτερη ήττα στην σειρά για τον Πρωτέα και μάλιστα από ομάδες της Λάρισας, προχθές ηττήθηκε από τον Φοίνικα και τη προηγούμενη αγωνιστική από τον Αστέρα Λάρισας. Ο προβληματισμός είναι έντονος στην τεχνική ηγεσία από τις ασταθείς εμφανίσεις της ομάδας.

 

Ακόμη μία ήττα γνώρισε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας η ομάδα βόλεϊ γυναικών, αυτή τη φορά από την ομάδα Ελπίδες Αμπελοκήπων.

 

 

Τον αγαπημένο τους γιό Κώστα θρηνεί η οικογένεια του Κατσανίδη Νίκου βετεράνου ποδοσφαιριστή του Άρη Καρπερού και της Τρικκοκιάς που έφυγε από τη ζωή προχθές από ατύχημα, η στήλη εύχεται συλλυπητήρια στους οικείους του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάζει το 24  χρονο  παλικάρι.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ