Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: ΄΄Προβλήματα΄΄ στο ρόστερ του βόλεϊ γυναικών – Πεθαμένη η αγορά των Γρεβενών

Παραιτήθηκε από την Προεδρία του Γυμναστικού Συλλόγου ο Πρόεδρος  Ιορδάνης Καραϊορδανίδης μετά από μία επιτυχημένη θητεία περίπου τριών ετών.

 

Μία δημιουργική θητεία όπου ο Ιορδάνης Καραϊορδανίδης συνέβαλε τα μέγιστα για την πρόοδο των αθλητικών τμημάτων.

 

Το κυριότερο όμως είναι ότι ο πρώην Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου μάτωσε οικονομικά, σπάνιο αυτό μεσούσης της οικονομικής κρίσης.

 

Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του Γυμναστικού Συλλόγου υπέβαλαν και οι Χαντές και Τσιμέρης, πιθανόν ρόλο στην παραίτησή του τεχνικού Δίδυμου ήταν οι κακές εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας βόλεϊ γυναικών.

 

Την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ γυναικών ανέλαβε ο Μέμτσας Γιώργος ένας καταξιωμένος τεχνικός με μεγάλη προσφορά στο βόλεϊ γυναικών.

 

Ο Μέμτσας κατάγεται από την Καρδίτσα και είναι παντρεμένος με Γρεβενιώτισα, αγωνίστηκε για χρόνια στην καλή ομάδα ανδρών του Γυμναστικού Συλλόγου.

 

Μετέπειτα ανέλαβε  ως προπονητής την ομάδα βόλεϊ γυναικών με επιτυχία, δικές τους είναι οι καταξιωμένες διεθνείς αθλήτριες Ευαγγελία Χαντάβα, Γιώτα και αρκετές ακόμη. Καθηγητής φυσικής αγωγής ο Μέμτσας, ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, είμαστε σίγουροι για την επιτυχία του εν λόγω τεχνικού.

 

Τέλος εμείς από την πλευρά μας σημειώνουμε ότι στο ρόστερ του βόλεϊ γυναικών του Γυμναστικού συλλόγου δεν εντάχθηκαν αθλήτριες υψηλού επιπέδου με αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στην  Α2 κατηγορία.

 

Με το καλημέρα ο νέος τεχνικός του Πυρσού Πέτρος Τσούκλης υπέβαλε σε εξαντλητικές προπονήσεις τους ποδοσφαιριστές του Πυρσού.

 

Εμείς από την πλευρά μας είμαστε σίγουροι ότι ο Τσούκλης θα πετύχει στην τεχνική ηγεσία του Πυρσού διότι είναι ένας νέος τεχνικός με όνειρα και φιλοδοξίες και το κυριότερο θέλει να πραγματοποιήσει αξιόλογη καριέρα ως προπονητής.

 

Ένα μηνιάτικο στοιχίζει η τριπλέτα των διαιτητών στους αγώνες του Πυρσού, συν τους παρατηρητές αγώνα και διαιτησίας περίπου 900 ευρώ. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει, αν πάρουμε την εκκαθάριση σε κάθε αγώνα των πρασίνων αποκλείεται να υπερβαίνει τα 700 ευρώ.

 

Κάτι πρέπει να κάνει η ΕΠΟ με το σημαντικό αυτό θέμα, είναι ντροπή αυτό το ποσό , δεν μπορούν να προχωρήσουν έτσι οι ομάδες.

 

Το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του πραγματοποίησε προχθές ο δικός μας Άκης Γεωργίου στο ματς Πιερικού- Τυρνάβου 1-1. Το μόνο που του έλειπε ήταν το γκολ όπου στάθηκε άτυχος σε αρκετές φάσεις.

Καθημερινά κοντά στους μικρούς ποδοσφαιριστές βρίσκεται Αλεξία Ερμίδου, υπάλληλος της ΕΠΣ, ακόμη και τώρα που οι καιρικές συνθήκες είναι ιδιαίτερα δύσκολες και ειδικά αυτές τις μέρες που επικρατεί δριμύ ψύχος.

 

Πιο επικίνδυνο από το κρύο είναι το δηλητήριο της αιθαλομίχλης προειδοποιεί το υπουργείο. Ποιος θα τους ακούσει όμως; Και στην πόλη μας είναι αισθητό το πρόβλημα της αιθαλομίχλης τα τελευταία κρύα βράδια που η παγωνιά θερίζει και τα τζάκια κάνουν υπερωρίες. Ποιος θα πείσει όμως την κοινωνία η οποία υποφέρει;

 

Πεθαμένη είναι η αγορά των Γρεβενών, οι περισσότεροι συμπολίτες μας δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα καθημερινά έξοδα όπως ΔΕΗ, ΔΕΥΑΓ, τέλη κυκλοφορίας, οπότε δεν υπάρχουν χρήματα για επιπλέον κατανάλωση για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

 

Με γεμάτες τις καφετέριες της πόλης μας κυρίως τα Σαββατοκύριακα δημιουργείται μια ψευδαίσθηση πως παρά την κρίση οι συμπολίτες μας έχουν χρήματα και πορεύονται.

 

Αν προσέξεις όμως τα μαγαζιά βλέπεις μόνον νεαρούς, αυτούς που χαρτζιλικώνει ακόμη το φιλότιμο των πατεράδων τους που στερούνται τα πάντα για χάρη των παιδιών τους.

 

Συνεχίζονται οι επανασυνδέσεις ρεύματος σε ευπαθείς ομάδες πολιτών, εμείς ρωτάμε ο βουλευτής του Σύριζα Τσούκαλης ο οποίος δηλώνει υψηλά εισοδήματα γιατί δεν βοηθά τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας; Μήπως είναι μόνον για εντυπωσιακές δηλώσεις στα  κανάλια;

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ