Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα:Κωμωδία το κλείσιμο και η επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου Γρεβενών

Έφυγε από την ζωή προχθές ο Χρήστος Παρασκευαίδης . Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου και γενικά του αθλητισμού . Η στήλη εκφράζει τα συλληπτήρια στους οικείους του.

Στην Θεσσαλονίκη μετέβησαν προχθές οι αθλητές και οι αθλήτριες του στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου ώστε να περάσουν εργομετρικά. Τα αποτελέσματα όλων των αθλητών ικανοποιητικά.

Αυτό δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον  συγκεκριμένο σύλλογο , όπου προπονητής είναι ο Μαρκόπουλος και ο Καραγιάννης.

Επιτέλους ξεκινάει η επαναλειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου , έστω και προεκλογικά . Έτσι οι αθλητές και οι αθλήτριες του κολυμβητικού συλλόγου Μεγαλέξανδρος , θα προπονούνται χωρίς προβλήματα .Τώρα για πόσο, ουδείς γνωρίζει.

Με λίγα λόγια έχει καταντήσει κωμωδία το κλείσιμο και η επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου όπου τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα , αλλά η νεολαία όμως χρειάζεται το απαιτούμενο  σεβασμό  και σοβαρότητα.

Σέντερ φορ αγωνίστηκε για περίπου είκοσι λεπτά ο αμυντικός Στέφανος Σκέντος, δείγμα ότι δεν υπάρχουν επιθετικοί και ο παίκτης που θα βάλει την μπάλα στα δίχτυα, και έτσι επιστρατεύτηκε ο αμυντικός Σκέντος.

Σήμερα 11 Μαρτίου παρουσιάζεται στο κέντρο νεοσυλλέκτων Γρεβενών  ο Άκης Γεωργίου , ώστε να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Ελπίζουμε να μην τον επηρεάσει ο στρατός στην πολύ καλή αγωνιστική παρουσία που έχει στο φετινό πρωτάθλημα με την φανέλα της ΑΕ Τυρνάβου στην Β Εθνική όπου έχει μεγάλη συμβολή στην θετική πορεία της ομάδας με καθοριστικά τέρματα  που σημείωσε.

Με την ιστορική ομάδα της Λάρισας , ΑΕΛ, αγωνίζεται την Κυριακή ο Πυρσός στο ΔΑΚ, ένα παιχνίδι πόλος έλξης των φιλάθλων της ευρύτερης περιοχής.

Έτσι στο ΔΑΚ την Κυριακή θα επικρατήσει το αδιαχώρητο και επιτέλους να πάρει βαθιά οικονομική ανάσα το ταμείο της ομάδας.

Όσο για το αποτέλεσμα όλοι ελπίζουμε σε ένα θαύμα, το οποίο όμως δεν πραγματοποιούνται συχνά.

Η ήττα προχθές στην Φιλιππιάδα ελπίζουμε να μην είναι το χαριστικό χτύπημα στην ομάδα του Πυρσού , όπου στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν.

Στην πόλη μας βρέθηκε προχθές το Σάββατο ο διεθνής διαιτητής Τασος Κάκος , ο οποίος απόλαυσε τον καφέ του σε κεντρική καφετέρια της πόλης μας παρέα με τον Κώστα Βλάχο.

Δυστυχώς όμως τα έκανε θάλασσα  στο ματς ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-1 , όπου δεν είδε την γροθιά του ποδοσφαιριστή  του ΠΑΟΚ σε παίκτη του Ολυμπιακού.

Συνεχίζει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα παλαιμάχων η ομάδα του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου , όπου προχθές επικράτησε 3-0 της αντίστοιχης ομάδας Αιανής Κοζάνης.

Ενώ αντίθετα η πρωταθλήτρια πέρυσι ομάδα παλαίμαχων του Πυρσού δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα , τους λόγους δεν τους γνωρίζουμε .

Αντι να κοιτάξει το καλοκαίρι η διοίκηση του Πυρσού , να πραγματοποιήσει μεταγραφές δια μέσου του υπευθύνου τύπου κ. Χρυσικόπουλου ο οποίος στην συνέχεια αποχώρησε , προσπαθούσε να βάλει κανόνες στους αθλητικογράφους , με λίγα λόγια ήθελε από την Αθήνα να κάνει κουμάντο στα Γρεβενά.

Τέλος πρέπει να πούμε ότι τα δικά μας παιδιά δεν μπορούν να σηκώσουν στις πλάτες τους την ιστορική ομάδα και κακώς κατηγορούσαν παλαιότερα τον Δημήτρη Παπαϊωάννου ο οποίος είχε εντάξει στο ρόστερ της ομάδας παίκτες εγνωσμένης αξίας που αγωνίζονταν σε ομάδες Σούπερ Λίγκας, Παπούλης, Μπανιούδης και αρκετοί άλλοι.

Κ.Μ

 

Πυρσός

Κατήφεια και απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο του Πυρσού , μετά και την προχθεσινή ήττα στην Φιλιππιάδα από τον τοπικό Εθνικό. Μια ακόμη ήττα που κάνει την ομάδα μας να βαδίζει ολοταχώς προς το τοπικό πρωτάθλημα . Μπορεί η ομάδα των πρασίνων να πάλεψε να δημιουργήσει ευκαιρίες αυτό όμως που μετράει είναι το αποτέλεσμα και αυτό θα γραφτεί στην ιστορία. Οι ευθύνες για την κακή πορεία του Πυρσού είναι ολονών , και τα όσα ακούγονται ότι η ομάδα θα ανέβει και πάλι Γ Εθνική είναι λόγια για κατανάλωση. Τώρα ελπίζουμε σε ένα ακόμη θαύμα ώστε να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία, με λίγα λόγια  ο ιστορικός Πυρσός επανέρχεται στα πέτρινα χρόνια.

Μπάσκετ Γ Εθνική

Ευφορία επικρατεί στις τάξεις του ΠΡΩΤΕΑ μετά και την προχθεσινή νίκη επί του ΓΑΣ Μελίκης στη Βέροια με 66-54 μία νίκη που κάνει την φιλόδοξη ομάδα του Πρωτέα να θέλει να αναρριχηθεί ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Η Γρεβενιώτικη ομάδα έπαιξε μπάσκετ υψηλής ποιότητας  όπου και απέσπασε τα χειροκροτήματα των φιλάθλων της Μελικης οι οποίοι αναγνώρισαν την ανωτερότητα του ΠΡΩΤΕΑ.

Τα εύσημα λοιπόν πρέπει να απονεμηθούν στην διοίκηση του ΠΡΩΤΕΑ με επικεφαλής τον πρόεδρο Χαράλαμπο Πενλίδη τον τεχνικό Γιάννη Χασιώτη ο οποίος ανταποκρίθηκε με το παραπάνω στα καθήκοντα της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Επίσης στους παίκτες οι οποίοι έδωσαν και την τελευταία τους ικμάδα για την ομάδα. Αξίζει να αναφερθούμε και στους ηρωικούς φιλάθλους οι οποίοι σε κάθε αγώνα έδωναν το βροντερό παρών βοηθώντας έτσι τους παίκτες να φτάσουν πιο εύκολα στην νίκη.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ