Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια: Η αναζήτηση Γενικού Αρχηγού για την ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ , η προσφορά του νέου Δημάρχου προς την αθλούμενη νεολαία και ο νέος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών

Στη Ηγουμενίτσα αγωνίζεται την Κυριακή ο Πυρσός για το Κύπελλο με την ομάδα του Θεσπρωτού , οι πράσινοι θέλουν την νίκη για την αναστροφή του κλίματος

 

Το πρόβλημα στην ομάδα δεν είναι καθαρά αγωνιστικό, η έλλειψη πάθους και  η κακή ψυχολογία ευθύνονται για τα δύο αρνητικά αποτελέσματα.

 

Ελπίζουμε ο Πυρσός στα παιχνίδια που ακολουθούν να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα ώστε να έρθει η ηρεμία στην ομάδα.

 

Λύθηκε η συνεργασία του Γενικού Αρχηγού της ομάδας Βασίλη Τσίπη με την διοίκηση του Πυρσού και έτσι η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση Γενικού Αρχηγού.

 

Όλοι γνωρίζουμε  ότι πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν τα εισιτήριο διαρκείας του Πυρσού, δυστυχώς όμως η ζήτηση είναι πολύ μικρή, ας σπεύσουμε όλοι να προμηθευτούμε ώστε να βοηθήσουμε την ιστορική αυτή ομάδα.

 

Παίρνοντας λοιπόν εισιτήριο διαρκείας  του Πυρσού βοηθάς και συμμετέχεις στην προσπάθεια ώστε ο αγαπημένος μας Πυρσός να γίνει πιο δυνατός.

 

Καλές οι κριτικές στα καφενεία και οι σχολιασμοί, πρέπει όμως να βάλουμε το χέρι στην τσέπη, αλλά εδώ χρειάζεται θάρρος και γενναιότητα.

 

Όλοι γνωρίζουμε το κόστος αυτής της ομάδας, σίτιση ποδοσφαιριστών, μετακινήσεις, διαιτητές και πολλά άλλα.

 

Στο γήπεδο βρέθηκε προχθές Τετάρτη ο Βασίλης Τσίπης όπου χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές εμφανώς συγκινημένος για την συνεργασία που είχανε.

 

Ακόμη μία φορά βρέθηκε στην πόλη  που αγαπά ο αξιαγάπητος πρώην Πρόεδρος του Πυρσού Δημήτρης Παπαϊωάννου.

 

Δίνοντας μεγάλη χαρά στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε και διατηρεί άψογες σχέσεις.

 

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου τόνισε ότι δεν θέλει να εμπλακεί με την ομάδα του Πυρσού την οποία άλλωστε υπεραγαπά.

 

Έναρξη πρωταθλήματος έχουμε  το Σαββατοκύριακο στην ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων  Γρεβενών, ευχόμαστε όλοι να διεξαχθεί ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με ευγενή άμιλλα.

 

Άλλωστε η διοργανώτρια αρχή η ΕΠΣ,  ο Πρόεδρος Γιώργος Κοσματόπουλος και το συμβούλιο του εγγυώνται για ένα καθαρό πρωτάθλημα.

 

Το μόνο που επισημαίνουμε από αυτή εδώ τη στήλη είναι ότι πρέπει όλοι οι διοικούντες των ομάδων να περάσουν όλους τους ποδοσφαιριστές τους που έχουν στο ρόστερ τους από ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις.

 

Ασφαλτόστρωση έγινε προχθές από τον Δήμο στην είσοδο του  γηπέδου της ΕΠΣ Γρεβενών, δείγμα αγάπης και σεβασμού του νέου Δημάρχου προς την αθλούμενη νεολαία και φυσικά προς τον Πρόεδρο  της ΕΠΣ  και του Δ.Σ.

 

Τιτάνιες είναι οι προσπάθειες που καταβάλουν οι υπεύθυνοι καθαριότητας του Δήμου ώστε να ανεβάσουν το επίπεδο, οι οποίοι ελπίζουν πάντα με την συνεργασία των συμπολιτών μας να κερδίσουν το στοίχημα, ορατά επίσης είναι τα αποτελέσματα στον τομέα του πρασίνου, επίσης ξεκίνησε το πλύσιμο των κάδων καθαριότητας.

 

Τις επόμενες ημέρες υπογράφεται το ΦΕΚ για την τοποθέτηση του νέου διοικητή του νοσοκομείου Γρεβενών, λάθος όμως του υπουργείου υγείας που άργησε τόσο καιρό.

 

Διότι όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στο νοσοκομείο, έλλειψη γιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού και πολλά άλλα.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ