Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια: Γεμάτο αβεβαιότητα το μέλλον στον Πυρσό Γρεβενών …

 Από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Ηρακλή επί του Πανσερραϊκού με 2-0 ήταν ο δικός μας Άκης Γεωργίου , ο οποίος χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους του Ηρακλή επανειλημμένα , δείγμα της αγάπης που τρέφουν οι  φίλαθλοι του γηραιού στο πρόσωπό του.

Το παρόν στον προχθεσινό αγώνα βόλεϊ Κοζάνης – Γ.Σ. Γρεβενών  έδωσε η Ευαγγελία Χαντάβα , η οποία με την παρουσία της βοήθησε τις παίκτριες του Γυμναστικού να φτάσουν πιο εύκολα στην νίκη.

Ας ελπίσουμε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την τοποθέτηση ταρτάν στο Δημοτικό γήπεδο , τα χρήματα υπάρχουν.

Έναν παλιό γνώριμο του Πυρσού συναντήσαμε προχθές στο γήπεδο της Δεσκάτης στον αγώνα Καμβουνιακού – Καστοριάς. Πρόκειται για τον Πέτσκα , ιδιαίτερα αγαπητό στους φιλάθλους του Πυρσού , όταν φορούσε την φανέλα των πρασίνων.

Κατώτερος των περιστάσεων παρουσιάστηκε στο προχθεσινό παιχνίδι μπαράζ με την Καστοριά ο Καμβουνιακός , μια ομάδα απροπόνητη , νωχελική και χωρίς στόχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πέρασε από το μυαλό των διοικούντων της Δεσκάτης να μην κατέβουν να αγωνιστούν στους αγώνες μπαράζ.

Τον μόνον ποδοσφαιριστή που ξεχωρίσαμε από το ναυάγιο της Δεσκάτης στον αγώνα με την Καστοριά ήταν ο Λιάγκας, ο οποίος έδωσε μάχες , σημείωσε το γκολ της τιμής αλλά ήταν απελπιστικά μόνος του.

Πέρυσι η ομάδα του Άρη Μηλιάς δεν κατέβηκε να αγωνιστεί   στο τοπικό πρωτάθλημα , έτσι μετά από ένα χρόνο παρουσίας , την νέα αγωνιστική περίοδο αναμένεται να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα.

Αυτά μας δήλωσε στην ‘’Ε’’ ο τερματοφύλακας Φάνης Γιαγκόζογλου, ο οποίος αναμένεται να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ώστε η ομάδα να προσέλθει κανονικά να αγωνιστεί.

Κυπελλούχος στέφθηκε προχθές στην Αγγλία η ασήμαντη Γούϊγκαν που νίκησε την Μάντσεστερ Σίτι με 1-0, ένα τελικό γιορτής για το ποδόσφαιρο.

Ενώ στο δικό μας τελικό κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης , ο Γιάχος με τον Τριτσώνη  έκαναν τα πάντα να κατακτήσει το κύπελλο ο Ολυμπιακός λες και το είχε ανάγκη . Το τραγελαφικό    στην ιστορία είναι η αποχώρηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην απονομή.

Στην Ισπανία και στην Βαρκελώνη βρέθηκε προχθές ο διευθυντής της καρδιολογικής μονάδας του Νοσοκομείου Γρεβενών Θωμάς Κώτσης , όπου συμμετείχε σε συνέδριο με θέμα καρδιαγγειακές παθήσεις.

Ήταν ακόμη ένα σημαντικό ταξίδι για τον διευθυντή της καρδιολογικής μονάδας  , ο οποίος αρκετά συχνά πραγματοποιεί αντίστοιχα ταξίδια στο εξωτερικό με σκοπό την απόκτηση περισσότερων γνώσεων  και εμπειριών.

Συμπλοκή είχαμε προχθές στις φυλακές Φελλίου με έναν νεκρό . Πρώτη στον τόπο των γεγονότων  ήταν η Εφημερίδα Φωνή των Γρεβενών ,η  Ενημέρωση και η ιστοσελίδα GrevenaMedia, όπου κάλυψαν εκτενώς τα γεγονότα σε όλες τις πτυχές τους , αντικειμενικά και εμπεριστατωμένα.

Στα Γρεβενά βρέθηκαν τις εορτές του Πάσχα οι γονείς του διεθνή μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Κώστα Παπανικολάου , όπου συναντήθηκαν με φίλους.

Οργιάζει η ανασφάλιστη εργασία φυσικά στον ιδιωτικό τομέα, ας μας πούνε στο δημόσιο υπάρχει ανασφάλιστη εργασία ;;;;

Βρεθήκαμε προχθές στην Δεσκάτη να παρακολουθήσουμε τον αγώνα μπαράζ ανάμεσα στην Δεσκάτη και Καστοριά, θαυμάσαμε το πανέμορφο γήπεδο και φυσικά το ταρτάν το οποίο τοποθετήθηκε στο Εθνικό Στάδιο το 2002.

Το ταρτάν αξίζει να σημειώσουμε το τοποθέτησε  ο  εργολάβος κος Λεονάρδος Καντάρης.

 

Πυρσός

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει μέχρι στιγμής με την ομάδα του Πυρσού . Ήδη στους φιλάθλους και στους ποδοσφαιριστές υπάρχει ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι  με την ομάδα , ακούγοντας διάφορα ότι η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση χορηγού και για το ότι μέσα στον Μάιο θα διεξαχθεί γενική συνέλευση . Πάντως έτσι και αλλιώς η νέα χρονιά αναμένεται αρκετά δύσκολη . Ελπίζουμε έστω και την τελευταία στιγμή να βρεθεί λύση για την αγαπημένη ομάδα όλων των Γρεβενιωτών , διότι οι καιροί είναι δύσκολοι σε όλους τους τομείς και πρέπει να επικρατήσει η λογική , διότι σε αυτόν τον τόπο κανείς δεν περισσεύει.

 

Πρωτάθλημα  παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας

Για το πρωτάθλημα Δυτικής Μακεδονίας προχθές ο Πυρσός κέρδισε την Σιάτιστα στην έδρα της με σκορ 5-4 και φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα τέρματα για την ομάδα πέτυχαν οι Λέτσιος τρία και Μπόλης δύο.

Για τον Πυρσό έπαιξαν οι : Μπακαϊμης, Ιορδανίδης, Μπουρέλλας, Τσιοπλής, Μπαρμπαγιάννης, Κοτσατίσογλου, Δρουδάκης, Κύρκος, Λέτσιος, Μπόλης, Κούσκουρας. Αλλαγές οι Αναγνώστου, Κουτούλας, Τζάτζης.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ