Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά και άλλα σφηνάκια: Η διαμαρτυρία των φοιτητών, το κολυμβητήριο και το εργατικό κέντρο Γρεβενών

Μετά από ολιγοήμερη επίσκεψη στην Αθήνα και στην ΕΠΟ για δουλειές της ΕΠΣ , ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος επέστρεψε χθες στην πόλης μας και την Τετάρτη πραγματοποιήσε συμβούλιο στα γραφεία της ΕΠΣ με θέμα επικύρωση της βαθμολογίας Α και Β κατηγορίας.

Στην Β κατηγορία  οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια η ομάδα του Αρη , εκεί όπου επικρατούν τραγικές καταστάσεις και όσο στο διοικητικό κομμάτι όσο και στο προπονητικό δεν γίνεται με προπονητές όπως ο Μιχαλίτσιος και ο  Σούλης Παπαδόπουλος να σωθεί η ομάδα.

Την έντονη διαμαρτυρία φοιτητριών και φοιτητών είχαμε προχθές για τα απαράδεκτα και ανήθικα σχόλια που γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . Εμείς ρωτάμε , θα γραφότανε τέτοια σχόλια αν ήταν από παιδιά της πόλης μας;

Όπως όλα δείχνουν τον Μαϊο θα λειτουργήσει το κολυμβητήριο με λιγότερο οικονομικό κόστος από τα προηγούμενα χρόνια . Είμαστε οι μόνοι που είχαμε επισημάνει τα λάθη που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια στο κολυμβητήριο και τώρα τα βρήκαμε μπροστά μας όλα.

Απών είναι το εργατικό κέντρο Γρεβενών από τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους όπου δεν βλέπουμε παρεμβάσεις . Όλοι γνωρίζουμε  εργαζομένους που είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες και δεν βλέπουμε κάποια ανακοίνωση  ή στήριξη από την πλευρά του εργατικού κέντρου.

Παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας και φυσικά τον Νομό μας , οι ιδιοκτήτες καφετεριών δεν λένε να μειώσουν τις τιμές του καφέ.

Δυο ευρώ ο καφές στην Θεσσαλονίκη και στην πλατεία Αριστοτέλους , με θέα τον Θερμαϊκό. Τρία ευρώ  στοιχίζει ο καφές στα Γρεβενά.

Δυόμιση ευρώ επίσης στοιχίζει ο γύρος στην πόλη μας. Μάλλον οι επιχειρηματίες των Γρεβενών νομίζουν ότι βρίσκονται σε άλλη πόλη , αλλιώς δεν εξηγούνται οι υπερβολικές τιμές.

Στην Ιταλία βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Ιορδάνης Καραιορδανίδης   . Σήμερα αναμένεται η άφιξη του στην Ελλάδα και φυσικά στα Γρεβενά, ώστε να ασχοληθεί με θέματα του Γ.Σ.

Αναβλήθηκαν τα μπαράζ του βόλεϊ γυναικών που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν το Σάββατο. Ο λόγος είναι ότι αγωνίζονται οι Εθνικές ομάδες βόλεϊ .

Το Σάββατο διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας ο αγώνας μπαράζ μπάσκετ , ανάμεσα στον Άγιο Γεώργιο και Σκοπιά  Φλώρινας  . Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι πόλος έλξης των φιλάθλων του μπάσκετ και όχι μόνον.

Ζητήσαμε από τον Νίκο Τραυλό , ο οποίος αγωνίζεται στην Κοζάνη εδώ και τρία χρόνια, όπου είναι ο καλύτερος παίκτης σε απόδοση, μάλιστα αρκετές φορές έχει  σκοράρει , αν θέλει να επιστρέψει στον Πυρσό.

Μας απάντησε ότι αν δει ότι γίνεται κάποια καλή προσπάθεια στον Πυρσό και βέβαια θα το συζητούσε διότι πάνω από όλα ο Πυρσός.

Δεν μπόρεσε να κερδίσει προχθές ο Απόλλων Καλαμαριάς τον Αιγινιακό στο γήπεδο της Καλαμαριάς, όπου παραχώρησε ισοπαλία 1-1. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Απόλλων απώλεσε με πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Λεπτοκαρύδης στο 93΄και αστόχησε.

Τελείωσε προχθές το πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών , πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Καμβουνιακός Δεσκάτης   ο οποίος συνεχίζει τις εντατικές προπονήσεις ενόψει των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Δ Εθνική.

 

 

Μπάσκετ Γ Εθνική

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις του Πρωτέα υπό τις οδηγίες του τεχνικού Πέτρου Μουρουζίδη  ενόψει του κυριακάτικου ματς με την Αριδαία στην Αριδαία . στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός  του Πρωτέα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα  εκτός από τον μόνιμα απόντα Ιωαννίδη και έναν μικροτραυματισμό στο γόνατο του Μουράτογλου. Ολοι οι υπόλοιποι μπασκετμπολίστες είναι στην διάθεση του προπονητή.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΜΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ-ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩ

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ-ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΓΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ-ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ

 

Πρωτάθλημα παλαίμαχων Δυτικής Μακεδονίας

Για το πρωτάθλημα παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας είχαμε τα εξής αποτελέσματα :

10η αγωνιστική

Καστοριά – Άγιος Γεώργιος 7-2

Φλώρινα – Εορδαία 2-1

Πυρσός – Παλαίμαχοι Κοζάνης 3-2

Δικηγόροι Κοζάνης – ΔΕΗ 0-3

Ρεπό Μακεδονικός Σιάτιστα

Βαθμολογία

Φλώρινα 20

Πυρσός 19

Εορδαία 15

Καστοριά 15

ΔΕΗ 15

Αγ. Γεώργιος 14

Κοζάνη 7

Σιάτιστα 6

Δ. Κοζάνης 1

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ