ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αγχώδη νίκη σημείωσε ο Πυρσός – Θέλει δουλειά και μεταγραφές

Αγχώδη νίκη σημείωσε ο Πυρσός επικρατώντας προχθές στο ΔΑΚ της Πρέβεζας με 2-1 . οι πράσινοι έχοντας σε καλή μέρα τον αρχηγό Ηλία Δούμα ευτύχησαν να προηγηθούν στο 17΄1-0, στο 35΄ο Χαραλαμπίδης με σουτ δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πυρσός διπλασίασε τα τέρματα με τον ίδιο παίκτη , τον Δούμα στο 55΄και έτσι το σκορ έγινε 2-0, και στο 65΄ο Σιδέρης έστειλε προειδοποιητικές βολές, το σουτ απέκρουσε εκπληκτικά ο Αλεξίου .Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 85’ ο Χρήστος Δήμας μείωσε σε 2-1, στο  87΄ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά στάθηκε άτυχος η μπάλα χτύπησε το δοκάρι. Στο 90΄, σε αντεπίθεση του Πυρσού ο Καραγιάννης δεν ευτύχησε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ.

Γενικά ο Πυρσός δεν ικανοποίησε και έδειξε ότι θέλει δουλειά και μεταγραφές και το κυριότερο υπάρχει απειθαρχία στην ομάδα. Με την λήξη του αγώνα ποδοσφαιριστές παραλίγο να παίξουν ξύλο μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκομένων και τέλος, ο Πέτρος Τσούκλης που το ντεμπούτο του συνοδεύτηκε με νίκη, πρέπει να πάρει κεφάλια διότι δεν γίνεται διαφορετικά και στο φινάλε όταν η διοίκηση είναι εντάξει στις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι στους ποδοσφαιριστές όλοι τους πρέπει να πειθαρχούν διότι αν δεν γίνουν όλα αυτά , οι πράσινοι θα αποχαιρετίσουν την κατηγορία.

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Πέτρος Τσούκλης): Αλεξίου, Μπόζιαρης, Μπόλος, Κυριακίδης, Σκέντος, Ιωαννίδης, Χαραλαμπίδης, Κοσμίδης (78’ Κοτσαντίσογλου), Τζερεμές (46’ Καραγιάννης Λ.), Γκέτσιος (60’ Καραγιάννης Χ.), Δούμας

ΠΡΕΒΕΖΑ (Κυριάκος Παναγιωτίδης): Παίδαρος, Νίκου, Ζήσης, Δήμας Χρ., Μάρκος, Μπάτσος, Δήμας Θ., Σιδέρης, Χουλιάρας, Σκαμνέλος, Καταπόδης

 

Μπάσκετ Γ Εθνική

Την ήττα γνώρισε προχθές στον Βόλο από την Μεταμόρφωση ο Πρωτέας με 72-66. Οι παίκτες του Πρωτέα προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-18, 37-28, 53-50, 72-66
Διαιτητές: Κοϊμοτζόγλου-Δαμίγος
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛ. (Μυριντζής): Καραγεώργος Θ. 8 (2), Καραρήγας 3, Αγκρής, Φαλαγκάρης, Γιδιώτης, Παπούλιας 18, Νάνης 12 (2), Θεοχάρης Ν. 20, Γεωργαντάς 1, Παρασκευάς 10 (2), Παλάσκας, Γιανέλλος, Καφάσης.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒ. (Χασιώτης): Ζαμπέτης 9, Γιαννάκης 2, Γράβας 14 (1), Κλωναράς 9, Πουλιανίτης, Κολοβός, Μουράτογλου 10 (3), Κιούρκας, Τζήμου 7 (1), Ιωαννίδης 2.

 

DSC00067DSC00069

 

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:

Μεταμόρφωση Βόλου – Πρωτέας Γρεβενών   72-66
Βόνιτσα – Φοίνικας Λάρισας   68-89
Αστέρας Λάρισας – Διόσκουροι Κοζάνης   46-52
Τιτάνες Παλαμά – Μελίκη   82-62
Αριστοτέλης Φλώρινας – Καστοριά   56-79
ΑΕΛ – Μακαμπή  85-55

 

 Βαθμολογία

  Ομάδα

Βαθμ

ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ

18

ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ

16

ΑΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

15

ΓΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ

15

ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

14

ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

14

ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

13

ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ

13

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

13

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

12

ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ

10

ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡ.

9

 

Επόμενη αγωνιστική

Φοίνικας Λάρισας- Μεταμόρφωση Βόλου
Βόνιτσα – Αστέρας Λάρισας
Πρωτέας Γρεβενών – Τιτάνες Παλαμά
Μελίκη – Αριστοτέλης Φλώρινας
Καστοριά – ΑΕΛ
Μακάμπη – Διόσκουροι Κοζάνης

 

 

 

 

Επιτυχία σημείωσε το τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών της ΕΠΣ Γρεβενών όπου συμμετείχαν 250 παιδιά.

Τουρνουά ποδοσφαίρου   ακαδημιών διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Γρεβενών, όπου το τουρνουά το διοργάνωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος και τα μέλη της διοίκησης . Συμμετείχαν ακαδημίες από Φλώρινα , Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη και φυσικά η Ακαδημία της ΕΠΣ Γρεβενών .Συνολικά συμμετείχαν 220 παιδιά , όλοι εντυπωσιάστηκαν από τις εγκαταστάσεις και την όλη οργάνωση. Το παρόν στην πανέμορφη αυτή εκδήλωση έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Δασταμάνης Γιώργος, ο οποίος απένειμε μετάλλια στους νικητές όπως ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ρίζος Δημήτρης και Δούμας Παναγιώτης , μέλος της Διοίκησης. Τέλος θα πρέπει να καταλάβουν όλοι τους , ότι οι εγκαταστάσεις   της ΕΠΣ Γρεβενών

αυτές είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και έχουν σαν στόχο να προσφέρουν διέξοδο στα μικρά παιδιά , ώστε αυτά να μην καταφύγουν σε δράσεις που θα είναι καταστροφικές για το μέλλον τους.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

PINDOS PALACE
Πωλείται διαμέρισμα 100 τ.μ.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ