Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αγανακτισμένος ο Πρόεδρος του Πυρσού Δημήτρης Πατσιούρης – Ακόμη μία ντροπιαστική ήττα για την ομάδα του Καμβουνιακού Δεσκάτης

Το Φεβρουάριο όπως ανακοίνωσε η Δημοτική αρχή θα επαναλειτουργήσει το κολυμβητήριο, ελπίζουμε όμως να μην σταματά η λειτουργία κάθε μήνα.

 

Πάντως εμείς εδώ από την στήλη μας το επισημαίνουμε χρόνια ότι η λειτουργία του κολυμβητήριου ήταν ασύμφορη και έπρεπε να βρεθούν λύσεις πιο  νωρίς, οι ευθύνες λοιπόν είναι όλων των εμπλεκομένων.

 

Διασυλλογικοί αγώνες στίβου διεξήχθησαν προχθές στο Άργος, αρκετές πρωτιές είχε ο Γυμναστικός σύλλογος, συγκεκριμένα την πρώτη θέση κατάλαβε στα 2.000 η Θεοδοσία Μάρκου όπως επίσης και ο Τζουλιάν Μίχα στα 5.000, ο Παπαϊωάννου Γιώργος ήταν πρώτος στα 3.000 μ.

 

Προχθές έγινε η κλήρωση για το θεσμό του Κυπέλου, τα ζευγάρια είναι τα εξής: Κτηνοτροφικός Αστέρας- Δήμητρα και Αεράτα- Νεοχώρι.

 

Διαιτητής στο προχθεσινό παιχνίδι Καρδίτσας- Τύρναβος ήταν ο Ανδρέας Καραλιόλιος ο οποίος αρίστευσε όπως επίσης και ο Τσέτσιλας Κώστας στο παιχνίδι  Φιλλιπιάδα- Τσαριτσάνη.

 

Σε μαγαζί της πόλης μας έγινε η κοπή πίτας των διαιτητών της ΕΠΣ Γρεβενών, το φλουρί κέρδισε ο Ρότσικας.

 

Καλεσμένος στην εκπομπή Αθλητικοί Παλμοί προχθές ήταν ο Γιώργος Κούσκουρας προπονητής της ομάδας Α.Ο. Σειρήνα που την ανέλαβε και συνεχίζει την ανοδική της πορεία.

 

Αξίζει να τονίσουμε ότι όταν ανέλαβε την ομάδα ο Γιώργος Κούσκουρας ήταν σε κατάσταση διάλυσης, το κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές δεν ήταν και το καλύτερο, ο Κούσκουρας όμως κατόρθωσε και διόρθωσε τα κακώς κείμενα.

 

Ο Κούσκουρας στην προχθεσινή εκπομπή μίλησε για τον Πυρσό, για το ποδόσφαιρο του νομού μας και φυσικά για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της αγαπημένης του ομάδας της Σειρήνας.

 

Στο κέντρο νεοσυλλέκτων Γρεβενών παρουσιάστηκε ώστε να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κίτσιος.

 

Δεύτερη νίκη στη σειρά για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου προχθές επικράτησε με 3-1 σετ της ομάδας Ηρακλή Ιωαννίνων και αύτη τη νίκη της δίνει ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

 

Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ομάδες που είναι βαθμολογικά χαμηλά όπως Θεσπρωτικός, Κάστωρ, Κρανούλα και παλεύεις για την παραμονή στην κατηγορία υπάρχει θέμα , μιλάμε για τον Πυρσό που προχθές απώλεσε άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς στο ΔΑΚ με την  Κρανούλα.

 

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη  να τους κρίνουμε οι νεομεταγραφέντες Σικαλόπουλος και Αθανασιάδης δεν βοήθησαν προχθές την ομάδα, πρέπει  όμως να κάνουμε  υπομονή διότι είναι λάθος αυτή την χρονική στιγμή να μιλάμε για τους εν λόγω ποδοσφαιριστές.

 

Ακόμη μία ντροπιαστική ήττα για την ομάδα του Καμβουνιακού Δεσκάτης, προχθές ηττήθηκε από την Παλιουργιά, κάτι φταίει στην ομάδα των Καμβουνίων η οποία διαθέτει μία δυνατή και πειθαρχημένη ομάδα.

 

Μεγάλη ευθύνη της νυν διοίκησης η οποία με την συμπεριφορά της ταπεινώνει αυτή την ιστορική ομάδα, επίσης πρόβλημα υπάρχει και στα τμήματα των Ακαδημιών εκεί όπου η προσέλευση των μικρών παιδιών είναι μικρή σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

 

Αγανακτισμένος ήταν με την λήξη του παιχνιδιού με την Δόξα Κρανούλας ο Πρόεδρος του Πυρσού Δημήτρης Πατσιούρης, φυσικά για το αρνητικό αποτέλεσμα και για την κακή εικόνα της ομάδας του.

 

Με τέτοιες εμφανίσεις της ομάδας του Πυρσού πως να έρθουν φίλαθλοι στο γήπεδο, όλοι  λοιπόν πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ