Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ήττα για τον Πυρσό – Ισοπαλία για τα Αεράτα (28/11/2011)

Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν οι ομάδες του νομού μας να πετύχουν θετικά αποτελέσματα, τα Γρεβενά Αεράτα στάθηκαν άτυχα ανεδείχθησαν 1-1 με την Καστοριά, ενώ ο Πυρσός γνώρισε τη συντριβή στην Καστοριά, από τον Κάστωρ με σκορ 4-0. η Ακαδημία Πλαταμώνα συνέτριψε τη Μεσοποταμία με 5-0, ενώ η Νάουσα επικράτησε της Περδίκας με 3-0. η Κοζάνη είχε εύκολο απόγευμα, κέρδισε τη Νίκη Αχλάδας με 5-0, η Αλεξάνδρεια κέρδισε το Βατερό με 2-1, ενώ στο γειτονικό ντέρμπυ Αγκαθιά-ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας έληξε 2-0.

Κάστωρ-Πυρσός 4-0

Κακή εμφάνιση και ήττα για τον Πυρσό, αφού γνώρισε προχθές στην Καστοριά τη συντριβή με σκορ 4-0 από τον Κάστωρ. Οι πράσινοι προβλημάτισαν και πρέπει επειγόντως να επανέλθουν στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα .

Το φιλμ του αγώνα

Στο 13΄ο Τσούκλης έκανε σέντρα ο Μελεγκάνος σούταρε, απέκρουσε ασθενώς ο Μακρής, στην επαναφορά ο Μελεγκάνος ανοικτό σκορ 1-0. Ο Πυρσός ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 22΄με το Δούμαέχασε ευκαιρία να φέρει το μαιχνίδι στα ίσια. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Τζάτζης διπλασίασε τα τέρματα 2-0, στην επανάληψη ο Πυρσός δεν έδειξε  κάτι και απείλησε το Κάστωρ στο 74΄με τον Καραμανλή σημείωσε το 3-0 και στο 82΄ο Τζώτζης  διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Κακή και η διαιτησία του Μηριούνης Ηπείρου.

Κάστωρ: Τέγος- Καραμανλής- Γκούρλιας- Σοβόπου- Παναγιωτίδης- Φιλινδρής 67΄- Δινάσης- Αντωνιάδης- Καραβασίλης 46΄- Πολύζος- Τζιώτζης- Τσούκλςς- Μελεγκάνος 46- Μήλιος.

Πυρσός: Μακρής- Μπούκας- Γκέτσιος- Μποζιαρης (65΄- Πολύζος)- Κυριακίδης (60- Αλεξανδρής) – Γεωργίου- Χαραλαμπίδης- Τζερεμές- Δούμας- Μπλάντος Κοτσατίσογλου (85΄- Τζάγκας)

Γρεβενά Αεράτα- Καστοριά 1-1

Την ευκαιρία να μείνουν μόνοι τους στην κορυφή έχασαν τα Γρεβενά Αεράτα καθώς έμειναν στο 1-1 με την Καστοριά ενώ έχασαν πέναλτι με τον Ίττη στο 87΄που απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τα Αεράτα  που έχασαν μία ευκαιρία κοντά στην στην άλλη. Στο 13΄ο Καραγιάννης απο το σημείο του πέναλτι σούταρε χλιαρά, στο 25΄ο Βελίδης κόρνερ 0-1. Τα Γρεβενά Αεράτα στο δεύτερο ημίσορνο ανέβασαν κι΄ άλλο την απόδοσή τους και με τον Ίττη ισοφάρισαν 1-1. στο 60΄με καταπληκτική εκτέλεσε φάουλ, ο ίδιος παίκτης έχασε μοναδική ευκαιρία να δώσει την νίκη στα Αεράτα καθώς ο Καραγιάννης κέρδισε πέναλτι αλλά ο Ίττης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δημητριάδη απο την άσπρη βούλα.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ