Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ήττα για την ομάδα του Πρωτέα και για τον ΠΥΡΣΟ – Η ομάδα βόλεϊ του γυμναστικού συλλόγου επιβλήθηκε της Πτολεμαΐδας

Σύριζα

Προχθές εκλέχτηκε επιτροπή πόλεως και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη Νομαρχιακής Επιτροπής η οποία θα αποφασίσει πιθανόν για το ποιοί θα είναι υποψήφιοι βουλευτές , στις ερχόμενες εκλογές αν και αυτό αποφασιστεί σε συνεννόηση με τα κεντρικά.

 

Νέα Δημοκρατία

Ο Τιμολέων Κοψαχείλης και ο Απόστολος Τσένης θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές ο τρίτος υποψήφιος πιθανόν να είναι από την περιοχή της  Δεσκάτης . Όσο για υποψηφιότητα των παιδιών του πρώην υπουργού Χρήστου Φώλια τα διέψευσε ο ίδιος σε επικοινωνία που είχαμε πριν λίγες ημέρες μαζί του.

Κ.Μ

Γ΄ Εθνική

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ  Εθνικής του δεύτερου ομίλου, αν πούμε έκπληξη το ισόπαλο αποτέλεσμα ανάμεσα στην Νεοκαισάρεια και Αναγέννηση Άρτας που έληξε 1-1. Τα Τρίκαλα επικρατήσαν με 2-0 του Οπούντιου Μαρτίνου και πλησίασαν την  ομάδα της Νεοκαισάρειας στους δύο βαθμούς . Η Φιλιππιάδα πέτυχε την πιο εύκολη νίκη και επικράτησε με 2-1 του Πυρσού σε ρυθμούς Ρελαντί και κόβοντας στροφές, απώλεσε  μάλιστα και πέναλτι. Τα Λευκάδια γνώρισαν ακόμη μία βαριά ήττα στο γήπεδό τους, ηττήθηκαν με 5-0 από τον Δωτιέα Αγιάς, ο Ρήγας Φεραίος αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Πύρασο Αγχιάλου ενώ η Κοζάνη κέρδισε με το ευρύ σκορ 4-1 την Τσαριτσάνη, η ΑΕ Καραϊσκάκη κέρδισε 2-0 τον Βατανιακό ενώ το  Μακροχώρι και Θεσπρωτικός  ανεδείχθησαν ισόπαλοι 1-0.

Εθνικός Φιλιππιάδας – Πυρσός 2-1 – Αυτή τη φορά ηττήθηκε

Ακόμη μία ήττα γνώρισε ο Πυρσός με 2-1 στην Φιλιππιάδα απο την ομώνυμη ομάδα και φυσικά βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, μία ομάδα  τραγέλαφος, χωρίς αρχή και χωρίς τέλος. Την ομάδα κοούτσαρισε  ο Σταμπολίδης Γιάννης, ο Μαυρίδης πιθανόν να αποχώρησε, άλλωστε ο άνθρωπος βάζει χρήματα από την τσέπη του να έρθει από την Αριδαία να προπονήσει την ομάδα. Αποχώρησαν επίσης από την ομάδα ο Στεργιανός κι ο Καρράς, στο παιχνίδι τώρα μία φορά κατέβηκε στην εστία της Φιλιππίαδας ο Πυρσός και σκόραρε με τον Παπακώστα στο 68. Τα τέρματα της Φιλιππιάδας σημείωσαν στο 52’ ο Θεοδώρου και στ 57’ ο Μπενέσκος 2-0, στο 62΄ο Κολιάκης  έχασε πέναλτι.

Κ.Μ

 

Τρίκαλα – Οπούντιος Μαρτίνου 2-0
Εθνικός Φιλιππιάδας – Πυρσός Γρεβενών 2-1
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Αναγέννηση Άρτας 1-1
Λευκάδια – Δωτιέας Αγιάς 0-5
Ρήγας Φεραίος – Πύρασος 0-0
Κοζάνη – Οικονόμος Τσαριτσάνης 4-1
ΑΕ Καραϊσκάκης – Βατανιακός 2-0
Μακροχώρι – Θεσπρωτός 1-1

 

Βόλεϊ Γυναικών

Για το πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών η ομάδα του γυμναστού συλλόγου πιάνοντας πολύ καλή απόδοση κέρδισε το συγκρότημα της Πτολεμαΐδας με 3-1 σετ και συνεχίζει έτσι την καλή  πορεία στο πρωτάθλημα. Γι α το πρωτάθλημα κορασίδων η ομάδα βόλεϊ του γυμναστικού συλλόγου επιβλήθηκε με 3-2 σετ της Πτολεμαΐδας ενώ η ομάδα των παγκορασίδων κέρδισαν στην Πτολεμαΐδα την ομώνυμη ομάδα με 3-0 σετ.

Κ.Μ

 

Πρωτέας- Καστοριά 68-76

Ακόμη μία ήττα για τον Πρωτέα στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, ηττήθηκε με 68-76 από την ανώτερη ομάδα της Καστοριάς και έτσι ο Πρωτέας δείχνει  να έχει δυσκολίες στο πρωτάθλημα αφού μετράει αρκετές ήττες στην έδρα του και συνεχίζει να προβληματίζει τους φιλάθλους οι οποίοι κατέκλυσαν τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης μας αλλά στο τέλος έφυγαν απογοητευμένοι από την ήττα της αγαπημένης τους  ομάδας που δείχνει να μην έχει την περσινή δυναμική.

Κ.Μ

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:
Πρωτέας Γρεβενών – Καστοριά  68-76
Μελίκη – Σιάτιστα   86-71
Βόνιτσα – Μεταμόρφωση Βόλου  84-91
Ηρακλής Κοζάνης – Αίολος Αστακού  65-78
Καρδίτσα – Διόσκουροι Κοζάνης  85095 (79-79 κ.α.)
ΑΕΛ – Αγρίνιο  96-84
Νίκη Βόλου – Πανεδεσσαϊκός  94-89 (83-83 κ.α.)

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ