Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Έφυγαν από την πολιτική για να γίνουν αγρότες

Πολιτικοί που εγκατέλειψαν τα έδρανα της Βουλής είτε γιατί αποφάσισαν να συνταξιοδοτηθούν είτε γιατί δεν επανεξελέγησαν αποφάσισαν να αλλάξουν ζωή. Να αφήσουν πίσω τους νομοσχέδια, έδρες και υπουργεία για να γίνουν αγρότες.
Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών της και βουλευτής της Ν.Δ., Θεόδωρος Κασσίμης βρίσκεται πλέον στα χωράφια του στην ορεινή Νεστάνη της Αρκαδίας και καλλιεργεί σαλιγκάρια, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου.
Τώρα, από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη το βράδυ βρίσκεται στο κτήμα του και τα φροντίζει. Εχει φτιάξει ένα μικρό πέτρινο σπίτι μέσα στο κτήμα ίσα που να καλύπτει τις ανάγκες του και να βρίσκεται κοντά στις εγκαταστάσεις.
Τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής Παναγιώτη Σγουρίδη τον συναντά κανείς στους αμπελώνες του στα Αβδηρα με τη φόρμα εργασίας και τις γαλότσες του. Την καλλιέργεια και την επιμέλεια την έχει η γυναίκα του, η οποία είναι γεωπόνος, ενώ τα της επιχείρησης τα έχει αναλάβει ο γιος του Ναπολέων. «Εγώ βρίσκομαι στα χωράφια για να κλαδέψω, να ραντίσω, να κάνω ό,τι χρειάζονται τα αμπέλια. Είμαι εργάτης και το απολαμβάνω», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη.
Μάλιστα, ο κ.Σγουρίδης τονίζει: «Το πρόβλημα με τους περισσότερους πολιτικούς στη χώρα μας είναι ότι μπαίνουν για να κυβερνήσουν χωρίς να έχουν ασκήσει απολύτως κανένα επάγγελμα. Γι’ αυτό και πολλοί αγωνιούν να κρατήσουν την έδρα τους. Εμένα δεν με ενδιέφερε – τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει η πολιτική γιατί είναι τρόπος ζωής. Οταν όμως είμαι στο χωράφι και φορτώνω το κεφάλι μου με τις έννοιες του, τα ξεχνάω όλα».
Κάπως έτσι είναι και ο Κώστας Τριαρίδης, πρώην βουλευτής Κιλκίς και υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Βρίσκεται συνεχώς στους αμπελώνες του και παράλληλα, όπως λέει, «καλλιεργεί λαχανικά, μαζεύει τα εποχικά φρούτα, κλαδεύει και φυτεύει και συμπληρωματικά δέντρα.
Από την πλευρά του ο Αλέκος Δαμιανίδης πρώην υφυπουργός Γεωργίας και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες αποφάσισε να εγκαταλείψει την πολιτική και την δικηγορία και να γίνει αγρότης. Τώρα ασχολείται παράγωντας προϊόντα, όχι για να βγάλει χρήματα, αλλά για να τα απολαμβάνει με την οικογένειά του.

 

 

Seleo.gr News

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ