Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Έτοιμοι για νέα πρόκληση – Το Νεοχώρι οργανώνεται εντατικά για την Α Κατηγορία Γρεβενών

Το πλήρωμα του χρόνου έφθασε για τον Α.Σ. Νεοχώρι Γρεβενών, που κατάφερε και κέρδισε την άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική, πανηγύρισε δικαιολογημένα και πλέον στρώθηκε στη δουλειά με όρεξη για νέες επιτυχίες-
Το Νεοχώρι απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα από τα Γρεβενά. Η ποδοσφαιρική του ομάδα αγωνίστηκε άλλη μια φορά στην Α’ κατηγορία, ωστόσο τότε ανέβηκε αιφνιδιαστικά, αναπληρώνοντας τη θέση άλλης ομάδας και, όπως ήταν όλοι εντελώς απροετοίμαστοι, δεν κατάφεραν να προβάλουν αντίσταση και υποβιβάστηκαν. Από τότε «κυνήγησαν» την επιτυχία και δικαιώθηκαν φέτος. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόπερσι το Νεοχώρι τερμάτισε πρώτο στη Β’ κατηγορία, έχοντας όμως διαφορά 5 βαθμών από τη δεύτερη Δήμητρα, έδωσαν μπαράζ και έχασε την άνοδο. Πέρσι τερμάτισε ξανά πρώτο, με διαφορά 5 βαθμών από την Αμυγδαλιά, έδωσαν ξανά μπαράζ και τελικά επικράτησαν στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 2-2)! Ήταν ένα παιχνίδι-θρίλερ, που έγινε μπροστά σε πολλούς φιλάθλους και θα το θυμούνται όσοι το παρακολούθησαν. Χαρακτηριστικό ήταν το επακόλουθο γλέντι, με 6 αρνιά, τούρτες και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

grevenamedia.grimages

«ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ» ME ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ: Αξίζει να σημειωθεί πως η επιτυχία του Νεοχωρίου συνδυάστηκε την περσινή χρονιά με την εγκαινίαση του νέου του γηπέδου. Το καινούριο γήπεδο είναι σε άριστη κατάσταση, ανακαινισμένο, με περίφραξη, νέα αποδυτήρια και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη χτίζουν και κερκίδα. Είναι φανερό πως η άνοδος από μόνη της μπορεί να τροφοδοτήσει με κίνητρα περαιτέρω ανάπτυξης της περιοχής.

ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ! Ο ΧΑΣΙΩΤΗΣ: Βασικός χρηματοδότης και «ψυχή» της ομάδας, έχοντας πλέον τη θέση του προέδρου, είναι αναμφισβήτητη ο Αγγελος Χασιώτης.
Ήταν ο πρώτος που δεν το έβαλε κάτω μετά από το χαμένο μπαράζ με τη Δήμητρα κι εκείνος που έδωσε έμπνευση σε όλους να προσπαθήσουν ξανά και να τα καταφέρουν. Τώρα ο Χασιώτης δίνει το έναυσμα για νέες, προσεκτικές κινήσεις στη μεγάλη κατηγορία και με τον ενθουσιασμό του θέτει στέρεες βάσεις για το Νεοχώρι: «Πιστεύω ότι πέρσι πήγαμε καλά, μπορεί να σταθήκαμε άτυχοι σε 1-2 παιχνίδια, όμως ήμασταν καλύτεροι και το αποδείξαμε σε όλα τα ματς, στα οποία παλέψαμε ανεξαιρέτως. Είναι γεγονός ότι πεισμώσαμε μετά το χαμένο μπαράζ με τη Δήμητρα, πήγαμε ξανά για άνοδο, αλλά τελικά αναγκαστήκαμε να δώσουμε ξανά μπαράζ, αυτήν τη φορά με την Αμυγδαλιά. Τελικά τα καταφέραμε. Ο κόσμος ακολουθεί; την ομάδα, έρχονται όπου παίζουμε, στα μπαράζ με την Αμυγδαλιά υπήρχαν πάρα πολλά άτομα».

«ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ»: Αναφορικά με τη νέα περίοδο,: ο Αγγελος Χασιώτης παραμένει συγκρατημένος, αλλά αισιόδοξος: «Σίγουρα τα πράγματα θα { είναι πιο δύσκολα, ψ παρόλα αυτά η ομάδα θα ενισχυθεί όπως πρέπει. Υπάρχουν πολλοί, καλοί παίκτες στην ομάδα, θέλουμε την καλή πορεία και μια αξιοπρεπή παρουσία, εξασφαλίζοντας την παραμονή μας».

Ο ΜΠΟΛΗΣ: Νέος προπονητής στο Νεοχώρι ανέλαβε ο Δημήτρης Μπόλης.
Κατάγεται από τη Λάβδα Γρεβενών και έπαιξε μπάλα στην Αγράμπελη, στον Πυρσό Γρεβενών, στον AO Γρεβενά και άλλες τοπικές ομάδες Είναι απόφοιτος του ΤΕΑΦΑΑ Θεσσαλονίκης και ως προπονητής ήταν για 2 χρόνια στο ΑΟ Γρεβενά (με άνοδο στη Δ Εθνική), 3 χρόνια στην Αμυγδαλιά ένα χρόνο στη γυναικεία ομάδα ΑΟ Σειρήνα.
Επίσης, ο Δημήτρης Μπόλης ήταν για 10 περίπου χρόνια προπονητής στις μικτές ομάδες, αλλά και στις ακαδημίες της ΕΠΙ Γρεβενών και στην Ακαδημία Σιάτιστας. Μιλώντας για τη νέα χρονιά, ο 46χρονος τεχνικός επισήμανε τα εξής: «Το Νεοχώρι είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, με στόχο το ευ αγωνίζεσθαι και την ανάπτυξη του αθλητισμού, απαρτίζεται από σωστούς ποδοσφαιριστές και ένα πρόεδρο που δίνει πάρα πολλά στο σύλλογο. Γνωρίζω το υλικό της ομάδας, τους παρακολούθησα κι είχα αγωνιστεί μαζί τους σε μερικά παιχνίδια, θα ενισχυθούμε με τις κατάλληλες προσθήκες. Στόχος μας είναι η καλή πορεία, να κρατηθεί η ομάδα για πρώτη φορά στην Α’ κατηγορία και να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Τα δεδομένα είναι διαφορετικά, οι ομάδες στην Α’ είναι δυνατές, έχουν ιστορία. Πρέπει να είμαστε οργανωμένοι, με προσπάθεια, πειθαρχία και ομαδικό πνεύμα, θα τα καταφέρουμε».

ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ: Πρώτος σκόρερ του Νεοχωρίου πέρσι αναδείχθηκε ο 23χρονος Ανδρέας Λιάκος, με 30 γκολ. Η ομάδα διαθέτει κι άλλους αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ένας εκ των οποίων είναι ο Γιάννης Σαμαράς. Είναι 15 χρονών, αμυντικός, θεωρείται ιδιαίτερα εξελίξιμος και ξεχωρίζει με το ταλέντο και το χαρακτήρα του. Ο ίδιος παραμένει προσγειωμένος και θέλει μέσα από τη δουλειά, να ξεχωρίσει και στην Α’ κατηγορία.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Τρία είναι τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα του Νεοχωρίου. Πρόκειται για τον Δημήτρη Ευαγγελόπουλο (29, αμυντικός χαφ, πέρσι έπαιζε στον Πυρσό και επιστρέφει στη γενέτειρά του), τον Γιάννη Καφετζή (28, επιθετικός, από ομάδα της Βέροιας, επίσης επιστρέφει στη γεννέτειρά του) και τον Παναγιώτη Αποστόλου (16, αμυντικός, από την Ποντινή). Ακολουθούν κι άλλοι, ήδη υπάρχουν συμφωνίες, τέλος να τονιστεί πως ο ετήσιος χορός του ΑΣ Νεοχωρίου θα γίνει, όπως κάθε χρόνο, στις 7 ή 8 Σεπτεμβρίου, που πανηγυρίζει το χωριό, για τα γενέθλια της Θεοτόκου.

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ