Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
INTERACTIVE
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Έβαλαν «γκολ στη φτώχεια»

Σε «καυτή» ποδοσφαιρική έδρα με δεκάδες ένθερμους θεατές που παρακολούθησαν ένα ξεχωριστό ντέρμπι γεμάτο περίτεχνα τακουνάκια και εντυπωσιακά ψαλιδάκια μετατράπηκε το πρωί του Σαββάτου η πλατεία Κοτζιά.

 

http://www.enimerwsi.gr/wp-content/uploads/2013/07/fetcher_12.jpeg

Πρωταγωνιστές του ματς ήταν όσοι συμμετέχουν στην καμπάνια «Γκολ στη Φτώχεια», η Εθνική των αστέγων αλλά και γνωστοί παλαίμαχοι άσοι, όπως οι Τάκης Γκώνιας, Δημήτρης Μάρκος και Άκης Ζήκος, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso που έστησαν ένα αυτοσχέδιο γήπεδο στην πλατεία στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ενάντια στη φτώχεια, στις διακρίσεις καις τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Οι αγώνες, που ήταν 14λεπτης διάρκειας, ξεκίνησαν στις 11.00 το πρωί και κράτησαν μέχρι τις 15.00 το μεσημέρι, ενώ διεξήχθησαν με βάση τους κανονισμούς του παγκόσμιου Κυπέλλου Αστέγων, χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς σκοπιμότητες. Στην πλατεία είχε στηθεί και ειδικό κιόσκι με T-shirts της καμπάνιας «Γκολ στη φτώχεια».

Το πρωτότυπο event διοργανώθηκε με αφορμή το 11ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων, που θα φιλοξενηθεί τον ερχόμενο Αύγουστο στην πόλη Πόζναν της Πολωνίας. Εκεί, από τις 8 έως τις 18 Αυγούστου, θα συναντηθούν 64 ομάδες από όλα τα σημεία του πλανήτη με κύριο στόχο όχι να «σηκώσουν την κούπα», αλλά, κυρίως, όλοι μαζί να βάλουν ένα γκολ στη φτώχεια και στα δίχτυα του κοινωνικού αποκλεισμού. Μάλιστα, σε αυτήν την παγκόσμια κοινωνική πρωτίστως και μετά ποδοσφαιρική σύναξη θα βρίσκεται για έβδομη συνεχή χρονιά και η ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα αστέγων που συνεχίζει την προετοιμασία της με εβδομαδιαίες προπονήσεις στο γήπεδο Ρουφ, το οποίο έχει παραχωρηθεί από τον δήμο Αθηναίων.

Ο συντονιστής της καμπάνιας και της εθνικής ομάδας αστέγων, Χρήστος Αλεφάντης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εκδήλωση και τόνισε χαρακτηριστικά: «Θέτουμε το ποδόσφαιρο στην υπηρεσία της κοινωνίας, και όχι το αντίθετο, όπως έχουμε μάθει».

 

 

 

 

Πηγή: enimerwsi

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ