Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Άτυχος στάθηκε ο ΠΥΡΣΟΣ στον πρώτο αγώνα για το 2014 – Συνεχίζει να προβληματίζει η ομάδα βόλλεϊ γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου

 

Ατυχος στάθηκε στο ντεμπούτο του με την 11άδα του Πανσεραϊκού ο Ανδρέας Παντζιάρας, δέχθηκε την ισοφάρισε στο 93΄ από τον Αρη Ακροποτάμου.

Την τεχνική ηγεσία της ιστορικής ομάδας της Καστοριάς ανέλαβε ο Ανδρέας Λέτσιος. Η στήλη του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Ακόμη μία συμμετοχή προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής του Αρη Αλέξης Καραγιάννης. Στάθηκε άτυχος όμως αφού ο ΑΡΗΣ ηττήθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης με σκορ 2-0 από τον Απόλλωνα και ήδη βρίσκεται με το ένα πόδι στη Β Εθνική.

Ολοι θα θυμούνται τον Οράσιο Μωράλες τον Αργεντίνο προπονητή με θητεία στον Μέγα Αλέξανδρο και στον Καμβουνιακό Δεσκάτης.

Ο Μοράλες τώρα είναι προπονητής στο τοπικό πρωτάθλημα της Λάρισας, ο δε γιος του αγωνίζεται σε κυπριακή ομάδα.

Παρών σε ακόμη ένα παιχνίδι του ΠΥΡΣΟΥ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Δημήτρης Πατσιούρης, όπου είδε την ομάδα του να παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά να μην μπορεί να πάρει το τρίποντα.

Λιγοστοί οι Γρεβενιώτες φίλαθλοι της παροικίας της Θεσσαλονίκης του ΠΥΡΣΟΥ στον προχθεσινό αγώνα στον Πεντάλοφο, λίγο η κρίση λίγο η αδιαφορία συνετέλεσαν στην μη προσέλευση των φιλάθλων όπου παλαιότερα ήταν πάνω από εκατό σε κάθε αγώνα του ΠΥΡΣΟΥ στη Θεσσαλονίκη.

Ελπίζουμε να ξεκινήσει η λειτουργία του Κολυμβητηρίου τις επόμενες μέρες. Οι υπεύθυνοι να σκεφτούν τα μικρά.

Ρεσιτάλ διαιτησίας είχαμε προχθές στον αγώνα Γ Εθνικής Καρδίστα – Χαλκίδα 1-0 από τον Κώστα Τσέτσιλα. Ο παρατηρητής Κύρκος τον βαθμολόγησε με τον μεγαλύτερο βαθμό, δείγμα του ταλέντου.

Διαιτητής στον προχθεσινό αγώνα Αρη – Απόλλων Σμύρνης ήταν ο κ.Αρετόπουλος ο οποίος ως γνωστόν είναι παντρεμένος με την κόρη του κ.Τσιαμήτρου παλιού διαιτητή.

Για το πρωτάθλημα των Ενώσεων οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών αντιμετωπίζουν στις 8 Γενάρη στο γήπεδο της ΕΠΣ Γρεβενών, τις αντίστοιχες ομάδες της Βέροιας.

Οι παίδες αγωνίζονται στις 1:00 και οι νέοι στις 3:00. Ελπίζουμε οι μικτές ομάδες να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα.

Παρότι δεν υπάρχει πρωτάθλημα Γ Εθνικής στο μπάσκετ, ο ΠΡΩΤΕΑΣ προετοιμάζεται ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Κυριακής όπου αγωνίζεται με τους Τιτάνες Παλαμά στο κλειστό γυμναστήριο.

Προχθές την Κυριακή σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας σε φιλικό παιχνίδι ο ΠΡΩΤΕΑΣ επικράτησε με 72-68 της Καστοριάς.

Συνεχίζει να προβληματίζει η ομάδα βόλλεϊ γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να ανακάμψει, άλλωστε ο νέος τεχνικός που ανέλαβε πριν λίγο καιρό ο κ.Μέμτσας του αρέσουν τα δύσκολα. Ιδωμεν.

Καλά θα κάνουν οι υπεύθυνοι που είναι για την καθαριότητα της πόλης, όταν οι υδροφόρες του Δήμου καθαρίζουν με νερό τα πεζοδρόμια να βάζουν κάποια σήμανση ώστε οι οδηγοί να παίρνουν τα μέτρα τους.

 

Συνεχίστηκε προχθές το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής μετά την διακοπή λόγω εορτών. Ο ΠΥΡΣΟΣ στάθηκε άτυχος αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στον Πεντάλοφο με την Δοξα Πενταλόφου. Παρότι ήταν καλύτερος σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα δημιούργησε ευκαιρίας, είχε δοκάρι αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα στους υπόλοιπους αγώνες.
Η Λάρισα συνέχισε την προέλαση 4-0 επικρατώντας του Ολύμπου Κέρκυρας, ενώ Κοζάνη και Κορδελιό αναδείχθησαν ισόπαλοι 1-0. Οδυνηρή ήττα υπέστη ο Κάστωρ στο γήπεδό του από την Κρανούλα με 2-1. Η Φιλιππιάδα κέρδισε τον Καμπανιακό 3-0 ενώ η Καστοριά υπέστη ακόμη μία βαριά ήττα αυτή την φορά από την Τσαρίτσανη με 4-0. Τέλος η Πρέβεζα επιβληθηκε με 4-0 του Κεραυνού Θεσπρωτικού.

Δόξα Πενταλόφου – ΠΥΡΣΟΣ 0-0
Ατυχος στάθηκε ο ΠΥΡΣΟΣ στον πρώτο αγώνα για το 2014. Αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στον Πεντάλοφο με την ομώνυμη ομάδα Δόξα Πενταλόφου. Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι σ΄όλη την διάρκεια του αγώνα. Δημιούργησαν ευκαιρίες είχαν δοκάρι αλλά το φύλο αγώνα έγραψε 0-0. Δοκάρι για την ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ είχε ο Ιωαννίδης στο 45’. Το θετικό όμως ήταν ότι οι πράσινοι παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι από τα προηγούμενα παιχνίδια και αυτό δείχνει ότι το 2014 θα είναι καλύτερο, για την ομάδα μας σε συνδυασμό με τις μεταγραφές που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Ηδη ο Κοσμίδης είναι παίκτης του ΠΥΡΣΟΥ και με την βούλα ενώ δοκιμάζεται ένας αμυντικός ο οποίος άφησε καλές εντυπώσεις.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Ηλίας Σαπάνης): Καστανίδης, Σεϊζης Γαβριηλίδης, Καραφυλίδης (70’ Σαπάνης Μ.), Σαπάνης Ι, Ταϊρης, Αραμπατζούδης, Σαραμουρλής, Δαλκίδης, Φλαρούντζος (81’ Τούσιας), Βακουφάρης
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Πέτρος Τσούκλης): Αλεξίου, Μπόζιαρης, Κυριακίδης, Καραγκούνης, Σκέντος, Χαραλαμπίδης, Καραγιάννης (55’ Τζερεμές), Γκέτσιος (88’ Ρόβας), Ιωαννίδης (75’ Κοσμίδης), Δούμας, Κοτσαντίσογλου

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ