Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Άνετη νίκη για τα κορίτσια του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου

Την πρώτη της νίκη σημείωσε η γυναικεία ομάδα του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου στο φετινό πρωτάθλημα μπάσκετ καθώς επικράτησε εύκολα του ΟΦ Τσοτυλίου με 52-38. Τα κορίτσια του Κεραυνού δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού  και έφτασαν στην εύκολη επικράτηση κόντρα στην ομάδα του Τσοτυλίου.

Ότι λοιπόν δεν έγινε στην πρεμιέρα στην Άνω Κόμη, ήρθε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Κεραυνιού στα Γρεβενά. Παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό μπάσκετ παρέσυραν τον αντίπαλο τους στον εκπληκτικό τους ρυθμό και κατάφεραν έτσι να φτάσουν στην εύκολη επικράτηση σκορπίζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας για τη δύσκολη συνέχεια. Κι αν τα κορίτσια της Δήμητρας Βακουφτσή κατάφερναν να ελέγξουν περισσότερο τα αμυντικά τους ριμπάουντ η διαφορά θα ήταν σίγουρα πολύ μεγαλύτερη. Η προπονήτρια του Κεραυνού ωστόσο είχε τη δυνατότητα  να δοκιμάσει αρκετές από τις αθλήτριες της και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα

. Η συνέχεια αναμένεται εξίσου δύσκολη παρ’ όλ’ αυτά τα κορίτσια του Κεραυνού έδειξαν πως παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνονται ακόμα καλύτερες. Θετικό ήταν επίσης το γεγονός πως αρκετός κόσμος βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Κεραυνού και τα κορίτσια φρόντισαν να τους ικανοποιήσουν με το εξαιρετικό μπάσκετ που έπαιξαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Το τελικό αποτέλεσμα του Σαββατιάτικου αγώνα ανήκει πλέον στο παρελθόν και η ομάδα προετοιμάζεται ήδη για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί.

_DSC0488 _DSC0498 _DSC0499 _DSC0504 _DSC0507 _DSC0512

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ