Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

΄΄Ευρωπαική διαπραγμάτευση΄΄ και … ΄΄ ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ΄΄ * Του Κώστα Μάρκου

Oι ώρες για την πατρίδα μας είναι πάρα πολύ κρίσιμες , η χώρα μας δίνει μια σκληρή διαπραγμάτευση και από αυτήν εξαρτάται το μέλλον της και το μέλλον των παιδιών μας . Όλοι από καρδιάς και ανεξαρτήτου πολιτικών πεποιθήσεων ευχόμαστε η έκβαση της μάχης αυτής να είναι θετική για την Ελλάδα μας.
Όταν όμως όλα τελειώσουν και θα μπούμε και πάλι στην κανονικότητα, τότε θα πρέπει να γίνουν πράξεις οι υποσχέσεις της νέας κυβέρνησης . Μία από τις υποσχέσεις της, έλεγε ότι θα επανεξεταστούν τα πάντα σε σχέση με το που δαπανήθηκαν όλα αυτά τα χρήματα που πέρασαν από τα κρατικά ταμεία και που κατά κοινή ομολογία υπήρχε και η μεγάλη ΄΄ΡΕΜΟΥΛΑ΄΄ .
Η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος ήταν αυτή που πτώχευσε την χώρα μας και τον λαό της και επέφερε τα τόσα δεινά .
Τώρα λοιπόν είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε να δούμε και τι έγινε στον τόπο μας . Διαχειρίστηκαν χρήματα οι άρχοντές μας και αν ναι, τι κατάφεραν και έκαναν για τον νομό μας , ποια είναι τα έργα τους , ποιες οι υποδομές τους και πόσο κόστισαν αυτά .
Πάντως υπάρχουν κάποια δεδομένα που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, για παράδειγμα ουδείς κατάφερε να κατασκευάσει ένα τάπητα (ταρτάν) στο κεντρικό γήπεδο της πόλης μας , δεν κατάφεραν να βρουν εναλλακτικές πηγές ενέργειας για το κολυμβητήριο μας, δεν αναμόρφωσαν παιδικές χαρές και τόπους δραστηριοτήτων (π.χ καστράκι) και πολλά άλλα, αντιθέτως υπήρχαν χρήματα για να σπαταλούνται για εκδηλώσεις τύπου ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ για τις οποίες στο παρελθόν έχουμε εκφράσει τις απόψεις μας και για τις απόψεις μας αυτές , θεωρούμε ότι δικαιωθήκαμε, αφού το μόνο που έμεινε από την εποχή εκείνη, είναι η ανάμνηση της κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος , της ανομίας και της αναρχίας που υπήρχε τις ημέρες των δρώμενων, όπου όλοι ήμασταν αναγκασμένοι να υποστούμε το βάσανο του βιασμού της πόλης μας.
Επί τη ευκαιρία καλούμε τους κυβερνητικούς βουλευτές της Δυτικής Μακεδονίας να ανασύρουν και να επανεξετάσουν τα κονδύλια που δόθηκαν εκείνα τα χρόνια , για αυτές τις εκδηλώσεις, γιατί ποιος δεν θυμάται τα ποσά που ακουγόταν , τριακόσιες –πεντακόσιες χιλιάδες κ.λ.π.
Δεν αναζητούνται ευθύνες αλλά απαντήσεις , να μάθουν οι πολίτες των Γρεβενών πόσα δόθηκαν και ποίοι τα πήραν .

Κώστας Μάρκου 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ