Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

΄΄Θρίλερ΄΄ στη Δεσκάτη – Αρκετές εκπλήξεις σημειώθηκαν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής του 2ου ομίλου

ΔΕΣΚΑΤΗ-ΝΕΟΧΩΡΙ 1-2: Μεγάλη νίκη σημείωσε το Νεοχώρι, περνώντας από τη Δεσκάτη. Έγινε πραγματικό ντέρμπι, όπου και οι δύο αντίπαλοι προσπάθησαν πολύ μέχρι το τέλος για τη νίκη, είχαν καλό ρυθμό και η αγωνία παρέμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα. Στο 28΄ ο Γιώργος Σκόδρας με πλασέ εντός περιοχής πέτυχε το 0-1, στο 40΄ ο Χριστούλης σταμάτησε την μπάλα με τα χέρια εντός περιοχής (πέναλτι και αποβολή), ευστόχησε ο Κ. Σωτήρης. Στο 73΄ έμεινε με 10 παίκτες και ο Καμβουνιακός, λόγω αποβολής του Κ. Σωτήρη (διότι βλαστήμησε), στο 81΄ ο Βαγγέλης Καφετζής αναδείχθηκε «χρυσή αλλαγή» σκοράροντας (1-2). Στο 85΄ ο Παπατσάνης σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι. Πολύ καλή η διαιτησία του Τσέτσιλα (Καραλιόλιος, Ζουμπούκας).

ΔΕΣΚΑΤΗ: Κουρούπης, Σ. Λιούρας (67΄ Δ. Πετσιδήμος), Μ. Πετσιδήμος, Λ. Λαγιόκαπας (85΄ Νταμάγκας), Ε. Λαγιόκαπας, Κούτρας, Πιτιλάκος, Τσικρίκης, ΣΩΤΗΡΗΣ, Παπατσάνης, Τσιλινίκος.

ΝΕΟΧΩΡΙ: Νταγκούλης, Σαμαράς, Ευαγγελόπουλος, Χριστούλης, Κύρκος, Σίμος, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Κυρατζής (63΄ Ευάγγ. Καφετζής), Ι. Καφετζής, Μπόλης, Σκόδρας (90΄ Β. Καφετζής).

ΣΕΙΡΗΝΑ-ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 0-1: Δίκαιη νίκη, παρά το «φτωχό» σκορ σημείωσαν οι πρωτοπόροι της Α΄ κατηγορίας. Το γκολ της ομάδας του Νίκου Μπαλοδήμου πέτυχε στο 26΄ ο Θωμάς Λάλλος με κοντινό πλασέ, μετά από κόρνερ του Γιάννη Ίττη. Είναι χαρακτηριστικό πως τα Αεράτα είχαν τρία δοκάρια, δύο οριζόντια με σουτ του Ραφαήλ Αποστολίδη (στο 19΄ και 31΄) και ένα κάθετο με τον Αχιλλέα Κουρέλα (στο 70΄ με κεφαλιά). Μέτριος ο διαιτητής Ρίγκος, δεν απέφυγε τα λάθη. Καλοί οι επόπτες Στεφούλης και Ντόλιας.

ΣΕΙΡΗΝΑ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΤΣΕΠΙΔΗΣ, Χρ. Φαρμάκης (75΄ Φ. Φαρμάκης), Λιάκας, Φούντογλου, Κουκουτσέλας, Κόνι, Κολέτσος, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, Τσιάτσιος, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ.

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Βίδρας, ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ, Ρ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ (85΄ Καλαϊτζίδης), Κατσαντώνης, Ίττης, Θ. Δημόπουλος (90΄ Γάκης), ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, Μπαλοδήμος, Π. Λάλλος, ΚΟΥΡΕΛΑΣ.

 

Γ΄ Εθνική

Αρκετές εκπλήξεις σημειώθηκαν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής του 2ου ομίλου με μεγαλύτερη αυτή της Καστοριάς η οποία επικράτησε με 2-1 στη Χαλάστρα του Καμβουνιακού και έτσι πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο Πυρσός ηττήθηκε στην Κοζάνη από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 3-0 πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση και παράλληλα είχαμε την παραίτηση του Σωτήρη Μαυροδήμου. Η πρωτοπόρος ΑΕΛ κέρδισε το Κορδελιό με 4-0 ενώ ο Κάστωρ επικράτησε με 2-0 της Πρέβεζας. Ο Θεσπρωτός επιβλήθηκε με 2-1 του Κεραυνού Θεσπρωτικού ενώ η Φιλλιπιάδα είχε εύκολο απόγευμα, κέρδισε την Κρανούλα με 2-0. Τέλος  ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε με 3-1 της Δόξας Πενταλόφου.

Κ.Μ

 

Κοζάνη- Πυρσός 3-0

Βαριά ήττα για τους πράσινους

Ακόμη μία βαριά ήττα για τον Πυρσό, ηττήθηκε στην Κοζάνη με 3-0 από την ομώνυμη ομάδα πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση, μία ομάδα χωρίς τσαμπουκά και πάθος, μία ομάδα η οποία χρειάζεται επειγόντως μεταγραφές  προτού μπει σε περιπέτειες. Η Κοζάνη προηγήθηκε μόλις στο 4΄με τον Τσικόπουλο μετά από φάουλ τα Ταφέρλη πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα των πρασίνων και τον τερματοφύλακα. Ο Πυρσός ισοφάρισε κάπως το παιχνίδι χωρίς να απειλήσει  ιδιαίτερα την ομάδα της Κοζάνης. Στην επανάληψη όμως η Κοζάνη ανέβασε στροφές και με τον Παπανίκο στο 52΄σημείωσε το 2-0 ενώ το τελικό 3-0 πέτυχε στο 76΄ο Μπουλγουρίδης. Μέτρια η διαιτησία του Αγγελόπουλου Καρδίτσας.Κοζάνη (Θανάσης Τσικαλιός): Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Βασίλιεβιτς (72’ Τσικόπουλος Η.), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος Ι. (77’ Χαματάι), Μπουλγουρίδης, Πιπινίκας, Ταφαρλής, Ντεμιράι (82’ Μαλούτας)Πυρσός Γρεβενών (Σωτήρης Μαυροδήμος): Αλεξίου, Θεοχαράκης, Καραγκούνης, Σκέντος, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης (73’ Καραγιάννης), Κοτσαντίσογλου, Γκέτσιος, Ελευθερίου (61’ Ιωαννίδης), Κοσμίδης (80’ Μπόζιαρης), Δούμας

 

Κ.Μ

 

 

Τα αποτελέσματα των αγώνων

της ΕΠΣ Γρεβενών

Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία

ΣΑΒΒΑΤΟ

 ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ – ΑΛ.ΚΙΒΩΤΟΥ 1-4

 Δ.Ν.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ – ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 0-1

                                  ΚΑΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ – ΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙ 1-2

 ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ – ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 0-1

ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ – ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ 2-2

Β΄Ερασιτεχνική Κατηγορία

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΑΤΟΥ – ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔ 1-3

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ –ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ 4-5

Π.Ν.ΠΟΝΤΙΝΗΣ-ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ 4-0

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ