Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Πίνδος
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ώρα ευθύνης … * Του Γιάννη Νούσια

Επιτέλους σεβαστείτε τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που σας τίμησε τόσες φορές με την ψήφο του. Σεβαστείτε το λαό της Δημοκρατικής παράταξης που έδωσε αγώνες, που πληγώθηκε με τις συμπεριφορές μερικών ανάξιων , που πήραν θέσεις και δεν τιμήσανε την εμπιστοσύνη που τους έδειξε το κίνημα . Δώστε ελπίδα σε αυτόν τον προδομένο λαό. Δώστε του όνειρο !!! Βάλτε επιτέλους τέλος στην εσωστρέφεια… Η παράταξη τιμωρήθηκε στις τελευταίες εκλογές . Είναι η ώρα της ενότητας και όχι των προσωπικών στρατηγικών. Σεβαστείτε τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που προσωρινά μπορεί να είναι αλλού αλλά η ψυχή τους παραμένει στο ΠΑΣΟΚ.

Σε αυτόν τον λαό οφείλεται τα πάντα !!! Όμως, τον απαξιώσατε με την αχαριστία σας … τον ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ !!!

Η κυβέρνηση του Καραμανλή άφησε καταστροφή και παρέδωσε διπλάσιο χρέος και έλλειμμα. Το κίνημα του ΠΑΣΟΚ σήκωσε στις πλάτες του ευθύνες που δεν του ανήκαν. Προς όλα τα στελέχη του κινήματος ειδικά στον πρώην και νυν πρόεδρο . Βάλτε τέλος στην εσωστρέφεια. Σεβαστείτε τον λαό της Δημοκρατικής παράταξης . Άμεσα εδώ και τώρα έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και να τεθούν όλα τα ζητήματα, διότι αργά ή γρήγορα θα αναλάβουν άλλοι που θα αγαπούν περισσότερο την παράταξη από τον εαυτό τους. Το κίνημα ανήκει μόνο στον λαό και δεν είναι κτήμα κανενός ….

Σε μία δύσκολη συγκυρία που περνάει ο τόπος, με ανθρώπους να βρίσκονται στα όρια της φτώχειας , με παιδιά στα σχολεία που δεν έχουν τα απαραίτητα . Είναι πολυτέλεια και χωρίς ουσία να γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων καταστάσεων . Δείξτε επιτέλους σεβασμό είναι ώρα ευθύνης !!!

Καθαρά και Ξάστερα !!!

Νούσιας Ιωάννης 

Μέλος ΝΟΕΣ Γρεβενών

Αντιπρόεδρος ΠΟΑΕΑ Γρεβενών 

Πρόεδρος ελεγκτικού ΠΟΑΕΑ Δυτικής Μακεδονίας 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης