Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΑΝΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Δήμου Γρεβενών, και αντιδρών τας στην ανιστόρητη και προκλητική απόφαση για κατάργηση σχολικών μονάδων στην περιοχή μας, ενώσαμε σήμερα τις φωνές μας, τις φωνές του αδάμαστου και περήφανου Γρεβενιώτικου λαού που σήμερα με την μαζική συμμετοχή του απάντησε με αποστομωτικό τρόπο στους «κηδεμόνες» και στους γραφειοκράτες που θέλουν να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς.

Διαδηλώνουμε και εκφράζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις τα ακόλουθα:

-Είμαστε ενάντια σε οποιοδήποτε κλείσιμο σχολείου στο Δήμο Γρεβενών.

-Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την παγερή και προκλητική στάση των αρμοδίων του Υπουργείου Παιδείας, που υποδέχτηκαν αδιάφορα την καθολική καταδίκη της κοινωνίας μας στις επιχειρούμενες καταργήσεις, όπως εκφράστηκε μέσα από την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού μας συμβουλίου και των κατά τόπους φορέων , συλλόγων και πολιτών.

Συμπαραστεκόμαστε και υποκλινόμαστε στο κάλεσμα της νεολαίας μας για ενεργή αντίσταση στις μεθοδεύσεις που κονιορτοποιούν το όραμά της για ουσιαστική και ανεμπόδιστη πρόσβαση στη γνώση και στη δημιουργία.

-Κοινοποιούμε προς όλους όσους έχουν ανάμιξη σ’ αυτούς τους ύπουλους και αντικοινωνικούς σχεδιασμούς, ότι αυτή η πρωτοφανής συγκέντρωση είναι μόνο η αρχή. Θα νιώσουν στο πετσί τους τη γενναία και κλιμακούμενη αντίσταση ενός λαού που όταν νιώσει την αδικία υπερβαίνει τις δυσκολίες και θριαμβεύει.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟ.

ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ

ΓΙΑ  ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5