Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δεσκάτης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δεσκάτης κατά τη συνεδρίαση της 01ης Μαρτίου 2012 ομόφωνα αποφάσισε το ακόλουθο ψήφισμα:

Μετά την έκδοση της υπ. αριθμ. 48/2011 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Γρεβενών, που εκδόθηκε επί της αίτησης της ΔΕΗ Α.Ε. για τον καθορισμό προσωρινής τιμής μονάδας αποζημίωσης για τις εκτάσεις που απαλλοτριώνονται στην περιοχή κατασκευής του φράγματος του Ιλαρίωνα, γίναμε δέκτες πολλών παραπόνων και διαμαρτυριών από τους ιδιοκτήτες των εκτάσεων που απαλλοτριώνονται, εξαιτίας της ιδιαίτερα χαμηλής προσωρινής τιμής μονάδας αποζημίωσης που αποφασίστηκε από το παραπάνω Δικαστήριο για το σύνολο των εκτάσεων που απαλλοτριώνονται.

Θεωρούμε τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες δίκαιες και εύλογες, αφού πράγματι η προσωρινή τιμή μονάδας που καθόρισε το πρωτοβάθμιο Δικαστήριο είναι πολύ χαμηλή για τα δεδομένα της περιοχής και σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, όπως ειδικά στην περιοχή της Παλιουριάς, η αδικία είναι υπέρμετρη, αφού στην γειτονική περιοχή της Ελάτης, το Μονομελές Πρωτοδικείο Κοζάνης, που δίκασε όμοια υπόθεση πρόσφατα, επιδίκασε ποσά υπερδιπλάσια από αυτά που επιδικάστηκαν για τις εκτάσεις της Παλιουριάς.

Συμμεριζόμαστε την αγωνία   των συνδημοτών μας για την έκβαση της δικαστικής διαμάχης τους με την ΔΕΗ, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση συμπαραστάτες τους σ’ αυτόν τους τον αγώνα και ευελπιστούμε στη δικαίωσή τους στο δευτεροβάθμιο Δικαστήριο.

 

Ο Δήμαρχος Δεσκάτης                                        Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

 

     Νίκος Μίγκος                                                      Νίκος Π. Μίγκος

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης