Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Πίνδος
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Χαράτσι δύο σε ένα για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων: Τέλη Κυκλοφορίας και Φόρος Πολυτελείας μαζί

«Κρυάδα» ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών και στους ιδιοκτήτες Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού- από 1.929 κ.ε. και πάνω- καθώς όπως όλα δείχνουν, ο Φόρος Πολυτελείας θα ενσωματωθεί στο σημείωμα για τα Τέλη Κυκλοφορίας και θα πρέπει να πληρωθούν και τα δύο εφάπαξ.
Tι θα γίνει με το επίδομα θέρμανσης
Χωρίς αλλαγές στο τρόπο καταβολής του επιδόματος θέρμανσης φαίνεται ότι θα ανοίξει στις 15 Οκτωβρίου η περίοδος διάθεσης πετρελαίου θέρμανσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και υπήρξε εισήγηση για πλήρη αλλαγή του προσανατολισμού του επιδόματος, δηλαδή να αποσυνδεθεί από τη κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης και να προκαταβληθεί σε μια ή δύο δόσεις, έτσι ώστε να διευκολυνθούν όσοι έχουν πραγματική αδυναμία αγοράς πετρελαίου, η εισήγηση αυτή δεν φαίνεται να «περπατάει».
Αντιθέτως, εξετάζεται η αναπροσαρμογή των εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων με στόχο να διευρυνθεί ο αριθμός των δικαιούχων, χωρίς όμως να αποσυνδέεται από τη κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης, έτσι ώστε να ενισχυθούν τα εν λόγω έσοδα (ΕΦΚ και ΦΠΑ), που πέρσι εμφάνισαν υστέρηση περίπου 300 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι η σύνδεση του επιδόματος με τη κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν στα αζήτητα τα 200 εκατ. ευρώ από τα 280 εκατ. ευρώ που προέβλεπε ο Προϋπολογισμός του 2013.

 iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης