Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
Κινηματογράφος Γρεβενών
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
DONAS
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Καφενείο
KARTSIOUNIS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Χαιρετισμός Αντιπεριφερειάρχη Β. Σημανδράκου στο 1ο Συνέδριο Τοπικής Ιστορίας

Αξιότιμοι προσκεκλημένοι, κυρίες και κύριοι,

Σας καλωσορίζουμε στο 1ο Συνέδριο Σύγχρονης Ιστορίας της Δυτικής Μακεδονίας.

Ως Αντιπεριφεριάρχης Γρεβενών θέλω και από αυτό το βήμα να ευχαριστήσω δημόσια την Eταιρεία Δυτικομακεδονικών Μελετών και ειδικότερα την Οργανωτική Επιτροπή για την εξαιρετική πρωτοβουλία να λάβει χώρα το συνέδριο αυτό, εδώ στα Γρεβενά. Επίσης καλωσορίζουμε τους συμμετέχοντες και τους αξιόλογους εισηγητές.
Από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε ο συνδυασμός μας μέχρι και τη στιγμή που αναλάβαμε την διοίκηση ο όρος Περιφερειακή Συνείδηση αποτέλεσε το επίκεντρο του πολιτικού μας σχεδιασμού.


Με τη φιλοξενία και τη συνδιοργάνωση του συγκεκριμένου συνεδρίου κινούμαστε ακριβώς σε αυτό τον άξονα.

Παρακολουθώντας τις εισηγήσεις θα έρθουμε πιο κοντά στον τόπο μας και όσοι καταγόμαστε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, θα ανακαλύψουμε για μία ακόμη φορά τους συνεκτικούς κρίκους που μας συνδέουν στο διάβα της ιστορίας.

Αυτό πέραν της επιστημονικής και πολιτιστικής σημαντικότητας, θα αποτελέσει στοιχείο που οφείλουμε να διαφυλάξουμε και να αναπτύξουμε μέσα στην Αυτοδιοίκηση, ώστε στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο, με ανάλογες δραστηριότητες και υποστηρίζοντας αξιόλογες προσπάθειες όπως αυτή της Εταιρείας Δυτικομακεδονικών Μελετών, να κατακτήσουμε τους στόχους και τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας.

Είναι ευχάριστο ότι εν μέσω οικονομικής κρίσης, οι πνευματικές δυνάμεις του τόπου μας ανασυντάσσονται, δείχνοντας στην κοινωνία πως ανεξαρτήτου συγκυρίας ο πολιτισμός και η επιστήμη, όπως ανέκαθεν για τους Έλληνες, μπορούν να δώσουν μια νέα κατεύθυνση και μια αισιόδοξη προσέγγιση του μέλλοντος. Ως άνθρωποι της αυτοδιοίκησης , οφείλουμε να το επισημαίνουμε σε κάθε ευκαιρία και να γίνει βασικός άξονας πάνω στον οποίο θα πρέπει να κινούμαστε.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, εξάλλου μέχρι την Κυριακή που ολοκληρώνονται και οι εργασίες του συνεδρίου εδώ μέσα θα ειπωθούν πολλά και σημαντικά.

Καλή αρχή και καλή επιτυχία.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
jumbo