Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Φόβοι ότι έχουν φύγει από την περιοχή των ερευνών οι επικίνδυνοι δραπέτες

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τους τέσσερις επικίνδυνους κακοποιούς, που δεν αποκλείεται, να έστειλαν ως “προπομπούς” τους δύο που σκοτώθηκαν, για να μπορέσουν οι υπόλοιποι να κινηθούν προς άλλες κατευθύνσεις.

Τίποτα δεν είναι βέβαιο, για το πώς μπορεί να κινούνται οι τέσσερις Αλβανοί. Ανάμεσά τους και ο φερόμενος ως αρχηγός Μ. Κόλα…

Πηγές από την Αστυνομία, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχουν “χωριστεί” και πάλι οι κακοποιοί ενώ επίσης, δεν αποκλείεται να έχουν καταφέρει να περάσουν σε άλλη περιοχή μέσα από τα βουνά. Κι όσο περνούν οι μέρες, τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες της διαφυγής τους, από την ευρύτερη περιοχή των ερευνών…

Μέσα σε όλα αυτά, οι κάτοικοι της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και της Ευρυτανίας, εξακολουθούν να ζουν με το ενδεχόμενο να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με τους επικίνδυνους και αδίστακτους Αλβανούς. Ανθρώπους, που δε διστάζουν να σκοτώσουν, ίσως και να πάρουν ομήρους, αθώους πολίτες, στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν από την Αστυνομία.

Ακόμα πάντως κι αν δε συμβεί τίποτα από τα παραπάνω, οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ήδη περάσει, όχι λίγες, στιγμές αγωνίας και τρόμου.

Το λάθος που οδήγησε στον εντοπισμό των 2 δραπετών
Οι νεκροί δραπέτες ενεργοποίησαν κινητό τηλέφωνο για να ζητήσουν βοήθεια από συνεργούς τους προκειμένου να ξεφύγουν από τις αστυνομικές δυνάμεις. Σχεδόν άμεσα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν την «ενεργοποίησή» του, την κεραία εκπομπής και στη συνέχεια το ακριβές στίγμα τους!

Ακολούθησε ο εντοπισμός τους με τις θερμικές κάμερες μέσα στη στάνη, παράλληλα με τις πληροφορίες που έδωσαν κτηνοτρόφοι της περιοχής. Στη συνέχεια στήθηκαν οι αστυνομικές ενέδρες με τη γνωστή αιματηρή κατάληξη.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δύο νεκροί κακοποιοί να είχαν τον ρόλο του «λαγού»-προπομπού, προκειμένου να διαφύγουν από την περιοχή και σε άλλη κατεύθυνση οι υπόλοιποι δραπέτες και ο φερόμενος αρχηγός τους Μαριάν Κόλα

 

 

svouranews

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5