Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Φωτογραφίες~ Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, επισκέφθηκε τις τοπικές κοινότητες Κοσματίου, Σταυρού, Τρικώμου και Μοναχιτίου

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης, συνοδευμένος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκε σήμερα τις τοπικές κοινότητες Κοσματίου, Σταυρού, Τρικώμου και Μοναχιτίου.
Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα μεταξύ των τοπικών κοινωνιών και του υποψηφίου Δημάρχου κ.Δασταμάνη διεξήχθη η συζήτηση με τα ζητήματα καθημερινότητας που τέθηκαν από τους συμπολίτες να αποτελούν προτεραιότητα του προγράμματος του Δημοτικού Συνδυασμού.

1 2 3 unnamed (4)
Ιδιαίτερη, ωστόσο, αναφορά έγινε στην πρόσκληση-πρόκληση μέσω ανακοινώσεών του κ.Κουπτσίδη σε τηλεοπτικό διάλογο. Ο κ.Δασταμάνης ανέφερε χαρακτηριστικά: «του απαντάμε ευθέως πως δεν μας αφορά η πρόταση του. Όχι ασφαλώς επειδή δειλιάζουμε, αλλά απλά επειδή αδιαφορούμε για τις εντυπώσεις και τις άσφαιρες κοκορομαχίες. Εμάς αυτό που κύρια μας ενδιαφέρει είναι ο μεστός, ολοκληρωμένος και δημιουργικός διάλογος με τον απλό κόσμο, που έχοντας βιώσει την αλαζονεία της σημερινής δημοτικής αρχής και του κ.Κουπτσίδη προσωπικά κι έχοντας νιώσει τον αποκλεισμό και την απόρριψη, διψούν για αλήθειες, αμεσότητα και ανθρώπινο ενδιαφέρον…Για μας προτεραιότητα έχει αυτός ο παραμελημένος κόσμος κι όχι οι επικοινωνιακές φούσκες του κουρασμένου και απερχόμενου κ. Κουπτσίδη».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5