Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Φραγή στον μη αδειοδοτημένο on line τζόγο από σήμερα

Φραγή στους μη αδειοδοτημένους παρόχους τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο μπαίνει επισήμως από σήμερα, έπειτα από απόφαση της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ).

 

Όσες εταιρείες δεν έχουν λάβει προσωρινή αδειοδότηση και παραβλέψουν την απαγόρευση συνεχίζοντας να προσφέρουν υπηρεσίες και να διαφημίζονται στην ελληνική αγορά, θα αντιμετωπίσουν βαρύτατες κυρώσεις με πρόστιμο που μπορεί να φθάνει και τις 500 χιλιάδες ευρώ.

Η ΕΕΕΠ έχει ζητήσει από τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτυακών υπηρεσιών να εμποδιστεί η πρόσβαση στους ιστοτόπους των παροχών, ενώ έχει ζητηθεί και η απαγόρευση στις τράπεζες να επιτρέπουν τις συναλλαγές με τους παίκτες και με τους παρόχους τυχερών παιγνίων.

Η απόφαση, σύμφωνα με το skai.gr  έχει προκαλέσει δριμείες αντιδράσεις στις μεγάλες εταιρείες οι οποίες έχουν προσφύγει στην Κομισιόν για την ακύρωσή της τονίζοντας ότι στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι να ενισχυθεί ο ΟΠΑΠ για την πώλησή του.

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν θα υπάρξει κάποια μέριμνα τους πελάτες των μη αδειοδοτημένων παρόχων για τα χρήματα που έχουν δεσμεύσει για on line στοίχημα, οι οποίοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τις εταιρείες.

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Αγγελία
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5