Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU
Jumbo
Χορός Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών
Stand Up Comedy

Grevenamedia @facebook

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
POTIKA MYRTO
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ

Κατηγορίες

delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΤΙΣ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Το Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ν. Γρεβενών  δηλώνει την αντίθεσή του και καταδικάζει, την ενέργεια της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και της κυβέρνησης να προχωρήσει σε καταργήσεις και συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων στο Δήμο μας, χωρίς ουσιαστικό διάλογο με την εκπαιδευτική κοινότητα, τους τοπικούς  φορείς  και την τοπική κοινωνία.

Η τακτική να αντιμετωπίζεται ο χώρος της Παιδείας  με οικονομικά κριτήρια δε συνάδει με την εκφρασμένη βούληση όλων για αναβάθμισή της.

Η διαρκής υποχρηματοδότηση και οι περικοπές έχουν δημιουργήσει ένα ασφυκτικό πλαίσιο λειτουργίας και υπάρχει δικαιολογημένα η αντίληψη ότι και η Παιδεία συνθλίβεται από τις επιλογές του μνημονίου και του Δ.Ν.Τ.

Η κατάργηση των σχολικών μονάδων από την κυβέρνηση αποτελεί ισχυρό πλήγμα στο δικαίωμα των παιδιών μας  να μορφώνονται και αποτελεί αποφασιστικό βήμα για τη διαμόρφωση του νέου σχολείου, βάζοντας νέους ταξικούς φραγμούς στη μόρφωση των παιδιών του Γρεβενιώτικου λαού.

Θεωρούμε ότι δεν μπορεί να υπάρξει δωρεάν, δημόσια, ποιοτική παιδεία που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες με λογιστικά κριτήρια που προτάσσουν τις περικοπές σε σχολεία, χρήματα και εκπαιδευτικούς.

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ν. Γρεβενών  καλεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να  επανεξετάσει το όλο θέμα και να προχωρήσει στην άρση της απόφασης για τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις των σχολείων.

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ν. Γρεβενών  συμμετέχει στην 3ωρη στάση εργασίας που κήρυξε η  Επιτροπή Αγώνα από κοινού με τους άλλους φορείς για τις συγχωνεύσεις σχολείων, την Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011, και ώρα 10.00 πμ έως 13.00 μμ και καλούμε τους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα να συμμετέχουν στην στάση εργασίας και να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και ώρα 10.00 πμ στην Πλατεία Λαχαναγοράς για να δηλώσουμε μαζί με τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, όλους τους κατοίκους του Δήμου μας, την αντίθεσή μας στην κατάργηση των σχολείων και να παλέψουμε όλοι μαζί να μην κλείσει κανένα σχολείο του Δήμου μας.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΔΕΔΥ Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Ράδιο 101.5
Διαφήμιση
Αγγελία
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5