Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Το Σ.Τ.Ε Γρεβενών για το περιστατικό στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας

Το Σάββατο 10/3/2012 στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας  έλαβε χώρα ένα γεγονός το οποίο θα μπορούσε να πάρει δυσάρεστη τροπή.  Μία ομάδα τριών ατόμων από την  Αγγλία  οι οποίοι ανέβηκαν στο χιονοδρομικό για σκι  λόγο της πυκνής ομίχλης  έχασαν τον προσανατολισμό τους και βρέθηκαν σε άγνωστη και δύσβατη περιοχή του χιονοδρομικού.

Το περιστατικό αυτό θα μπορούσε να πάρει  δυσάρεστη τροπή αν δεν κινητοποιούνταν άμεσα  όλοι οι φορείς του νομού . Ποιο συγκεκριμένα ήταν άμεση η  αντίδραση της διοίκησης και του προσωπικού  του χιονοδρομικού κέντρου, της περιφέρειας, του δήμου, της πυροσβεστικής υπηρεσίας, της αστυνομίας, του εκάβ, και τέλος της ομάδας διάσωσης Γρεβενών η συμβολή της οποίας ήταν καθοριστική.

Τέτοια περιστατικά μπορούν να βλάψουν ανεπανόρθωτα την τουριστική εικόνα του νομού και γι αυτό απαιτείτε η συνεχείς εγρήγορση των τοπικών φορέων. Η συνεχείς  οργάνωση και βελτίωση μας ,  θα πρέπει να γίνεται τόσο στην πρόληψη και αποφυγή των συμβάντων, όσο και στον σχεδιασμό της αντιμετώπισης τους.

 

Με εκτίμηση,

Ο πρόεδρος

Γκουντρομίχος  Ηρακλής

 

Μέλος

Κοκκινάκης Μιχάλης

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης