Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ο ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών για τα προβλήματα υδροδότησης στην Παλιουριά – Έλλειψη σοβαρού ενδιαφέροντος και υποτίμηση της σοβαρότητας της κατάστασης

Την Πέμπτη 4 Ιουλίου, επισκέφτηκε την Παλιουριά Γρεβενών τριμελές κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών, για να ενημερωθεί από τους κατοίκους του χωριού για τα προβλήματα υδροδότησης που ταλαιπωρούν την περιοχή εδώ και 8 μήνες.

Διαπιστώθηκε η έλλειψη σοβαρού ενδιαφέροντος και η υποτίμηση της σοβαρότητας της κατάστασης εκ μέρους των θεσμικών παραγόντων. Η ακατανόητα βεβιασμένη πλήρωση της λίμνης του Ιλαρίωνα έγινε πρόχειρα και γρήγορα, χωρίς να έχουν εξασφαλισθεί λειτουργικοί και επαρκείς εναλλακτικοί τρόποι ύδρευσης  και άρδευσης όπως αυτοί έχουν προβλεφθεί στην Κοινή Υπουργική Απόφαση. Οι συνεχείς χρονικές μεταθέσεις της επίλυσης των προβλημάτων εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους κατοίκους, που προσπαθούν πλέον να οργανώσουν τις επόμενες δράσεις τους με ελάχιστα μέσα και υποστήριξη. Τα προβλήματα δεν περιορίζονται μόνο στην έλλειψη νερού λόγω της πλήρωσης της λίμνης του Ιλαρίωνα, αλλά επεκτείνονται και στις γενικότερες υποχρεώσεις της ΔΕΗ απέναντι στην περιοχή σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση. Ήδη ενημερώθηκε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα, η οποία θα κινηθεί άμεσα μέσω των προβλεπόμενων θεσμικών οδών.

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5