Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Το μέλλον των τηλεθερμάνσεων στις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας

Το μέλλον των τηλεθερμάνσεων στις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας ήταν το αντικείμενο τεχνικής σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012 στα Γραφεία της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ.

Ο σχεδιασμός σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά με τοπική διάσταση και οι στρατηγικές – πολιτικές για την πορεία των τηλεθερμάνσεων, παρουσιάστηκαν αναλυτικά από το Γενικό Δ/ντή της ΑΝΚΟ Γιώργο Αμανατίδη και το Δ/ντή Προγραμμάτων Τάσο Σιδηρόπουλο.

Συζητήθηκε επίσης ο περιφερειακός ενεργειακός σχεδιασμός για τη Δυτική Μακεδονία, το νέο ΕΑΠ και η συνάφεια του με τα θέματα της ενέργειας, η μεταλιγνιτική περίοδος (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα). Ιδιαίτερη συζήτηση όμως έγινε και για τη σχέση της ΔΕΗ – τηλεθερμάνσεων – ΑΠΕ με δεδομένες τις εξελίξεις για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΔΕΗ (αποκρατικοποίηση).

Τέλος, στη σύσκεψη συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν στην ανάγκη αξιοποίησης των ΑΠΕ, στην ανάγκη μείωσης του κόστους θέρμανσης για τους πολίτες και γενικά στην ένταξη των τηλεθερμάνσεων σε έναν περιφερειακό ενεργειακό σχεδιασμό.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης τα στελέχη της ΑΝΚΟ Δημήτρης Πεκόπουλος και Ευθύμιος Γιαγκόζογλου, από τη ΔΕΥΑΚ ο Γενικός Δ/ντής Γιώργος Παυλίδης, ο Δ/ντής Τηλεθέρμανσης Λευτέρης Κυπιρτίδης και το στέλεχος Βασίλης Πανούσης, από τη ΔΕΤΗΠ η Δ/ντρια Ιωάννα Καλαϊτζίδου, ο  Πρόεδρος Νίκος Κουσίδης και ο Νίκος Πετρίδης, από τη ΔΕΤΕΠΑ ο Δ/ντής Κώστας Κυριακόπουλος και ο Παναγιώτης Δέτσικας και από την ΔΕΥΑΦ η Δ/ντρια Ερμιόνη Αβραμοπούλου η Λεβένα Κωτσοπούλου και ο Κώστας Σταυρίδης.

 

Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης