Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

PAPAGEORGIOU
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Κινηματογράφος Γρεβενών
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Το θέμα της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου Γρεβενών

 

Το ιδιαίτερα σημαντικό θέμα της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου Γρεβενών συζήτησε αναλυτικά ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος σε δύο συσκέψεις στο Δημαρχείο Γρεβενών τη Δευτέρα 20-12-2010 με εκπροσώπους του Κολυμβητικού Συλλόγου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, μαθητές και τους γονείς τους καθώς και τους εργαζομένους στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου.

 

Το Κολυμβητήριο ανέστειλε τη λειτουργία του στις 19-12-2010 αντί της 23-12-2010, αφού δεν υπήρξε η αναγκαία εξεύρεση προμηθευτή καυσίμων.

Ας σημειωθεί πως και οι προμηθευτές προπληρώνουν την παροχή υγρών καυσίμων και θα χρειαζόταν άμεσα το ποσό των 20.000 ευρώ.

Η Δημοτική Αρχή κατόρθωσε τα τέσσερα χρόνια αυτά να κρατήσει το Κολυμβητήριο ανοικτό χωρίς κανένα κώλυμα.

Είναι δε αξιοσημείωτο πως το πετρέλαιο που χρειάζεται ημερησίως το Κολυμβητήριο είναι 1200-1500 λίτρα.

 

Ο Δήμαρχος Γρεβενών τόνισε τη θέληση του να βρεθεί μια λύση παρά τη δεινή οικονομική συγκυρία και υπογράμμισε πως θα έχει συνέχεια ανοικτή την δίοδο επικοινωνίας με όλους όσους τους αφορά το πρόβλημα αυτό.

 

Θα συνεχίσει δε την προσπάθειά εξεύρεσης λύσης άμεσα, παρά την δεινή οικονομική θέση και του Αθλητικού Κέντρου που έχει κτυπηθεί από την δραματική περικοπή (κατά 50.000 ευρώ) των κρατικών επιδοτήσεων.

 

Κλείνοντας ο Δήμαρχος για μια ακόμη φορά ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην απρόσκοπτη λειτουργία του Κολυμβητηρίου όλα αυτά τα χρόνια, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή η επόμενη Δημοτική Αρχή να έχει περισσότερα εφόδια στα χέρια της για την επίλυση του θέματος.

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Μπουραλέκος
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Αγγελία
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5