Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Τους εκπροσώπους για τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.ΠΕ.), καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας, εξέλεξε το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας

Τους εκπροσώπους για τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.ΠΕ.), καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας, εξέλεξε το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στην συνεδρίασή του, τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014.
Για την ΕΝ.ΠΕ. από την πλειοψηφία εκλέχτηκαν η κ. Μαρία Καρυπίδου, ο κ. Ηλίας Κάτανας, ο κ. Παναγιώτης Στεργιούλης και από την αντιπολίτευση ο κ. Γιώργος Δακής.

unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3) unnamed
Στην Επιτροπή Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ως τακτικά μέλη εξελέγησαν από την συμπολίτευση η κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, η κ. Αμαλία Κούσκουρα, η κ. Μαρία Καρυπίδου, ο κ. Γιώργος Χριστοφορίδης, ο κ. Γρηγόριος Γιαννόπουλος και ο κ. Χάρης Κάτανας και από την αντιπολίτευση η κ. Αλίκη Ζήδρου – Γρηγοριάδου, ο κ. Σωτήρης Βόσδου και η κ. Γεωργία Ζεμπιλιάδου. Αναπληρωματικά μέλη από την συμπολίτευση ο κ. Ηλίας Κάτανας, ο κ. Παναγιώτης Κώττας, ο κ. Δημήτρης Καρακασίδης, ο κ. Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος, ο κ. Αντώνης Δασκαλόπουλος και ο κ. Θεόδωρος Θεοδώρου, και από την αντιπολίτευση ο κ. Ιωάννης Κιοσές, ο κ. Γιάννης Βήττας και ο κ. Δημήτρης Σαββόπουλος.
Να σημειωθεί ότι στη Γενική Συνέλευση της ΕΝ.ΠΕ. συμμετέχουν και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, οι τέσσερις χωρικοί και οι έξι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5