Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Ευάγγελο Σημανδράκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνο Καναβό, επισκέφθηκε ο Διοικητής του Ο.Γ.Α Ξενοφών Βεργίνης

Τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Ευάγγελο Σημανδράκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνο Καναβό, επισκέφθηκε χθες στα πλαίσια της επίσκεψής του στην περιοχή, ο Διοικητής του Ο.Γ.Α Ξενοφών Βεργίνης.
Ο κ. Βεργίνης συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλη και τους Διευθυντές του Οργανισμού ανέπτυξε το στρατηγικό σχεδιασμό του για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του Ο.Γ.Α, με αφορμή τα εγκαίνια του νέου γραφείου στην Κοζάνη.
Ο κ. Σημανδράκος τόνισε στον κ. Βεργίνη τα ζητήματα που αφορούν στους ασφαλισμένους και κυρίως στους συνταξιούχους των Γρεβενών. Ακόμη εστίασε στην ανάγκη μεγαλύτερης προώθησης των τουριστικών περιοχών των Γρεβενών μέσω των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού που παρέχει ο Ο.Γ.Α. στους ασφαλισμένους.
Ο κ. Καναβός ανέπτυξε το σύνολο των προβλημάτων του αγροτικού τομέα της Δυτικής Μακεδονίας εστιάζοντας στον καταλυτικό ρόλο που θα έχει η βελτιστοποίηση της συνεργασίας του Οργανισμού με την Αυτοδιοίκηση.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5