Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Τι υποστηρίζουν οι Αν. Έλληνες για τη σύλληψη του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών και του Δημάρχου Δεσκάτης

 Η συντονιστική επιτροπή και οι πολιτευτές των  Ανεξάρτητων Ελλήνων Γρεβενών, καταγγέλλουν  τη σύλληψη του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Δασταμάνη και του Δημάρχου Δεσκάτης κ.Μίγγου, που έγινε με εντολή εισαγγελέως. Είναι απαράδεκτο και επικίνδυνο για τη δημοκρατία, να συλλαμβάνεται η τοπική αυτοδιοίκηση, επειδή δικαίως διαμαρτύρεται και αντιστέκεται  στην κατάργηση της ΔΟΥ Δεσκάτης.

Η τοπική κοινωνία του νομού Γρεβενών, γνωρίζει τις δυσκολίες μετακίνησης των κατοίκων Δεσκάτης προς την πόλη των Γρεβενών, λόγω του επικίνδυνου οδικού δικτύου και των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νομό. Επομένως η κατάργηση της ΔΟΥ Δεσκάτης,  μόνο προβλήματα μπορεί να φέρει στους κατοίκους.

Η κυβέρνηση, αντί να λύσει τα προβλήματα των  απομακρυσμένων περιοχών από τις πρωτεύουσες νομών, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πολίτες, προτιμά να δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την καθημερινότητά τους με ταλαιπωρία και περιττά έξοδα.

Οι δε εισαγγελικές αρχές, θα έπρεπε εκτελώντας στο ακέραιο το καθήκον τους, να συλλάβουν και τους Βουλευτές των νομών(ανάμεσά τους και του δικού μας νομού)  που ψήφισαν  το ΦΕΚ240 για την παράδοση της κυριαρχίας της χώρας μας,  μιας και πρόκειται για εσχάτη προδοσία!

Ζητάμε από το αρμόδιο υπουργείο να επανεξετάσει το θέμα της  εν λόγω ΔΟΥ και περιμένουμε την επίσημη θέση του Βουλευτή Γρεβενών.

 

Δηλώνουμε  αντίθετοι σε πρακτικές που φιμώνουν το δικαίωμα κινητοποίησης  και διαμαρτυρίας κατοίκων και τοπικών φορέων και πληγώνουν τη δημοκρατία.

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης