Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Πίνδος
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Τι λέει ο κ. Μαγκριώτης για τον δρόμο Γρεβενών-Καλαμπάκας (7/6/2011)

Στην ερώτηση του Βουλευτή του Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα που αφορούσε στην εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης της Εθνικής Οδού Γρεβενών – Καλαμπάκας, απάντησε ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γ. Μαγκριώτης, ενημερώνοντας ότι το Υπουργείο έχει εγκρίνει σχετικές πιστώσεις  με σκοπό την αποκατάσταση των ζημιών από τις κατολισθήσεις και της συντήρησης των παρακαμπτηρίων οδών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργού κ. Γ. Μαγκριώτη, το Υπουργείο ενέκρινε στα τέλη του 2009 προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας,  πίστωση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ και το 2010 εγκρίθηκε συμπληρωματική πίστωση 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Από την πλευρά της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σε συμπληρωματική της ανακοίνωση αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια του 2010 δημοπρατήθηκε και ολοκληρώθηκε η εργολαβία για τη «Συντήρηση – Βελτίωση της Ε.Ο.15 στο Τμήμα Γρεβενά – Όρια Νομών Γρεβενών, Τρικάλων» αποκαθιστώντας προβλήματα στο οδόστρωμα σε συνολικό μήκος περίπου τεσσάρων χιλιομέτρων.

Σε ότι αφορά στο κομμάτι «Συντήρηση – Βελτίωση της Ε.Ο.15, στο τμήμα Γρεβενά – Όρια Νομών Γρεβενών – Τρικάλων» (β’φάση), προϋπολογισμού 1.150.000 € με ΦΠΑ, η οποία έχει καθυστερήσει λόγω  της χειμερινής περιόδου, υπήρξε η διαβεβαίωση ότι θα ξεκινήσει εντός επόμενων ημερών.

Παράλληλα στην ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συμπληρώνει ότι όσα προβλήματα δεν έχουν αποκατασταθεί στο σύνολό τους με τη συγκεκριμένη εργολαβία θα αντιμετωπισθούν με την εκτέλεση συμπληρωματικής.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης