Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Τι λέει ο Δήμος Γρεβενών για την δηλητηρίαση σκύλων

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα, τόσο στον Ηλεκτρονικό όσο και στον έντυπο τύπο, σχετικά με τη δηλητηρίαση των αδέσποτων ζώων κάνει γνωστό προς τους πολίτες ότι ο Δήμος Γρεβενών καμία ευθύνη δεν φέρει για τέτοια αποτρόπαια περιστατικά.

Η εικόνα ενός νεκρού ζώου και μάλιστα… με αυτόν τον φρικτό τρόπο, μας βρίσκει αντίθετους και μας προβληματίζει σοβαρά για τα «φιλοζωικά αισθήματα» κάποιων, οι οποίοι προβαίνουν σε αυτές τις καταδικαστέες πράξεις.

Όπως επίσης μας προβληματίζει και ο μεγάλος αριθμός των αδέσποτων ζώων σε όλα τα σημεία της πόλης των Γρεβενών και όχι μόνο.

Καθημερινά βλέπουμε αγέλες καταβεβλημένων, πεινασμένων και πολλές φορές άρρωστων ζώων, τα οποία με μεγάλη ευκολία εγκαταλείπουν οι ιδιοκτήτες τους, αντί να έρχονται σε επαφή με φιλοζωικούς συλλόγους για να προχωρούν στην υιοθεσία τους. Έτσι θα δείχνουν με πράξεις και όχι με λόγια  την πραγματική τους αγάπη για τα ζώα και δεν θα δημιουργούνται αυτού του είδους τα προβλήματα τα οποία κάθε υγιής πολίτης τα καταδικάζει. Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει όλοι να γίνουμε αρωγοί των προσπαθειών που γίνονται από φορείς και συλλόγους.

Στις δύσκολα οικονομικές στιγμές που περνάμε, η κοινωνία έχει ανάγκη από ενεργούς πολίτες πρόθυμους να βοηθήσουν ώστε να μην ερχόμαστε αντιμέτωποι με αυτού του είδους τις εικόνες, οι οποίες προσβάλλουν τον ίδιο μας τον εαυτό.

Ο Δήμος στέκεται αρωγός σε όλες τις φιλοζωικές προσπάθειες που ως στόχο έχουν τη φιλοξενία των αδέσποτων ζώων, παρά τα τεράστια διαδικαστικά και οικονομικά προβλήματα.

Η μέχρι σήμερα πορεία μας απέδειξε ότι είμαστε ουσιαστικά και όχι τυπικά δίπλα σε κάθε φιλοζωική οργάνωση με δράσεις και ενέργειες που στόχο είχαν και έχουν την προστασία των ζώων.

Ο  Δήμος καταδικάζει κάθε τέτοια απάνθρωπη ενέργεια και  ως Δήμαρχος δηλώνω απερίφραστα ότι θα προβούμε σε κάθε έννομη ενέργεια, η οποία θα υποπέσει στην αντίληψή μας η θα μας καταγγελθεί από τους Δημότες μας.

Παράλληλα όμως θα πρέπει να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι οποιοσδήποτε θελήσει στο μέλλον αναπόδεικτα και με υπονοούμενα να εμπλέξει το Δήμο σε τέτοιου είδους καταδικαστέες ενέργειες θα μας βρει απέναντί του για τη σε βάρος του συκοφαντική δυσφήμηση.

Τέλος για μία ακόμη φορά καταδικάζουμε τον «ασυνείδητο» η τους «ασυνείδητους» που σκορπάνε τον θάνατο στα «αδέσποτα» της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης