Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Πίνδος
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Τι λέει ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών για τα δύο κρούσματα μηνιγγίτιδας

Έκτακτη επίσκεψη στο χώρο των κατασκηνώσεων που βρίσκονται στο χωριό Ζιάκα πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης συνοδευόμενος από το Διευθυντή Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Αλέξανδρο Μάγκο, καθώς και την Διευθύντρια κ. Θεολογία Ντίνα και την Επόπτρια υγείας κ. Γεωργία Γιακοπούλου της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Γρεβενών έπειτα από αναφορά δύο κρουσμάτων μηνιγγίτιδας (το δεύτερο αναφέρθηκε μόλις σήμερα) σε παιδιά που φιλοξενούνταν στις εγκαταστάσεις της εν λόγω κατασκήνωσης. Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε από την Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Γρεβενών δεν προέκυψαν ενδείξεις έλλειψης συνθηκών υγιεινής.

Τα παιδιά που νόσησαν βρίσκονται σε καλή κατάσταση που δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και μάλιστα το πρώτο εξ αυτών βρίσκεται ήδη στο σπίτι του. Τα υπόλοιπα παιδιά που βρίσκονται ακόμα στο χώρο των κατασκηνώσεων χαίρουν άκρας υγείας.

Ωστόσο έπειτα από εντολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεωργίου Δακή και του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γεωργίου Δασταμάνη ο χώρος των κατασκηνώσεων στο χωριό Ζιάκα θα εκκενωθεί σήμερα καθώς δεν υπάρχει νόμιμη άδεια λειτουργίας.

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών

 

 

 

Γεώργιος Δασταμάνης

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης