Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα

Την Πέμπτη 31/3/2011 έγινε πολύωρη συνάντηση στελεχών του ΠΑ.ΣΟΚ της Περιφέρειας στην Αθήνα με Υπουργούς –Υφυπουργούς και Γενικούς Γραμματείς έξι Υπουργείων .

Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές του Νομού Κοζάνης Κουκουλόπουλος Πάρης –Αθανασιάδης Αλέκος –Βλατής Γιάννης, ο βουλεύτης του Νομού Γρεβενών Χαντάβας Αθανάσιος,ο Γραμματέας της Π.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Δυτικής Μακεδονίας Κυτίδης Κώστας και οι Γραμματείς των Ν.Ε  Κοζάνης Αλεξανδρής Ρούσης ,Καστοριάς Αναστασίου Θωμάς ,Φλώρινας Κεχαγίας Ανδρέας  και Γρεβενών Νούτσος Αθανάσιος .

Από πλευράς Υπουργείων Εργασίας-Αθλητισμού και Πολιτισμού –Υποδομών –ΠΕΚΑ-Περιφερειακής Ανάπτυξης και Αγροτικής ανάπτυξης .Οι συμμετέχοντες Υπουργοί και Υφυπουργοί ανέλυσαν την πολιτική των Υπουργείων τους για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και οι βουλευτές και Γραμματείς κατέθεσαν τις δικές τους προτάσεις και παρατηρήσεις .

Κοινή διαπίστωση όλων αποτέλεσε το γεγονός ότι οι δράσεις όλων των Υπουργείων στην περιοχή πρέπει να είναι στοχευμένες στην λογική συνέχισης και ολοκλήρωσης όλων των έργων και ακόμη η προτεραιότητα δράσεων που έχουν ολοκληρωμένες μελέτες και σχεδιασμούς με την λογική των άμεσων αποτελεσμάτων.

Μετά το πέρας της δεκάωρης διαδικασίας όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι παρόμοιες ενέργειες βοηθόυν στα καλύτερα και ωφελιμότερα αποτελέσματα.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης