Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Σχόλιο : ( οι μελέτες, οι Δήμαρχοι και το εσωτερικό δίκτυο υδρεύσεως της πόλεως των Γρεβενών)

Το 2005 ο τότε Δήμαρχος κ. Α. Ζιώγας προχώρησε στην εκπόνηση μελέτης για το εσωτερικό δίκτυο υδρεύσεως της πόλεως των Γρεβενών . Αυτό που σήμερα υλοποιείται.

Ο π. Δήμαρχος κ. Γ. Νούτσος προχώρησε την μελέτη , ενέταξε το έργο στο ΕΣΠΑ εξασφάλισε πλήρη χρηματοδότηση και το δημοπράτησε το φθινόπωρο του 2010.

Οι προσπάθειες ήταν μεγάλες. Δικαιώθηκαν οι δυο προηγούμενοι Δήμαρχοι. Τόσο ο Α. Ζιώγας όσο και ο Γ. Νούτσος . Όσο και αν προσπαθούν ορισμένοι να απαξιώσουν την προσφορά τους και το έργο τους . Οι πολίτες βλέπουν, κρίνουν και κοστολογούν την «κάθε λέξη των αιρετών» .

Αυτό το έργο υλοποιείται – κατασκευάζεται σήμερα από τους αναδόχους εργολάβους. Με επιτυχία μπορούμε να πούμε , παρά τα δεκάδες προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά.

Προβλήματα απρόβλεπτα , που συνήθως παρουσιάζονται καθημερινά σε ένα έργο, μέσα σε ένα αστικό και πυκνοκατοικημένο πολεοδομικό συγκρότημα.

Σε κάθε περίπτωση οι εργολάβοι έχουν περιορίσει αυτά τα φυσιολογικά προβλήματα , για τους πεζούς, τα αυτοκίνητα και τους επαγγελματίες.

Οι ρυθμοί υλοποίησης του έργου είναι ικανοποιητικοί έως και αρκετά γρήγοροι.

Οι ίδιοι οι πολίτες αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες του έργου και ως εκ τούτου δεν διαμαρτύρονται αλλά αντίθετα δείχνουν κατανόηση.

Και αυτό είναι το σημαντικότερο.

Γ.ΠΑΠ    

ΥΓ.(1): Το διαφημιστικό spot για την ΔΕΥΑΓ που προβάλλεται τελευταία σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης δεν έχει ουδεμία σχέση με τους αναδόχους του έργου.

ΥΓ.(2): Τις ολίγες … αυτές χιλιάδες (!) ευρώ της διαφημίσεως θα τις πληρώσει η ΔΕΥΑΓ … δηλαδή οι καταναλωτές που ακριβοπληρώνουν το νερό στα Γρεβενά.

ΥΓ.(3): Το τοπικό κανάλι Super 28 αρνήθηκε να παίξει αυτήν την συγκεκριμένη «διαφήμιση»

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης